Benim kızım da 4 aylık olduğundan bu yana hep oturmak istiyor, kucağıma yatirdigimda hep kafasını kaldırıyordu bir ay sabredebildim 5 aylık olunca yavaş yavaş belini bükerek oturttum simdi 5,5 aylık ve dimdik oturmak istiyor ben de bir haftadır öyle oturtuyorum. Annem 6 ayı bekle diyor ama kızım çok istekli engel olamıyorum ki, gelişimsel olarak hazır sanırımMerhaba benim oglumda 18 mayis dogumlu doktor destekli oturtabilirsiniz dedi gecen ay bayiliyor zaten oturmaya gaz cikarmasida kolay oluyor ama ben devamli oturtmuyorum devriliyo cunku :)
Birde tedirgin oluyorum
Cok tesekkur ederim..simdi bir ninni buldum isme ozel bir ninni..onunla.hemen sakinlesiyor uykuya daha rahat daliyor sanki..ama kendi kendine uyumaya henuz hazir degil sankia
aynisi bizde de vardi. yataga yatirin 20 saniye kadar bekleyin. bir de müzik acin.
benimki o duruma gelince hemen yataga yatiriyorum. kazagimi yuzunun yanina koyuyuorum. muzigi de acinca uyuyor. dene istersen. belki ayni kafadalardir
Anlamda öyle diyo ne inatsin AC çocuk ver mama diyo ilk defa mama verdim evolvia yemedi kızım napiyim simdi benBenim emzirmeye devamli tesvik eden annem de grevde diye kizim yogurda basla artik dedi..cevremdekilerde ne inatsin emmiyor iste mama ver ek gidaya basla diyorlar ama istemiyorum sutum var cok sukur sagip veriyorum ben..icimden gelmiyor hic kucuk daha cok bebeklerimiz ya
Benim kızım da 4 aylık olduğundan bu yana hep oturmak istiyor, kucağıma yatirdigimda hep kafasını kaldırıyordu bir ay sabredebildim 5 aylık olunca yavaş yavaş belini bükerek oturttum simdi 5,5 aylık ve dimdik oturmak istiyor ben de bir haftadır öyle oturtuyorum. Annem 6 ayı bekle diyor ama kızım çok istekli engel olamıyorum ki, gelişimsel olarak hazır sanırım
Ben de kullanıyorum 30 dk filan kalıyor, baya rahatlatıyor beni :)yürüteç için erken mi bilmiyorum ama beni rahatlattı resmen. oğlum çok sevdi. salonun içinde dolanıp duruyor. rahat nefes aldım ben de
Ben oturtuyorum hem de 2 aydır :)Slm kızlar kızım 18 mayıs doğmlu yani 5. Ayını dolduracak doktor oturablr artk dedi siz oturtuyor musunz bebişleri
Bizimde düştü kilo alımımız, ben yiyecek tattırmaya başladım son 1 aydır, hatta kaşık mama veriyorum hipp :)Kızlar günaydın oğlum ayın 9unda 5. Ayı bitirdi 12 sinde kontrole gittik bu ay 3 cm uzamış 330g almış , drumuz az buldu 15 gün sonra mryve tattırmaya başlayalım dedi. Aslında oğlumun emmesi çok güzel meme grevimiz bitti çok şükür sadece anne sütü alıyor ancak gün içinde çok çıkarıyor ağız dolusu kadar kusuyor. Hem gaz çıkarırken hemde dönmeyi çok seviyor koyduğum yerde bir bakıyorum dönmüş ve kusmuş. Ben buna bağladım kilo alımının azalmasını
Birde ben sütüm de etkilenmeden zayıflamak istiyorum arkadaşlar 64 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım 72 kiloyum şu anda . Sadece anne sütü vererek bebeğinin kilo alımı iyi olan ve zayıflayan var mı aramızda. Bana hayal gibi gelmeye başladı artık iştahım çok fena açık yememek için zor tutuyorum kendimi. Ne kadar dikkat etsemde kilom sabit veremiyorum
Slm kızlar kızım 18 mayıs doğmlu yani 5. Ayını dolduracak doktor oturablr artk dedi siz oturtuyor musunz bebişleri
Bende son bir haftadır destekli şekilde oturtuyorum oturmayı seviyor yatmaktan hoşlanmıyor sinirleniyor ve sıkılıyor bende evde çamaşır sepetine yumuşak minder ve kirlent koydum oturuyor hem düşme tehlikeside olmuyor kısa süreliğine oturuyor önüne sevdiği oyuncakları koyuyorum geçici bir süre onaylanıyor:) şimdilik sevdiği şeyleri yapmaya başlıyoruz:) ben yurutec icin 7. Ayi bekliyorumBenim kızım da 4 aylık olduğundan bu yana hep oturmak istiyor, kucağıma yatirdigimda hep kafasını kaldırıyordu bir ay sabredebildim 5 aylık olunca yavaş yavaş belini bükerek oturttum simdi 5,5 aylık ve dimdik oturmak istiyor ben de bir haftadır öyle oturtuyorum. Annem 6 ayı bekle diyor ama kızım çok istekli engel olamıyorum ki, gelişimsel olarak hazır sanırım
bizde de ipknoyle oldu. ama cocuklar kokay alisiyor. yarina daha rahat olur insaallahCok tesekkur ederim..simdi bir ninni buldum isme ozel bir ninni..onunla.hemen sakinlesiyor uykuya daha rahat daliyor sanki..ama kendi kendine uyumaya henuz hazir degil sanki
Slm kızlar kızım 18 mayıs doğmlu yani 5. Ayını dolduracak doktor oturablr artk dedi siz oturtuyor musunz bebişleri
Merhaba benim oglumda 18 mayis dogumlu doktor destekli oturtabilirsiniz dedi gecen ay bayiliyor zaten oturmaya gaz cikarmasida kolay oluyor ama ben devamli oturtmuyorum devriliyo cunku :)
Birde tedirgin oluyorum
Benim kızım da 4 aylık olduğundan bu yana hep oturmak istiyor, kucağıma yatirdigimda hep kafasını kaldırıyordu bir ay sabredebildim 5 aylık olunca yavaş yavaş belini bükerek oturttum simdi 5,5 aylık ve dimdik oturmak istiyor ben de bir haftadır öyle oturtuyorum. Annem 6 ayı bekle diyor ama kızım çok istekli engel olamıyorum ki, gelişimsel olarak hazır sanırım
Masallah kuzucuğa bizim küçük adamda oturunca cok mutlu oluyo bende 6 aydan once istemiyordum oturtmayi ama cok seviyor arada yastiklarla destekleyip yada kucagima alip oturtuyorum aksamlarida babasiyla oturuyo koltukta devamli cesaret edemem beli sırtı ağırır diye bizde tam 5 aylığız
Çok iyi vermişsin maşallah spor yada diyet yaptınnı yoksa dikkat mi ettin sadece ben evde dikkat ediyorum ama kayınvalidemlere gidince düzen bozuluyor saolsun güzel yemek yapıyor yağı tuzu yerinde porsiyonuda bol bendede boğaz olunca yiyorumBen de kullanıyorum 30 dk filan kalıyor, baya rahatlatıyor beni :)
Ben oturtuyorum hem de 2 aydır :)
Bizimde düştü kilo alımımız, ben yiyecek tattırmaya başladım son 1 aydır, hatta kaşık mama veriyorum hipp :)
68.8 ile hamile kalıp 91.5 ile doğuma gittim şu an 74 üm, ekmek çok yemiyorum ve abur cubur, işe de başladım biraz dikkat edebilsen bence verirsin normal porsiyon yesen abur cubur tatlı yemesen bence verirsin :)
Ben de çok yüksek fiyatlar duydum hep kehribar kolyeyi. 500 falan diyim en uygunları. Bir satıcı tek taş da bütün kolye de aynı etkiyi yaratır deneyin dedi. Bir taşı 30 tlye aldık ama onu da kullanamıyorum çünkü boynunu tahriş mi eder ip diye bi de koparıp yutmasından korkuyorum. Çok huzursuz, bi yol bulmam lazımbizim ilk dişimiz 1-ekim'de çıktı. 11 mayıs doğumluyuz erken ama olabilir. alt ön damağında kabarıklık var mı?
merhaba
bende kolye işe yarar mı bilmiyorum çünkü kehribarı o fiyata bulmak çok zormuş 75tl az değil ama ederi çok daha yüksekmiş biraz yalan gibi geliyor.
Homeopat dediğiniz nedir ilk defa duyuyorum bizde edinebilir miyiz bu solisyondan?
Facebookda Blw türkiye diye bir grup var tavsiye ederim.blw yi nerden ayrıntılı öğrenebilirim? Bana çok mantıklı geliyo ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum
Kaç aylık canım oğlun ben erkek çoçuklarına 7 ay diye biliyom bende Sünnet ettirmeyi düşünüyorumyürüteç için erken mi bilmiyorum ama beni rahatlattı resmen. oğlum çok sevdi. salonun içinde dolanıp duruyor. rahat nefes aldım ben de
Merhaba canım nasılsın bebiş nasıl çok özledim seni :)Bizim ufaklıkta öyle :):) Keşfetti dilini dil çıkarıp duruyor :):)
Ben de aldım o mamalardan bizimki gayet güzel yiyor, hangi maması ben karışık meyveli yulaflı aldım seviyor, bir de danonenin ve sütaşın bebe bisküvili yoğurtları var ondan dene istersen ya da sen evde yoğurt yapıp içine bebe bisküvisi koyabilirsin, hergün az az tattır, henüz duyarlı sanırım
Canım merhaba aynı dertten muzdaribim malesef. 65 ile hamile kaldım 93 doğuma gittim doğumdan 10 gün sonra 80 kilo idim. Kendi kendime kilo veriyordum 77e indim bir ara hoşuma gidiyordu yiyerek zayıflamak hiç dikkat etmedim şu an 85 kiloyum. .Kızlar günaydın oğlum ayın 9unda 5. Ayı bitirdi 12 sinde kontrole gittik bu ay 3 cm uzamış 330g almış , drumuz az buldu 15 gün sonra mryve tattırmaya başlayalım dedi. Aslında oğlumun emmesi çok güzel meme grevimiz bitti çok şükür sadece anne sütü alıyor ancak gün içinde çok çıkarıyor ağız dolusu kadar kusuyor. Hem gaz çıkarırken hemde dönmeyi çok seviyor koyduğum yerde bir bakıyorum dönmüş ve kusmuş. Ben buna bağladım kilo alımının azalmasını
Birde ben sütüm de etkilenmeden zayıflamak istiyorum arkadaşlar 64 le hamile kaldım 80 le doğum yaptım 72 kiloyum şu anda . Sadece anne sütü vererek bebeğinin kilo alımı iyi olan ve zayıflayan var mı aramızda. Bana hayal gibi gelmeye başladı artık iştahım çok fena açık yememek için zor tutuyorum kendimi. Ne kadar dikkat etsemde kilom sabit veremiyorum
Kızlar günaydın oğlum ayın 9unda 5. Ayı bitirdi 12 sinde kontrole gittik bu ay 3 cm uzamış 330g almış , drumuz az buldu 15 gün sonra mryve tattırmaya başlayalım dedi. Aslında oğlumun emmesi çok güzel meme grevimiz bitti çok şükür sadece anne sütü alıyor ancak gün içinde çok çıkarıyor ağız dolusu kadar kusuyor. Hem gaz çıkarırken hemde dönmeyi çok seviyor koyduğum yerde bir bakıyorum dönmüş ve kusmuş. Ben buna bağladım kilo alımının azalmasını
Ek gıda olayında mutlaka herkesin kendine göre bir doğrusu,her bebeğin farklı ihtiyacı ve her doktorun farklı bir reçetesi var.Benim çocuk beslenme ve bakım konusunda ilk dikkate aldığım Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Beslenme ve Metabolizma Bilim dalı Başkanı rahmetli Prof.Dr.Ahmet Aydın ve kendi doktorum Emin Bey.Ahmet Bey'in Kitabında da 0-6 ay süt çocuğu beslenmesi konusu ayrıntılı biçimde var.Genel olarak anlatayım uyup uymamak sana kalmış.Kızlar günaydın oğlum ayın 9unda 5. Ayı bitirdi 12 sinde kontrole gittik bu ay 3 cm uzamış 330g almış , drumuz az buldu 15 gün sonra mryve tattırmaya başlayalım dedi. Aslında oğlumun emmesi çok güzel meme grevimiz bitti çok şükür sadece anne sütü alıyor ancak gün içinde çok çıkarıyor ağız dolusu kadar kusuyor. Hem gaz çıkarırken hemde dönmeyi çok seviyor koyduğum yerde bir bakıyorum dönmüş ve kusmuş. Ben buna bağladım kilo alımının azalmasını
6Kaç aylık canım oğlun ben erkek çoçuklarına 7 ay diye biliyom bende Sünnet ettirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?