2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bizde atlattık hafif ateş bir kaç döküntü

Siz komik misiniz pardon? Kim neyi yarıştırıyor isim verin şakadan anlamıyor musunuz?
Bi tanesi yazmış onu yapıyo bunu ediyo kinaye ettik bizimki de yürüyo diye. Koşuyo desek ona da mı inanıcaktınız?
6 aylık bebenin ne yarışı olur

Kim kimin yazdığına alindiysa kimin düşüncelerine kızdıysa direkt adını yazsın..

Genel konuşunca herkes üzerine alınıyor !

Deneyip okumak isteyen kendi deneyimlerini de paylaşacak ki forum zenginleşsin.Madem faydalanıyorsunuz katkı da sağlayın başkaları da faydalansın.Böyle ayar çeker gibi yazım üslubunu yersiz buldum.Özel hayat konusuna katılıyorum bende.

Arkadaslar bebeğine hiç ekmek veren oldu mu bugun ekmek verdim eline çiğnesin diye bide baktım ki agzının etrafı cenesi benek benek olmuş bugdaya karşı alerjisi mi var acaba

Benim oğluşumda da aynı şey oldu. Sofrada ne varsa çok ilgili eline bi parça ekmek verdim Çenesi ve suratında ekmeğin değdiği yerler benek benek oldu. Buğday alerjisi olabilir maalesef.

Oturma konusuna gelince.Tabi ki her bebek gulusuyle,bakisiyla,aglayisiyla farkli.Konu gelisimse istisnalar haric tum bebekler icin gecerli olan belirli donemecler var.Bilincli gulmesi,basini dik tutabilmesi,bir nesneye uzanabilmesi vs.Desteksiz oturmasi da bir bebekden en az 7-8.ayindan once beklenmez.O yuzden 5,5 aylik bebegim desteksiz oturuyo denilince biraz destekli konuşmalı diye dusunuyorum haliyle.Yine de bebeginiz 6 aylik olmadan desteksiz oturuyosa evet bu gelisim cetvelinin disinda bir durumdur ve omurga sagligi icin saglikli mi degil mi doktora danisilmali.Benim bebegime olsa oyle yapardim.

Sadece anne sutu verdiğim de hafif mukuslu oluyordu ama her zaman değil şimdi hiç olmuyor ama ekmek verdikten sonra agız etrafı minik benekler le dolmuştu emme sorunumuz hala devam su sayfaya bende katılıyım canım

Benim oğluşumda da aynı şey oldu. Sofrada ne varsa çok ilgili eline bi parça ekmek verdim Çenesi ve suratında ekmeğin değdiği yerler benek benek oldu. Buğday alerjisi olabilir maalesef.
InsaAllah gecici bir durumdur salı günü doktora gidecem bakalım ne diyecek

Merhaba. Dediğiniz belirtilere göre galiba benim bebeğiminde alerjisi var. Pirinçli kasik maması verdiğimde kakasi kanlı ve mukusluydu. Sonrasında meyve vermeye devam ettim düzeldi ama test yaptiracagim. Ekmek vermedim henüz. Ama sayfayi takip etmeye baslasam iyi olur. Teşekkürler

bebeginizle uyum içerisinde olmak ister misiniz ?

Benim hayalim bebegimle aynı kombin yapmak :)

Günaydın kızlar :) Yorucu bir tatilden sonra işe gelmenin vermiş olduğu muhteşem enerji ile doluyum
İşler kızışmış burada :):)
Ben de okuduğum bazı yazılar için aynı şeyleri hissediyorum :):) İsim veremem çünkü hamilelikten beri bu böyle :):)
Tek tek bakmam lazım ona da vakit yok :):)
Facebook grubunda da çoçuk alanında google uzmanı arkadaşlarımız çok fazla :) Bişi yazsan aaaa o öyle olur mu bilmem ne bıdı bıdı :):)
Nacizene söylüyorum benim de çocuk alanında yıllanmış deneyimim var, hem teorik hem pratik bir anne olarak olmasa da mesleki olarak var ama kimseye çıkıp da ahkam kesmiyorum, doktorlar arasında bile bilgi karmaşası varken google ağzıyla konuşanlardan hiç hoşlanmıyorum, açın bi makale okuyun demezler mi adama :):)
Neyse konu açılmışken içimi döktüm, öperim yavrularınızı :*
AgustosBasagI ve Meltoş Ankaraya geldim ancak hiç vaktim olmadı dışarı çıkmaya, bir sonrakinde görüşelim inşallah kızlar :)

http://www.mynet.com/haber/guncel/ulkeyi-50-yil-oncesine-goturdunuz-2160043-1

el ayak ağız hastalığı ile ilgili bir yazı cevremde bir çok bebek bu hastalığa yakalandı

Okudum ben yaa. Esimin isi geregi guneydogudayiz ve malesef burada cok suriyeli var. Onlarda ic savastan kacti, onlarda durumlarindan memnun degildir farkindayim ama cok pisler yaa. Rotavirus asisini hic düşünmeden yaptirdim o yuzden. Oglum 1 yasina gelince illaki parka gitmek isteyecek. Esimle konustum. Bi odayi oyun alani yapacagiz. Belki biraz maliyetli olacak ama kaydirak alalim dedim. Simdiden bunu düşünüp stres e sokmayim kendimi ama doktorun yazdiklarina bastan sona katiliyorum

Geçen yaz Bozcaada da kızım el-ayak-ağız hastalığı kaptı. Orada suriyeli yoktu tahmin edersiniz. Ve bu hastalık aşı takviminde yok nasıl bunu savunuyor bu Dr ilginç
Kim ne aşı yaptırıyorsa yaptırsın lafım yok yanlış anlaşılmasın

canım mutlaka yastık koyarım. daha minicik. cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…