2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
değişik şeyler tattır canım. herşeyi almaz, damak tatları var artık

Annemde meme grevinde asel eylül biliyorsun canım AC bu çocuk mama ver ek gıda ver neden vermuyosun digip duruyor çok sinirleniyorum o zaman
Benim emzirmeye devamli tesvik eden annem de grevde diye kizim yogurda basla artik dedi..cevremdekilerde ne inatsin emmiyor iste mama ver ek gidaya basla diyorlar ama istemiyorum sutum var cok sukur sagip veriyorum ben..icimden gelmiyor hic kucuk daha cok bebeklerimiz ya

Ay çok heyecanlı. Durup dururken ağlıyor mesela. Bi anlık biraz duruyo tekrar agliyo filan sanırım onun ağrısından yapıyor. 1 haftadır bi huysuzluk vardı hiç aklıma gelmedi dış midir diye. Demek ondanmis

Slm kızlar kızım 18 mayıs doğmlu yani 5. Ayını dolduracak doktor oturablr artk dedi siz oturtuyor musunz bebişleri
Merhaba benim oglumda 18 mayis dogumlu doktor destekli oturtabilirsiniz dedi gecen ay bayiliyor zaten oturmaya gaz cikarmasida kolay oluyor ama ben devamli oturtmuyorum devriliyo cunku :)
Birde tedirgin oluyorum

Merhaba benim oglumda 18 mayis dogumlu doktor destekli oturtabilirsiniz dedi gecen ay bayiliyor zaten oturmaya gaz cikarmasida kolay oluyor ama ben devamli oturtmuyorum devriliyo cunku :)
Birde tedirgin oluyorum
Bende tedirgn oluyrm demek aynı gün doğdu oğlunuz dönebiliyor mu benm kız dönemiyor daha ve çok mız mız sürekli ilgi istiyor

Bende tedirgn oluyrm demek aynı gün doğdu oğlunuz dönebiliyor mu benm kız dönemiyor daha ve çok mız mız sürekli ilgi istiyor
Evet bir suredir dönüyor bizimkide mizmizdir sallamadan uyumaz agirlastikca zorluyo sallamak

başla artık canım

neye göre başlamasını söylediniz ki 5.ayda neden ek gıdaya başlanır bebek emiyor mu mama ile mi besleniyor ek gıdayı sindirebilecek mi ya da hazır mı bilmeden sormadan bence bu kadar kesin cevaplar vermemelisiniz sizin bebeğiniz belki ek gıdalardan hoşlandı ya da ihtiyacı vardı ama o arkadaşın bebeği için aynı şey söz konusu olmayabilir insanları yanlış yönelndirmekten kaçınmamız gerekir bence bana sinirlenmeyin ben sadece sizin bebeğiniz için doğru olan başkasının bebeği için yanlış olabiliri anlatmak istedim

Bugun kizimin diline elma ve uzum degdirdim..yuz ifadesi o kadar komiktiki sanki cok aci yada eksi birsey veriyorum gibi biristirdu yuzunu meyvede boyle yaparsa iki ay sonra sebzelerde ne yaparim.bilemedim

neyse kötü konuşmiycam :))
bakın hanımefendi!!!
ben ek gıda vermiyorum, daha doğrusu veremiyorum. sadece emziriyorum.
doktorum 5 aydan itibaren tadımlık ver ki damak tadı oluşsun ve çiğneme refleksi.
lütfen bilmeden yorum yapmayın

bugün oğluma masadayken ekmek verdim çok istekliydi. çok az kemirdi biraz sonra baktığımda dudak kenarları kırmızı ve kabarmıştı buğday alerjimiz var sanırım. kakası sürekli mukuslu zaten bu aralar düzelir gibiydi bende umutlanmıştım. bakalım ne olacak

blw yi nerden ayrıntılı öğrenebilirim? Bana çok mantıklı geliyo ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum

Merhaba kızlar görüntülü bebek telsizi kullanan var mı acaba? Marka model ve memnun musunuz?

a
aynisi bizde de vardi. yataga yatirin 20 saniye kadar bekleyin. bir de müzik acin.
benimki o duruma gelince hemen yataga yatiriyorum. kazagimi yuzunun yanina koyuyuorum. muzigi de acinca uyuyor. dene istersen. belki ayni kafadalardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…