Şunu gerçekten merak ediyorum her şeyi en iyi bilen, bilimsel verilere dayanarak konuşan arkadaşlar, burası egonuzu tatmin etmek için iyi bir ortam değil mi? Deşarj olmaya giren bizim gibi insanlarla neden muhatap oluyorsunuz? Şunu unutmayın o bulunmaz bilgi paylaşımlarınız zaten Google Hazretlerinde mevcut. O sebeple artık insanların kafasına vura vura konuşmayın. Burası canımızdan bir parça olan en kıymetlilerimizi yarıştırma platformu değil. Ama artık bu forum çok sıkıcı oldu sürekli insanların anneliğini sorguluyor o kişiler. Sayfaları okuyorum ve diyorum ki insanlara cevap vermek için bu kadar emek vereceklerine yanlarında annelerinden ilgi bekleyen yavrularıyla baksınlar. Artık yetmedi mi psikolojik baskı yapmaları. Bu forumda gerçekten mutluluğumuzu, neşemizi, derdimizi, endişemizi paylaşan eski yeni üyeler oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Evlatlarınızla çok daha mutlu, huzurlu, sağlıklı günleriniz olsun. Allah'a emanet olun. Ama artık o egoist üyeleri, yorumlarını görmeye tahammül edemiyorum.