bizde atlattık hafif ateş bir kaç döküntüBizde geçen hafta atlattık el ayak ağız hastalığını aynen eve misafir gelmişti iki gün üst üste ertesi gün hafif Ateş'le başladı Allah'tan hafif geçirdi benimki bana bulaşmadı geçmiş olsun size de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde atlattık hafif ateş bir kaç döküntüBizde geçen hafta atlattık el ayak ağız hastalığını aynen eve misafir gelmişti iki gün üst üste ertesi gün hafif Ateş'le başladı Allah'tan hafif geçirdi benimki bana bulaşmadı geçmiş olsun size de
aynen katılıyorum harfi harfine..ben kendi düşüncemi yazdığım halde kıyamet kopartanlar, çıkıp ahkam kesenler, millet çocukları yarıştırırken neredeler? biri çıkar 2 aylık bebek anne dedi der, öteki çıkar benimki de dedi der öteki çıkar benimki hem anne diyor hem de baba dedi der şimdi de oturdu oturmadı yürüdü yürümedi vs vs..şimdi sırada ne var acaba? arkadaş her çocuk farklıdır her çocuğun aldığı genetik kod farklıdır,herkesin çocuğu anladık çok zeki!!! çok farklı!!! en zeki onların çocukları,en güzel onlarınki,en en en onlarınki "en" olsun ancak ben her gün takip ediyorum sayfayı ben bile kendi içimde diyorum bıktım diye,yazınca da biri çıkıyor yok sen şöylesin böylesin,benzer düşüncelerde biri olunca destek çıkınca biri yazayım dedim ben de.ben çocuğumda gördüğüm birtakım değişikliklerde burada benzer şeyler yaşayanları okuyunca rahatladım rahatlıyorum,bebeğimde değişik bir şey olsa ilk önce dur bir "mayıs annelerine" bakayım diyorum kimi özel hayat yazar kimi hava atar kime neyin havası bu? ben deneyim okumak istiyorum,bilgilenmek istiyorum benim bebeğim "en" bebek duymak görmek istemiyorum...arkadaşım sana da sonuna kadar katılıyorum...
Arkadaslar bebeğine hiç ekmek veren oldu mu bugun ekmek verdim eline çiğnesin diye bide baktım ki agzının etrafı cenesi benek benek olmuş bugdaya karşı alerjisi mi var acaba
Sadece anne sutu verdiğim de hafif mukuslu oluyordu ama her zaman değil şimdi hiç olmuyor ama ekmek verdikten sonra agız etrafı minik benekler le dolmuştu emme sorunumuz hala devam su sayfaya bende katılıyım canımE elf21 elifcim belki hatırlarsın benjm bebeğim de besin alerjisi var m o yüzden olabildiğince bilgili ve Tecrübeli yim artık. Seni korkutmak istemem ama sanırım gluten alerjisi var.. başka belirtiler var mı. . Mesela kulak arkası kabuklu mu.. sanırım emme sorunu da vardı dimi. Face in var mı. Hemen alerji ile yaşam platformu na katil. Mayıs anneleri nden 4 kişi biz ordayız dordumuzin de bebeği alerjen buarada kakasi nasıl mukus lu mu
InsaAllah gecici bir durumdur salı günü doktora gidecem bakalım ne diyecekBenim oğluşumda da aynı şey oldu. Sofrada ne varsa çok ilgili eline bi parça ekmek verdim Çenesi ve suratında ekmeğin değdiği yerler benek benek oldu. Buğday alerjisi olabilir maalesef.
Merhaba. Dediğiniz belirtilere göre galiba benim bebeğiminde alerjisi var. Pirinçli kasik maması verdiğimde kakasi kanlı ve mukusluydu. Sonrasında meyve vermeye devam ettim düzeldi ama test yaptiracagim. Ekmek vermedim henüz. Ama sayfayi takip etmeye baslasam iyi olur. TeşekkürlerE elf21 elifcim belki hatırlarsın benjm bebeğim de besin alerjisi var m o yüzden olabildiğince bilgili ve Tecrübeli yim artık. Seni korkutmak istemem ama sanırım gluten alerjisi var.. başka belirtiler var mı. . Mesela kulak arkası kabuklu mu.. sanırım emme sorunu da vardı dimi. Face in var mı. Hemen alerji ile yaşam platformu na katil. Mayıs anneleri nden 4 kişi biz ordayız dordumuzin de bebeği alerjen buarada kakasi nasıl mukus lu mu
bebeginizle uyum içerisinde olmak ister misiniz ?
Benim hayalim bebegimle aynı kombin yapmak :)
http://www.mynet.com/haber/guncel/ulkeyi-50-yil-oncesine-goturdunuz-2160043-1
el ayak ağız hastalığı ile ilgili bir yazı cevremde bir çok bebek bu hastalığa yakalandı
aynı şeyleri diyorBenim bebegimde yürütece koyduğum zaman geri geri gidiyor.. :)
Birde dünden beri mamammam ve dedededed bamabambam diyor :)
canım mutlaka yastık koyarım. daha minicik. cesaret edememkalbiminsahibio arkadasim bebegin arkasinda destek olmadan oldugu yerde sen ellerinden yadan belinden tutmadan mi oturuyor ? Leylal arkadasimiz senin bu yazina karsilik mubala ederek benimki de yuruyor demis tabiki yurudugu felan yok. Birbirinizle dalga gecmenize mi , dalga gecilecek malzeme verilmesine mi sasayim bilemedim.
çok haklısın. iki gündür izletmiyorum. oyuncaklarla oyalıyorumCanim yanlis anlama ama bunun azi cogu yok bir dakika bile kesinlikle izletme..bilincli sevdigi icin bakmiyor..hipnoz oluyorlarmis resmen