• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dün oğluma kabak havuç patates ve 2-3 adet kusbasinı haşlayıp püre yaptim cok sevdi. Bu arada 6.aydan sonra et vermenizi öneririm beyin gelişimi için oldukça önemli (Ben değil uzmanlar söylüyor :))
ben hergün çorbasına 1 yk kuzu kıyma koyuyorum. güzelce yiyor. illa et şeklinde olması gerekmiyor değil mi?

Acele etme telaş etme ne demek iyi anne değil miyim bebeğini çok sevip sevginle doyur önemli olan o zatwn geri kalanı ömür boyu uiyecek en güzeli emzirmek sen de onu yapıyorsun zaten ek gıda ektir, ben de yakında başlıycam sütümü sağıp bırakıcam işyerinde de sğıcam benim oğluş da geçen hftta hasta oldu istemedi hiçbirşey sadece anne sütü gittik bugün biraz çorba verdim istemeyince hemen bırakıyorum hiç zorlamıyorum karnı doymasa huzursuz olur ağlar sen de üzme kendini bebeğinin kilosu da boyu da ortalama sınırlar için de maşallah belki mama aldığı için ek gıdaya yer kalmıyordur emzirdikten 1-2 saat sonra ek gıda ver ( şu an sadece sebze çorbası &püresi meyve suyu&püresi ve yoğurt olabilir dedi bizim dr) ama zorlama tadımlık annesi slışıcak daha çok küçük
Teşekkür ederim canım buraya girmiyorum artık çünkü sorduğum sorulara cvp alamıyorum ki çok iyi takip ediyordum 5 aylık hamileyken başladım takibe ve doğumu beraber beklediğimiz insanlar vardı merak ettiğimiz tesadüfen bakayım dedim kırıldım açıkcası sana çok teşekkür ederim

Doğru söylüyorsun..
7 ay aradan sonra ilk defa regl oldum ve resmen göğüslerim bomboş oldu hayret ettim...

Dediğin gibi malum bu dönem boyunca mama takviyesi ni artırmak zorunda kaldım..

Çok şükür şimdilerde düzeldi eski haline geri döndü sutum tekrar arttı. Geçici bir durummuş..

Guzel anneler bebegim su cicegi geciriyor sizde dikkat edin bu aralar salgin varmis. Cok kotu oldu yuzu vucudu cok uzuluyorum ona buda gecer ins.

Kızımı hic göremedim. İzmirde helikopterle gitti. Yarin ameliyata girebilirmis. Oğlum benim yanımda. Kızımın yanında babası var. Çok üzülüyorum minicik bedeniyle ameliyata girecek. Desteğiniz için tesekkur ederim. Alıntı yapamiyorum. İnş. Güzel haberler alırım kizimdan
Canım nasılsın bebekler nasıl ameliyat ne.oldu seni merak ediyoruz

ben de gecen ay regl oldum ama sütümü etkilemedi, bu ay da gelen giden olmadı , emzirdiğim için sanırım düzensiz olabilirmiş normalmiş

Selamlar hanimlar
Oglum hic yalniz kalmak istemiyor hemen yaygarayi basiyor tek oldugumdan cok zorlaniyorum supurge ve blender sesinden de asiri korkuyor yavrum ürkek ceylanim :)
Bu durumu yasayan var mi yada aşabilen?

Selamlar hanimlar
Oglum hic yalniz kalmak istemiyor hemen yaygarayi basiyor tek oldugumdan cok zorlaniyorum supurge ve blender sesinden de asiri korkuyor yavrum ürkek ceylanim :)
Bu durumu yasayan var mi yada aşabilen?
Benim oğlumda bi ara öyleydi 5 dk yalnız kalamiyordu ama şimdi oturmaya başladı tek başına oynayabiliyor bu arada 28 Mayıs doğumlu süpürgeden bizimki de korkuyor pusetine koyuyorum izlesin diye yanından geçerken ayaklarını kaldırıyor korkudan:)) ben her odayı supururken bide pusetiyle onu taşıyorum alisiyorlar

Benim oğlumda bi ara öyleydi 5 dk yalnız kalamiyordu ama şimdi oturmaya başladı tek başına oynayabiliyor bu arada 28 Mayıs doğumlu süpürgeden bizimki de korkuyor pusetine koyuyorum izlesin diye yanından geçerken ayaklarını kaldırıyor korkudan:)) ben her odayı supururken bide pusetiyle onu taşıyorum alisiyorlar

Yine duruyormus masallah :nazar:bizim ki fena
Zaten iyice pasaklı olduk :KK53:tam oturamiyor daha tam olarak uzun sure kalamiyor bakalim duzelir insallah :KK46:

İyi geceler anneler. . Bende burayı sessiz takip edenlerdenim.. hamileligimin ilk günlerinden beri mutlaka her gun girip bakarım.. bi cok sey öğrendim sizlerden.. benim sorum bir ara forumda gıda alerjisinden suphelenen arkadaslar vardı. Bebeginde mukuslu kaka görenler vardi.Benimde bebegimde alerji belirtileri var. Ama daha sonra kimseden ses çıkmadı.. doktorumuz ek gidayada baslatmadi. Sorun duzelmeden olmaz dedi. bu arkadaslar ne yaptılar merak ettim.yani nasıl bir yol izlediler hangi doktora gittiler. Ek gıdaya basladilarmi. Herhangi bir sorun oldumu. Kafam baya karıştı .. bana yardimci olurlarsa sevinirim.

Back