• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim sütüm kesildi yaa herşeyi denedim incir kürü üzüm kürü hurma süt artırıcılar sağıyorum 20 cc anca napıcam yaa

Uzulme canim ins cogalir ama kilo sorun degil dersen bi tarif vereyim. Benim ne zaman azalsa yapiyorum. Yedikten sonra cogaliyor cok sukur

Bana laf sokmuş canım. Bir anneye çocuğun antibiyotik almış, ishal ondan olmuştur. Bağırsak florası bozulmuş olabilir. En az 2 yılda düzelir gibi moral bozup yanlış yönlendirmekten başka bir yorum yapmamasına tepki verdim. Gerçi yaptıkları bir değil iki değil. Merak etme, bildiğim kadarı ile burada çocuk gelin yok. Hiç bir yerde de olmazda, çocuklar çocukluklarını, doktorlar doktorluklarını yaşarlar :KK66:
Kim bunu yazan canım LeyLAL mi .engellemisim görmüyorum sanırım o.
Bana da aynısını yapmıştı bayagi bir tartismistik sonra engelledim ne yazdığını görmüyorum sen de öyle yap :)

Slm kızlar uzun zamandır buraya uğramıyorum.
Nasılsıniz.
Tekrar hamis olanlar var tebrik ederim :)

Ev
Kim bunu yazan canım LeyLAL mi .engellemisim görmüyorum sanırım o.
Bana da aynısını yapmıştı bayagi bir tartismistik sonra engelledim ne yazdığını görmüyorum sen de öyle yap :)
aynen canım. Bende engelledim. Gereksiz çünkü

Slm kızlar uzun zamandır buraya uğramıyorum.
Nasılsıniz.
Tekrar hamis olanlar var tebrik ederim :)
Merhaba canim. Ben de bayadir bakmiyordum. Hamileyken hergun burdaydik :) iyiyiz ek gıda falan uğraşıyoruz. Sen nasilsin Eylül bebek nasil

Bebeğini sünnet ettiren arkadaşlar sünnetten önce alerji testi yaptırdınız mı bi tanıdığım mutlaka yaptırmamı söyledi kendi oğlunun anestezide bulunan bi maddeye alerjisi varmış eğer o maddeyi çocuğu uyuturken kullansalarmış masada kalabilirmiş Allah göstermesin bu konuda bilgisi olan ve bu testi nerede yaptırabilirim bilenler varsa yardımcı olabilirmi

evet canım bayadır buraya bakmamıştım. ben 2,5 ayda 7 kilo cıvarında verdim. sizin niye alerjiden şüphe edildi? kızım cok iştahsız versem yemez. hazırladıklarımı da yemiyo gerci. diş çıköası iyi olmuş sıkıntısı azalmıştır. ben de cıksın diye bakıyorum. annenin bakması çok iyi aklın kalmaz çalışırken. kızımın kilo alımı hep azdı zaten bu ay en fazla 300 almıştır
Maşallah iyi kilo vermişin.Aniden bi kabızlık oldu kızımda. 2-3 günde kaka yaparken 10 gün sürdü. Fitille yaptırdık. Doktor diyet yap bi bakalım dedi. Diyette hiçbişey fark etmedi. Gene 10 günlük kabız oldu. Kan tahlili, kaka tahlili temiz çıktı. Ek gıdadan önce kabızlık başladı doktor anlam veremedi. Ben de kakası yeşil falan dedim. Neyse aklımda kalmadı. Ben de çorba yedirmeyi beceremiyorum. Annem oyunla yediriyo ben sadece emziriyorum :) kızım bazı şeyleri kesinlikle yemiyo. Tek tek dene istersen. Elma, erik, günkurusu yediremedim bi türlü. Yeşil sogan, armut bayılıyo. Uyku da önemli kilo alımında gecen ay dişten uyumamıştı kızım ondan az almış. Annemin teşhisi bu da :)

Ev

aynen canım. Bende engelledim. Gereksiz çünkü
Aynen öyle canım
Merhaba canim. Ben de bayadir bakmiyordum. Hamileyken hergun burdaydik :) iyiyiz ek gıda falan uğraşıyoruz. Sen nasilsin Eylül bebek nasil
Evet canım hamileyken evden çok buradaydik özledim o günleri ne güzel sohbetler ediyorduk.
Aslında herkes yoğun bebekten dolayi ev işi vs derken eskisi gibi olmuyor :)
Ben iyiyim canım doğum kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum. 12 kilo var vermem gereken.
Eylül de iyi çok şükür çok huysuz mız mız bu aralar.. bir de bana çok bağlı hep kucağımda kalmak istiyor.
Ek gidayi pek sevemedik genelde memedeyiz hep.
Siz Nasılsıniz bebiş nasıl yoruyor mu çok

Maşallah iyi kilo vermişin.Aniden bi kabızlık oldu kızımda. 2-3 günde kaka yaparken 10 gün sürdü. Fitille yaptırdık. Doktor diyet yap bi bakalım dedi. Diyette hiçbişey fark etmedi. Gene 10 günlük kabız oldu. Kan tahlili, kaka tahlili temiz çıktı. Ek gıdadan önce kabızlık başladı doktor anlam veremedi. Ben de kakası yeşil falan dedim. Neyse aklımda kalmadı. Ben de çorba yedirmeyi beceremiyorum. Annem oyunla yediriyo ben sadece emziriyorum :) kızım bazı şeyleri kesinlikle yemiyo. Tek tek dene istersen. Elma, erik, günkurusu yediremedim bi türlü. Yeşil sogan, armut bayılıyo. Uyku da önemli kilo alımında gecen ay dişten uyumamıştı kızım ondan az almış. Annemin teşhisi bu da :)
:) bir de hareketlenmeye başladılar kilo alımının düşmesinde onun etkisi de vardır canım. neyse alerji olmasın da. ben hiçbirşeyi yediremiyorum. beğendiği birşey bulamadımtek tek vermeye başladığım halde. memeyle de arası yok zaten iştahsız sanırım. bugün sebze çorbası yaptım ağzını açmıyo sinir geldi :)

Aynen öyle canım

Evet canım hamileyken evden çok buradaydik özledim o günleri ne güzel sohbetler ediyorduk.
Aslında herkes yoğun bebekten dolayi ev işi vs derken eskisi gibi olmuyor :)
Ben iyiyim canım doğum kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum. 12 kilo var vermem gereken.
Eylül de iyi çok şükür çok huysuz mız mız bu aralar.. bir de bana çok bağlı hep kucağımda kalmak istiyor.
Ek gidayi pek sevemedik genelde memedeyiz hep.
Siz Nasılsıniz bebiş nasıl yoruyor mu çok
ben de özlüyorum o günleri. aynen özellikle ev işleri hiç bitmiyo :) verirsin kiloları canım takma kafana. kızım çok huysuz değil ama iştahsız onunla uğraşıyorum. memeye de pek gelmiyo ek gıdayı da istemiyo.

Bebeğini sünnet ettiren arkadaşlar sünnetten önce alerji testi yaptırdınız mı bi tanıdığım mutlaka yaptırmamı söyledi kendi oğlunun anestezide bulunan bi maddeye alerjisi varmış eğer o maddeyi çocuğu uyuturken kullansalarmış masada kalabilirmiş Allah göstermesin bu konuda bilgisi olan ve bu testi nerede yaptırabilirim bilenler varsa yardımcı olabilirmi

Canim bize genel yapilmadi. Lokal oldugu icin kan degerlerine ve pihtilasmaya bakildi. Normaldi degerler.Cok sukur kanamasida olmadi islemden sonra

Alerji testi yaptırmadım.Doktor da istemedi.Lokal anestezi oldu.Sen genel anestezi için soruyosun sanırım.

Slm kızlar çok fazla okuyamıyorum bu ek gıda işini beceremedim ben ki Dr 4. Ayda başla dedi ben tam başlamadım bi Düzene oturtamadım emzirmek daha kolay geliyor ve çarşamba işe başlıcam yaptığım mama çorba püre yemeyi sevmiyor kızım ya ağzından geri çıkarıyor hatta bazen yanlış biliyorum ama yanaktan sıkıp ağzına sokuyorum iyi anne değilmiyim ya kahvaltı içim 8ayı bekle dedi Dr kilo alımı az 21 Mayıs doğumlu 7500 kg 69 cm kv bakacak ben okula gidince ben 3 buçukta gelcem bu arada mama takviyeli gidiyoruz yardım bana yardım
Acele etme telaş etme ne demek iyi anne değil miyim bebeğini çok sevip sevginle doyur önemli olan o zatwn geri kalanı ömür boyu uiyecek en güzeli emzirmek sen de onu yapıyorsun zaten ek gıda ektir, ben de yakında başlıycam sütümü sağıp bırakıcam işyerinde de sğıcam benim oğluş da geçen hftta hasta oldu istemedi hiçbirşey sadece anne sütü gittik bugün biraz çorba verdim istemeyince hemen bırakıyorum hiç zorlamıyorum karnı doymasa huzursuz olur ağlar sen de üzme kendini bebeğinin kilosu da boyu da ortalama sınırlar için de maşallah belki mama aldığı için ek gıdaya yer kalmıyordur emzirdikten 1-2 saat sonra ek gıda ver ( şu an sadece sebze çorbası &püresi meyve suyu&püresi ve yoğurt olabilir dedi bizim dr) ama zorlama tadımlık annesi slışıcak daha çok küçük

Kızlar benimle saat vererek ek gıdaları ne Zaman verdiğinizi paylaşabilir misiniz? Doktorun dediğiyle uyumlu gidiyorum ama 7. Ayda 3 öğüne çıkar ve kıyma ekle demişti sabah kalkıyor emiyor 2 saat uyanık kalıp geri uyuyor ama o iki saatte kahvaltı veremiyorum çünkü istemiyor tok oluyor ben de ne de olsa işe başlayınca cok ememeyecek diye zorlamıyorum siz Nasıl yapıyorsunuz
Güzel düşünmüşsün bencede işe başlıycaz bebişler annelerine doysun, drumuz ilk ay için AS ile bsşlayıp güne 12:00 meyve püresi cam rendeden 15:00 sebze çorba&püresi 18:00 yoğurt dedi bende buna daha hiç uysmadım sebzeleri sevsin diye buharda sebzeyle başladım yoğurt verdim kahvsltı 8. Ay dedi ben peynir ve yumurta sarısı verdim azıcık ben kalhvaltı yaparken :)

ben de özlüyorum o günleri. aynen özellikle ev işleri hiç bitmiyo :) verirsin kiloları canım takma kafana. kızım çok huysuz değil ama iştahsız onunla uğraşıyorum. memeye de pek gelmiyo ek gıdayı da istemiyo.
Belki diş çıkarıyor dur canım ya oyüzden iştahı kapanmıştır.
Ben de bugun yayla çorbası yapacağım ilk defa vereceğim belki sever :)

Bizde de durum ayni.bisey yediremiyorum memeyede pek duskun degil.emerken bi ses duyunca birakiyo.bende calistigimdan sabah kahvalti icin uğraşamiyorum.kayinvalidemde korkuyo bisey olur diye.eve gelince de buyuk oglum dahada kucuklesiyo kiskancligindan ikisone de yetiseyim derken hic bisey yapamafan gun bitiyo ya streslerdeyim

Back