- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
Amin aminMaşallah canım gittikçe tatlılıkları artıo bazen uzun uyursa özlüyorum oğlumu Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah ve yavrularımızı da bize bağışlasın amin :) birde eline poşet verirken bağlayıp veriyorum ortasından Allah korusun başına geçirir nefes alamaz gerçi o kadar uzun yalnız kalmıyor ama olsun önlem yinede aklında olsun
Canim yanlis anlama ama bunun azi cogu yok bir dakika bile kesinlikle izletme..bilincli sevdigi icin bakmiyor..hipnoz oluyorlarmis resmencanım bizimki çizgi fimleri çok seviyor. reklamlardan gözünü ayırmıyo. ha fazla izletme ama
merhaba bilmiyor olabilirim bağışla ama hamileyken bebeğini nasıl emziriyorsun..annem hep söyler hamile kalınca sütteki bebeğini memeden kestiğini.9 kasımda 6 aylık olacak tosun paşam.
genelde emziriyorum. yoğurt veriyorum.
havuç, kabak ve ptatesi haşlıyorum. çok az yağ koyuyorum. blenderdan geçiriyorum sebze çorbası olarak veriyorum. çok nadir kavanoz püreleri veriyorum. muza aşık resmen maymunum. ama yine de ağırlıklı emziriyorum.
desteksiz oturuyor. hala dişimiz yok :)
Her bebeğin gelişimi farklı olabileceği gibi genelde 6 ay civarı bebekler desteksiz oturabilir benim oğlumda 9 mayıs doğumlu ve desteksiz oturabiliyor artıkkalbiminsahibio arkadasim bebegin arkasinda destek olmadan oldugu yerde sen ellerinden yadan belinden tutmadan mi oturuyor ? Leylal arkadasimiz senin bu yazina karsilik mubala ederek benimki de yuruyor demis tabiki yurudugu felan yok. Birbirinizle dalga gecmenize mi , dalga gecilecek malzeme verilmesine mi sasayim bilemedim.
Bebeğim 24 nisan doğumlu ve nerdeyse 20 gündür desteksiz oturuyor bu normal bişey değil miHer bebeğin gelişimi farklı olabileceği gibi genelde 6 ay civarı bebekler desteksiz oturabilir benim oğlumda 9 mayıs doğumlu ve desteksiz oturabiliyor artık
Bebeğim 24 nisan doğumlu ve nerdeyse 20 gündür desteksiz oturuyor bu normal bişey değil mi
Bende günde 1 saat 6km yürüyorum artık , emmesi değişmedi her zamanki gibi emiyorKizlarr bi derdim varr...
72 bucukla hamile kalmistim
90 la doguma girmistim
72 73 kiloydum. Hemen verdim diye seviniyordum. Cunku 65 hatta 60 kilo olmak istiyorum. Boyum 1.70 bu arada
Simdi 76 olmusum. 1 haftad 3 kilo almisim ama asiri yiyorum, yeme diyebilirsiniz ama felakettt istahim acildi. Kekler pogacalar pastalar yapiyorum. Hiic ekmek yemeyen ben ekmek cok yemeye basladim. Malesef disariya gezmeyi gecin yuruyuse cikamiyorum. En son ne zaman disari ciktim hatirlamiyorum(asm haric). Esimde bu aralar cok yogun çalışıyor.Yemezsem basim donuyo. Acaba seker hast mi var bende dedim ama tok sekerim 85
Gelelim soruma
Bulundugum ilde yakinim yok. Olsa haftada 3 gun 2 saat fitness a gitmek istiyorum ama o da olmuyor
Evde spor yapsam. Eski sporcuyum evdede oglusu uyutunca yaparim ama sutumu etkiler mi spor yapmam. Oglusum yarin 5 aylik olacak ve sadece emiyor
Bizde geçen hafta atlattık el ayak ağız hastalığını aynen eve misafir gelmişti iki gün üst üste ertesi gün hafif Ateş'le başladı Allah'tan hafif geçirdi benimki bana bulaşmadı geçmiş olsun size deKızlar oğlumda hafifden ağız etrafı ve içinde kırmızı sulu döküntüler oldu. Sonra bacaklarıda hafif dışarı attı. El,ayak,ağız hastalığı olmuş. İli gün sonra geçti. Ama sonra bende bir gariplikler başladı. Karın sırt parmak uçlarında ağrı be zonklama. Sonra avuç içlerim döktü. Ayaklarım ağız çevrem. Ateşlendim. Meğer ondan bana geçmiş. Şuan kaşıntım çok fena. Sanırım salgın var. Biz dışarı çıkmadık ama misaiflerden geçti sanırım. Allahtan oğlum hafif atlattı. Dikkat edin
Gayet normal kaç kilo doğdu bilmiyorum ama 6. Ayda doğum kilosunun 2 katına çıkması beklenir .Emiyor çok şükür cis de yapıyor. İlk çocuğum evet biraz panikledim aç kalmasından endiseleniyorum. Dış çıkardık bu ay bilmiyorum çok etkilemedi anlamadım bile çıkardığını tecrubesizligimden teşekkür ederim biraz rahatladım kilo muz 7900 normal dimi
Doğru ben dr gittim yapacak birşey yok kendiliğinden geçer dediGitmedim açıkcası. Pek yapılacak birşey yok aslında. İlacı olan bir hastalık değil. Evdeyim oturuyorum
Şunu gerçekten merak ediyorum her şeyi en iyi bilen, bilimsel verilere dayanarak konuşan arkadaşlar, burası egonuzu tatmin etmek için iyi bir ortam değil mi? Deşarj olmaya giren bizim gibi insanlarla neden muhatap oluyorsunuz? Şunu unutmayın o bulunmaz bilgi paylaşımlarınız zaten Google Hazretlerinde mevcut. O sebeple artık insanların kafasına vura vura konuşmayın. Burası canımızdan bir parça olan en kıymetlilerimizi yarıştırma platformu değil. Ama artık bu forum çok sıkıcı oldu sürekli insanların anneliğini sorguluyor o kişiler. Sayfaları okuyorum ve diyorum ki insanlara cevap vermek için bu kadar emek vereceklerine yanlarında annelerinden ilgi bekleyen yavrularıyla baksınlar. Artık yetmedi mi psikolojik baskı yapmaları. Bu forumda gerçekten mutluluğumuzu, neşemizi, derdimizi, endişemizi paylaşan eski yeni üyeler oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Evlatlarınızla çok daha mutlu, huzurlu, sağlıklı günleriniz olsun. Allah'a emanet olun. Ama artık o egoist üyeleri, yorumlarını görmeye tahammül edemiyorum.
Şunu gerçekten merak ediyorum her şeyi en iyi bilen, bilimsel verilere dayanarak konuşan arkadaşlar, burası egonuzu tatmin etmek için iyi bir ortam değil mi? Deşarj olmaya giren bizim gibi insanlarla neden muhatap oluyorsunuz? Şunu unutmayın o bulunmaz bilgi paylaşımlarınız zaten Google Hazretlerinde mevcut. O sebeple artık insanların kafasına vura vura konuşmayın. Burası canımızdan bir parça olan en kıymetlilerimizi yarıştırma platformu değil. Ama artık bu forum çok sıkıcı oldu sürekli insanların anneliğini sorguluyor o kişiler. Sayfaları okuyorum ve diyorum ki insanlara cevap vermek için bu kadar emek vereceklerine yanlarında annelerinden ilgi bekleyen yavrularıyla baksınlar. Artık yetmedi mi psikolojik baskı yapmaları. Bu forumda gerçekten mutluluğumuzu, neşemizi, derdimizi, endişemizi paylaşan eski yeni üyeler oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Evlatlarınızla çok daha mutlu, huzurlu, sağlıklı günleriniz olsun. Allah'a emanet olun. Ama artık o egoist üyeleri, yorumlarını görmeye tahammül edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?