• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aranızda diş partisi yapan yapacak olan var mı varsa nasıl planlıyorsunuz ? kaç kişi nasıl bir ortam ne tür ikramlar vs

Mrb bayanlar
Oglum cok huzursuz mizmiz
Ishalimiz var. Kotu kokuyo. Onu sunnet icin antibiyotik kullanmamiza bagliyorum
Disleri cok kasiniyo yavrumun
Foto yukleyecegim
Bu yandaki dis miiii
Ilk on dişler cikmaz miydi
Öncelikle geçmiş olsun canım diş sırası pek önemli değil her bebek bir olmuyormuş az bi ihtimalde olsa 3. Sırada çıkması gereken köpek dişi diye tabir ettiğimiz önce çıkabiliyormuş benim bebeğim 3 aylıkken aynı senin bebeğin gibi fakat yukarı doğru değil dudağına doğru kemik sürüp çıktı doktor doktor gezdik fakat epital kalıntı olduğunu asıl diş çıkarken kendiliğinden düşeceğini büyüme olursa ya da düşmezse ameliyatla alınacağını söyledi prof. Ama senin bebeğinde fotoğraftan anladığım kadarıyla normal diş çıkartıyor ama yinede bir çocuk diş uzmanına danışmanızı tavsiye ederim çünkü önce gittiğim doktorlar beni bayağı bi korkuttular. yavrun sağlıcakla iyileşsin hemencik sünneti inşallah

Slm kızlar çok fazla okuyamıyorum bu ek gıda işini beceremedim ben ki Dr 4. Ayda başla dedi ben tam başlamadım bi Düzene oturtamadım emzirmek daha kolay geliyor ve çarşamba işe başlıcam yaptığım mama çorba püre yemeyi sevmiyor kızım ya ağzından geri çıkarıyor hatta bazen yanlış biliyorum ama yanaktan sıkıp ağzına sokuyorum iyi anne değilmiyim ya kahvaltı içim 8ayı bekle dedi Dr kilo alımı az 21 Mayıs doğumlu 7500 kg 69 cm kv bakacak ben okula gidince ben 3 buçukta gelcem bu arada mama takviyeli gidiyoruz yardım bana yardım

Mrb bayanlar
Oglum cok huzursuz mizmiz
Ishalimiz var. Kotu kokuyo. Onu sunnet icin antibiyotik kullanmamiza bagliyorum
Disleri cok kasiniyo yavrumun
Foto yukleyecegim
Bu yandaki dis miiii
Ilk on dişler cikmaz miydi
Antibiyotiği ağızdan mı verdi ilaç olarak?Eğer öyleyse mutlaka probiyotik kullanmalısınız.Antibiyotik ishal yapmıştır.Bu da bağırsak florasını bozmuştur.Düzelmesi ortalama iki yıl.Büyüklerde böyle en azından.

Öncelikle geçmiş olsun canım diş sırası pek önemli değil her bebek bir olmuyormuş az bi ihtimalde olsa 3. Sırada çıkması gereken köpek dişi diye tabir ettiğimiz önce çıkabiliyormuş benim bebeğim 3 aylıkken aynı senin bebeğin gibi fakat yukarı doğru değil dudağına doğru kemik sürüp çıktı doktor doktor gezdik fakat epital kalıntı olduğunu asıl diş çıkarken kendiliğinden düşeceğini büyüme olursa ya da düşmezse ameliyatla alınacağını söyledi prof. Ama senin bebeğinde fotoğraftan anladığım kadarıyla normal diş çıkartıyor ama yinede bir çocuk diş uzmanına danışmanızı tavsiye ederim çünkü önce gittiğim doktorlar beni bayağı bi korkuttular. yavrun sağlıcakla iyileşsin hemencik sünneti inşallah

Canim cok tesekkkur ederim.simdi tekrar bakmaya calistim ama agzini acmadi.
Sunnet yerimizde iyi cok sukur
Senin bebisin disi nasil oldu simdi

Antibiyotiği ağızdan mı verdi ilaç olarak?Eğer öyleyse mutlaka probiyotik kullanmalısınız.Antibiyotik ishal yapmıştır.Bu da bağırsak florasını bozmuştur.Düzelmesi ortalama iki yıl.Büyüklerde böyle en azından.
Aha aha felaket tellalı konuşmuş yine, şaka gibi ya.

Çocuk gelinler Türkiye'nin kanayan yarası.Daha ergenliğini yaşarken anne olan kızlarımız var.Yazık.

Kızlar hepinize iyi akşamlar, aranızda benim gibi henuz regl olmayan var mı? 5 Mayıs da doğum yaptım ve emzirmeye devam ediyorum.

İyi akşamlar kızlar aranızda polivit kullanan var mı? Bize doktorumuz bugün polivit verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım..

Agizdan verdi. 5 gun kullandik. 2 gundur veeniyorum. Kesildi zaten ilaci kesince

Arkadaslar mayis annesiyim dunyalar guzeli bir kizim benim sorunum normal dogum yaptim 16 saat surdu 6 ay gecmesine ragmen her gece o ani yasiyorum ve gercekten yasiyorum gunduzleride aklima geliyor ama geceleri uyutmuyor dusunceler boyle olan varmi yardim edin

Arkadaslar mayis annesiyim dunyalar guzeli bir kizim benim sorunum normal dogum yaptim 16 saat surdu 6 ay gecmesine ragmen her gece o ani yasiyorum ve gercekten yasiyorum gunduzleride aklima geliyor ama geceleri uyutmuyor dusunceler boyle olan varmi yardim edin

Bende normal dogum yaptim. Cok sukur iyi gecti. 3 4 saatte dogdu oglum. Normal dogumu cok istedim Rabbimde nasip etti. Hatta oglumu ilk ben gorecegim dedim ama bebek geliyor denildi ve dr bayiltin dedi. Yani cikis anını ve dikisleri hatirlamiyorum. Uyutularak normal dogum yapan nadir bayanlardanim heralde.
Bak ne guzel prensesin seninle. Onu düşün. Cok mu zor gecti canim ya. Insallah en yakin zamanda unutursun
Benimde hamileligim 22. Haftaya kadar cook kotu gecti. biri bana hamileyim deyince midem bulaniyor. Bende hamilelikten korkuyorum :KK17:

Kızlar hepinize iyi akşamlar, aranızda benim gibi henuz regl olmayan var mı? 5 Mayıs da doğum yaptım ve emzirmeye devam ediyorum.
Selam canım..

Benim bebeğim de 1 mayıs doğumlu ve bu sabah ilk reglimi oldum..
Halen bebegimi emziriyorum. Bende biraz şaşırdım 7 ay oldu regl olmayali çok şükür bu sabah biraz kendini gösterdi..

Merhaba benim de 6 mayıs doğumlu gecen ay cok az kanamam oldu bu ay hala yok bir arkadaşımın da 20 nisan doğumlu o da henüz olmadı

Kızlar benimle saat vererek ek gıdaları ne Zaman verdiğinizi paylaşabilir misiniz? Doktorun dediğiyle uyumlu gidiyorum ama 7. Ayda 3 öğüne çıkar ve kıyma ekle demişti sabah kalkıyor emiyor 2 saat uyanık kalıp geri uyuyor ama o iki saatte kahvaltı veremiyorum çünkü istemiyor tok oluyor ben de ne de olsa işe başlayınca cok ememeyecek diye zorlamıyorum siz Nasıl yapıyorsunuz

Ya kozlar bırakın ya blw yi. O nedir ya. Bugüne kadar blw mi varmış. Oturdun çocuğu sofraya yanında herşeyi iştahlıca yiyin için, o çocuk hazır olduğunda kendi yer. Zaten buna rağmen yemiyorsa blw de yapsan bşy olmaz. Ben oğlumu mama sandelyesine kokuyorum ohh arada onada tattırarak yiyoruz. Acı tatlı farketmeden. İki damla verin bşy olmaz. Şimdi iştahı çok iyi bir yaşında kendi yer herşeyi. Gerek yok böyle risklere. Tabi yine de siz bilirsiniz❤️
Cnm benim ilk bebegim insan surekli arastiriyo bebegim icin hangisi daha iyiyse onu yapayim diyo.ama edindigim kotu tecrubeden sonra en iyisi kendi annelerimizin yaptigiyms yeni seylere gerek yokms anladim.birde meyve filesi aldim artik icine koyup meyvetlyi oyle eline veriyorum.

6aylık uyurken titriyor
Cnm benik bebegimdede oldu ayni zamanlarda suan gecti.ben bildigin bi hocaya okut derim cunku bana dedilerki uzerinde cok nazar birikmis benimki o ara emmiyodu sadece uyurken emiyodu.uyudugunda emzirirken basi kollari titriyodu.sende surekli oku bebegine felak nas ayetelkursi ve bolca kafirun suresi.birde yasin oku.mesela emzirirken surekli bunlari oku.birde nazar ayetini oku.eger arapca yszmayi biliyosan yada bilen birini taniyosan nazar ayetini yazdir sonra onu bi bi posete sonra kumasa dik bebeginin ustunde tasi.

Çocuk gelinler Türkiye'nin kanayan yarası.Daha ergenliğini yaşarken anne olan kızlarımız var.Yazık.
Ergenlik dönemini geçtim canım, sen burayı evcilik oyununa çevirdin, doktorculuk oynuyorsun. Hem de kendine ukala bir doktoru model almışsın. Altında yatan nedeni merak ediyorum. İnsanlara hakaretler edip, kendi kendine teşhisler koyup tedaviler öneriyorsun. Ne demek düzelmesi 2 yıl. Ne biliyorsun da bir anneye bu cümleyi kuruyorsun. Prebiyotik alması lazımmış, hangi gerekçe ile. İnsanları yanlış yönlendirmekten, suçlamaktan, kendini egonu tatmin etmeye çalışmaktan başka derdin yok senin. En baştan beri böyle. Burada insanlar samimim bir ortam kurup, basit bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor. Kimseyi yargılamak, tıp doktoruymuş gibi yönlendirmek derdinde değil kimse. Sende aa egom geldi diyip burada patlama yaşama artık. Engin tıp bilgini ve tedavi yöntemlerini kendine sakla, zira insanları yanlış yönlendirerek zarar görmelerine (gerek psikolojik gerek fizyolojik) neden olursan, suç işlemiş olursun. Bu son cevap sen o çocuk dünyanda ezikliklerinle baş başa bırakıyorum.

Back