Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle geçmiş olsun canım diş sırası pek önemli değil her bebek bir olmuyormuş az bi ihtimalde olsa 3. Sırada çıkması gereken köpek dişi diye tabir ettiğimiz önce çıkabiliyormuş benim bebeğim 3 aylıkken aynı senin bebeğin gibi fakat yukarı doğru değil dudağına doğru kemik sürüp çıktı doktor doktor gezdik fakat epital kalıntı olduğunu asıl diş çıkarken kendiliğinden düşeceğini büyüme olursa ya da düşmezse ameliyatla alınacağını söyledi prof. Ama senin bebeğinde fotoğraftan anladığım kadarıyla normal diş çıkartıyor ama yinede bir çocuk diş uzmanına danışmanızı tavsiye ederim çünkü önce gittiğim doktorlar beni bayağı bi korkuttular. yavrun sağlıcakla iyileşsin hemencik sünneti inşallahMrb bayanlar
Oglum cok huzursuz mizmiz
Ishalimiz var. Kotu kokuyo. Onu sunnet icin antibiyotik kullanmamiza bagliyorum
Disleri cok kasiniyo yavrumun
Foto yukleyecegim
Bu yandaki dis miiii
Ilk on dişler cikmaz miydi
Antibiyotiği ağızdan mı verdi ilaç olarak?Eğer öyleyse mutlaka probiyotik kullanmalısınız.Antibiyotik ishal yapmıştır.Bu da bağırsak florasını bozmuştur.Düzelmesi ortalama iki yıl.Büyüklerde böyle en azından.Mrb bayanlar
Oglum cok huzursuz mizmiz
Ishalimiz var. Kotu kokuyo. Onu sunnet icin antibiyotik kullanmamiza bagliyorum
Disleri cok kasiniyo yavrumun
Foto yukleyecegim
Bu yandaki dis miiii
Ilk on dişler cikmaz miydi
Öncelikle geçmiş olsun canım diş sırası pek önemli değil her bebek bir olmuyormuş az bi ihtimalde olsa 3. Sırada çıkması gereken köpek dişi diye tabir ettiğimiz önce çıkabiliyormuş benim bebeğim 3 aylıkken aynı senin bebeğin gibi fakat yukarı doğru değil dudağına doğru kemik sürüp çıktı doktor doktor gezdik fakat epital kalıntı olduğunu asıl diş çıkarken kendiliğinden düşeceğini büyüme olursa ya da düşmezse ameliyatla alınacağını söyledi prof. Ama senin bebeğinde fotoğraftan anladığım kadarıyla normal diş çıkartıyor ama yinede bir çocuk diş uzmanına danışmanızı tavsiye ederim çünkü önce gittiğim doktorlar beni bayağı bi korkuttular. yavrun sağlıcakla iyileşsin hemencik sünneti inşallah
Aha aha felaket tellalı konuşmuş yine, şaka gibi ya.Antibiyotiği ağızdan mı verdi ilaç olarak?Eğer öyleyse mutlaka probiyotik kullanmalısınız.Antibiyotik ishal yapmıştır.Bu da bağırsak florasını bozmuştur.Düzelmesi ortalama iki yıl.Büyüklerde böyle en azından.
Antibiyotiği ağızdan mı verdi ilaç olarak?Eğer öyleyse mutlaka probiyotik kullanmalısınız.Antibiyotik ishal yapmıştır.Bu da bağırsak florasını bozmuştur.Düzelmesi ortalama iki yıl.Büyüklerde böyle en azından.
Arkadaslar mayis annesiyim dunyalar guzeli bir kizim benim sorunum normal dogum yaptim 16 saat surdu 6 ay gecmesine ragmen her gece o ani yasiyorum ve gercekten yasiyorum gunduzleride aklima geliyor ama geceleri uyutmuyor dusunceler boyle olan varmi yardim edin
Selam canım..Kızlar hepinize iyi akşamlar, aranızda benim gibi henuz regl olmayan var mı? 5 Mayıs da doğum yaptım ve emzirmeye devam ediyorum.
Canım ben de 4 mayısta doğum yaptım ve hala regl olmadım.. Normal herhalde bu durum..Kızlar hepinize iyi akşamlar, aranızda benim gibi henuz regl olmayan var mı? 5 Mayıs da doğum yaptım ve emzirmeye devam ediyorum.
Merhaba benim de 6 mayıs doğumlu gecen ay cok az kanamam oldu bu ay hala yok bir arkadaşımın da 20 nisan doğumlu o da henüz olmadıKızlar hepinize iyi akşamlar, aranızda benim gibi henuz regl olmayan var mı? 5 Mayıs da doğum yaptım ve emzirmeye devam ediyorum.
Neden böyle söylediniz? Aramızda çocuk gelin mi var ?Çocuk gelinler Türkiye'nin kanayan yarası.Daha ergenliğini yaşarken anne olan kızlarımız var.Yazık.
Cnm benim ilk bebegim insan surekli arastiriyo bebegim icin hangisi daha iyiyse onu yapayim diyo.ama edindigim kotu tecrubeden sonra en iyisi kendi annelerimizin yaptigiyms yeni seylere gerek yokms anladim.birde meyve filesi aldim artik icine koyup meyvetlyi oyle eline veriyorum.Ya kozlar bırakın ya blw yi. O nedir ya. Bugüne kadar blw mi varmış. Oturdun çocuğu sofraya yanında herşeyi iştahlıca yiyin için, o çocuk hazır olduğunda kendi yer. Zaten buna rağmen yemiyorsa blw de yapsan bşy olmaz. Ben oğlumu mama sandelyesine kokuyorum ohh arada onada tattırarak yiyoruz. Acı tatlı farketmeden. İki damla verin bşy olmaz. Şimdi iştahı çok iyi bir yaşında kendi yer herşeyi. Gerek yok böyle risklere. Tabi yine de siz bilirsiniz
Cnm benik bebegimdede oldu ayni zamanlarda suan gecti.ben bildigin bi hocaya okut derim cunku bana dedilerki uzerinde cok nazar birikmis benimki o ara emmiyodu sadece uyurken emiyodu.uyudugunda emzirirken basi kollari titriyodu.sende surekli oku bebegine felak nas ayetelkursi ve bolca kafirun suresi.birde yasin oku.mesela emzirirken surekli bunlari oku.birde nazar ayetini oku.eger arapca yszmayi biliyosan yada bilen birini taniyosan nazar ayetini yazdir sonra onu bi bi posete sonra kumasa dik bebeginin ustunde tasi.6aylık uyurken titriyor
Ergenlik dönemini geçtim canım, sen burayı evcilik oyununa çevirdin, doktorculuk oynuyorsun. Hem de kendine ukala bir doktoru model almışsın. Altında yatan nedeni merak ediyorum. İnsanlara hakaretler edip, kendi kendine teşhisler koyup tedaviler öneriyorsun. Ne demek düzelmesi 2 yıl. Ne biliyorsun da bir anneye bu cümleyi kuruyorsun. Prebiyotik alması lazımmış, hangi gerekçe ile. İnsanları yanlış yönlendirmekten, suçlamaktan, kendini egonu tatmin etmeye çalışmaktan başka derdin yok senin. En baştan beri böyle. Burada insanlar samimim bir ortam kurup, basit bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor. Kimseyi yargılamak, tıp doktoruymuş gibi yönlendirmek derdinde değil kimse. Sende aa egom geldi diyip burada patlama yaşama artık. Engin tıp bilgini ve tedavi yöntemlerini kendine sakla, zira insanları yanlış yönlendirerek zarar görmelerine (gerek psikolojik gerek fizyolojik) neden olursan, suç işlemiş olursun. Bu son cevap sen o çocuk dünyanda ezikliklerinle baş başa bırakıyorum.Çocuk gelinler Türkiye'nin kanayan yarası.Daha ergenliğini yaşarken anne olan kızlarımız var.Yazık.