- 5 Mayıs 2022
- 3.210
- 4.052
- 63
- 37
Çok kötü gerçektenFelaket yaşıyorum Petekleri kapattım aniden ates basması gibi de geliyor bazen sürekli duştayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kötü gerçektenFelaket yaşıyorum Petekleri kapattım aniden ates basması gibi de geliyor bazen sürekli duştayım
Ahahah aynıyım ya tişört göğüs arası ipislak ensemden ipislak..Bende öyleyim evde yanık şaziye gibi dolanıyorum Petekler en düşükte,camı açıp uyuyorum. Nefes alamıyor ve yanıyor gibi oluyor ateş basıyor. Sürekli kısa kolluyum zaten. Daha çok göğüs kafesim terliyor ve ensem.
Bende gebelik şekeri çıktı acaba ondan mı dicem de kontrol altına aldık yükselmiyor artık ne bu bu kadar terlemek anlamadım gitti lohusalıkta daha çok yangın oluyormuş böyle. Biz şimdiden böyleysek lohusalıkta nasıl yancaz terlicez kim bilirAhahah aynıyım ya tişört göğüs arası ipislak ensemden ipislak..
Şekerden değildir bence ben donuyorum ayaklarım soğuktan hissetmiyorum eve giren bu sıcak ne diyor bana etkisi 0Bende gebelik şekeri çıktı acaba ondan mı dicem de kontrol altına aldık yükselmiyor artık ne bu bu kadar terlemek anlamadım gitti lohusalıkta daha çok yangın oluyormuş böyle. Biz şimdiden böyleysek lohusalıkta nasıl yancaz terlicez kim bilir
Bana dün 2 doz ve bugün 2 doz yapıldı. Ve dünden beri bebeklerin hareketleri yok denecek kadar azaldı iğneden olabilir mi acaba doktora sordum alakası yok dedi. Kağan kocatepe de videosunda paylaşmış bu iğne bebeklerin hareketlerinde azalma yapar diyor bilemedimsize de ciğer geliştici iğnesş yapıldı mı acaba hemen hemen günlerimiz aynı adet tarihimde 24 Mayıs benim erken doğum riskim şu an gözükmüyor ama ne olur ne olmaz diye istedi doktorum bi bildiği vardır dedim
Bana da hep bilemeyiz diyor ama planlı olur muhtemelen dedi dün bir de genelde maksimum 37 de alınır falan dediYa ikiz annelere birşey soracağım iki üç kez denk geldim de bu konuya sizin doktorlarınız doğum ile ilgili gün konusu mu açıyor ben benimkine sorunca bir sıkıntı olusmadıgı sürece onlar ne zaman karar verirse gelirler diyor bana öyle planlı bir gün falan yok yanı bu yüzden de her hafta kontrole gidiyorum şekerden dolayı vs bir problem var mı diye gerçi sekerde gel sınırdaydı ve hep dikkat liyim ama yine tedbiri elden bırakmıylt şuana kadarda çocuklara bir yansıması olmadı ama ne zaman gün sorsam onu bende değil çocuklar karar verecek diyor
Ben lierac kullanıyorum ikinci kutum da bitmek üzere, 33 de ikiz , 2 gundur düzenli kullanmama ragmen minik catlaklar olustu cok moralım bozuldu, senin marka olarak var mı canım önerin, şuan kullandıgın ve dogumdan sonra kullanacagınÇatlak kremlerine doğumdan sonrada devam etmek çok önemli bence tedarik etsen iyi olur doğumdan sonra sıkılasmaya da yardımcı oluyorlar ve zaten çatlaklar kırmızıyken müdahale hala erken müdahale sayılır bişey geçmiş değil yani sıkmayın kendinizi
tiroit bakıldı miBende gebelik şekeri çıktı acaba ondan mı dicem de kontrol altına aldık yükselmiyor artık ne bu bu kadar terlemek anlamadım gitti lohusalıkta daha çok yangın oluyormuş böyle. Biz şimdiden böyleysek lohusalıkta nasıl yancaz terlicez kim bilir
Aa nasıl olur benim doktorum direkt söyledi hareketler Yavaşlar sakın endişe etme diye. O yüzden içiniz ferah olsun benimkilerin de hareketleri çok yavaşladı 3-4 gün sonra anca kendine geldiBana dün 2 doz ve bugün 2 doz yapıldı. Ve dünden beri bebeklerin hareketleri yok denecek kadar azaldı iğneden olabilir mi acaba doktora sordum alakası yok dedi. Kağan kocatepe de videosunda paylaşmış bu iğne bebeklerin hareketlerinde azalma yapar diyor bilemedim
Evet troid içinde takipteydim,aylar önce 0.22lerdeydi şimdi geçen ay bakıldı 1.57 iki hafta öncede 1.16ydı. troid terleme vs yapar mıtiroit bakıldı mı