• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepimizin ortak derdi uyku problemi sanirim...uzmanlar uyku egitimi icin erken oldugunu dusunuyorlar en azindan dort ayini doldurana kadar...benim kizim da cok zor uyuyor cok uykusu oluyor ama birbucuk saat ugrasiyorum dalamiyor her pozisyonu deniyorum uykusi varken beni de emmiyor memeyi itip agliyor ac ac yatiyor bu yuzden on dk sonra uyaniyor basa sariyoruz :-( uyanikkende surekli kucakta etrafi gezmek istiyor..asla yapmam dedigim seyleri yaptirdi bana bu kiz :-) uykuya dalmalarinin bu kadar zor olma nedeni ne cok merak ediyorum.ins bian once duzene girerler
Merhaba ben temmuz annesiyim uyku eğitimi ile ilgili araştırma yapıyorum sürekli sizn bebiş büyük bizden bi düzen oluştu mu acaba merak ettim

25 haftalık olduk canım şu büyüme atagından anlayamadm gitti oglum hep huysuz cünkü şimdide cıglıklar basladı
26. Haftaya yaklasirken atak var canim muhtemelen atakta huysuzluklari tavan yapiyor bizimkide 19 hafta ataginda ciglik atiyor resmen

Merhaba ben temmuz annesiyim uyku eğitimi ile ilgili araştırma yapıyorum sürekli sizn bebiş büyük bizden bi düzen oluştu mu acaba merak ettim
Merhaba henuz bir duzen olusmadi..arkadasima profosor olan doktoru alti aydan once kesinlikle uyku egitimi vermeyin demis bana da mantikli geldi daha bilinclenir altinci ayi bekleyecegim.simdilik ayakta salliyorum

Ben de otribebe kullanıyorum ama daha iyisi yok bence burun temizliğinden hiçbir bebek hoşlanmaz zaten ağlatmadan temizlik mümkün değil ben aspiratörü gripken kullanıyorum katı pislik varsa en akılcı çözüm tel toka arkası ;D uzun tel tokalarının arkaları daha geniş bir de tonimerin burun spreyini tavsiye ederim biraz pahalı ama uyurken açmak için ideal
Biz bebedor kullanıyoruz. Oğlum çok seviyor burnunu temizlerken hiç kıpraşmaz bile maşallah

Ben de otribebe kullanıyorum ama daha iyisi yok bence burun temizliğinden hiçbir bebek hoşlanmaz zaten ağlatmadan temizlik mümkün değil ben aspiratörü gripken kullanıyorum katı pislik varsa en akılcı çözüm tel toka arkası ;D uzun tel tokalarının arkaları daha geniş bir de tonimerin burun spreyini tavsiye ederim biraz pahalı ama uyurken açmak için ideal
:) tel toka yada çatal iğne arkası die duydum ama ani hareket eder de içini acıtırım diye korkuyorum :/ sprey olarak kids xlear kullanıyorum, memnunum bende

Mrb canim. 30 mayis dogumlu oglum. 4 bucuk aylik olduk.Uyku egitiminden cok gece gunduzu biliyor cok sukur oglum. Yaklasik 2bucuk aydir
18:00-18:30 da gece uykusuna yatiyor. 3 saate 1 emmek icin kalkiyor ama gozunu acmiyor. Sabah 7-7 bucuk gibi uyaniyoruz. Gunduzde toplam 1bucuk 2 saat uyuyoruz. Ikimizde halimizden memnunuz masallah :KK45:
Hava karardigi zaman isigi acmiyorum. Biraz fedakarlik yapip aksam misafirliginede gitmiyoruz. Gorusmek isteyenleri bize davet ediyoruz Hoppa

Mrb canim. 30 mayis dogumlu oglum. 4 bucuk aylik olduk.Uyku egitiminden cok gece gunduzu biliyor cok sukur oglum. Yaklasik 2bucuk aydir
18:00-18:30 da gece uykusuna yatiyor. 3 saate 1 emmek icin kalkiyor ama gozunu acmiyor. Sabah 7-7 bucuk gibi uyaniyoruz. Gunduzde toplam 1bucuk 2 saat uyuyoruz. Ikimizde halimizden memnunuz masallah :KK45:
Hava karardigi zaman isigi acmiyorum. Biraz fedakarlik yapip aksam misafirliginede gitmiyoruz. Gorusmek isteyenleri bize davet ediyoruz Hoppa
Benim kızım 26 Mayıs doğumlu çok şükür gece gündüzü biliyor. Yalnız gece çok sık uyanıyor acaba doymuyor mu 1 buçuksaatte bir. En fazla 2 buçuk saat uyuyor. Gündüz de aynı 1 buçuk saatte acikıyor. Kilo alımı iyi ama doysa uyur diye düşünüyorum çok kısa zamanda yemek istiyor.

Benim kızım 26 Mayıs doğumlu çok şükür gece gündüzü biliyor. Yalnız gece çok sık uyanıyor acaba doymuyor mu 1 buçuksaatte bir. En fazla 2 buçuk saat uyuyor. Gündüz de aynı 1 buçuk saatte acikıyor. Kilo alımı iyi ama doysa uyur diye düşünüyorum çok kısa zamanda yemek istiyor.

Gunduz 2bucuk 3 saate 1 emiyor. Gece 5 6 saatede cikabiliyor canim. Okudugum bir yazida sut kadar bebeklerin uykuyada ihtiyaci oldugundan gece uyandirip emzirmenize gerek yok, acikinca aglar zaten yaziyordu.
1 bucuk saat cok az geldi bana. Her aglamasi ac anlamina gelmiyor belki gazi icin agliyordur. Tabi sen annesisin anlarsin. Benimkinin aglama seklinden ne istedigini anliyorum artik :)
Kac kg dogdu. Simdi kac kg

Bend
Kizlar uyku tulumu aldiniz mi
Internetten alip memnun olanlar sitenin ismini yazarsa sevinirim
bende var hastaneden hediye etmişlerdî o yüzden almaya gerek duymadım soğuk havalarda iyi oluyor bizim kız üzerini cok acıyor

Merhaba ,oğlum 4,5 aylık bu sıralar çok fazla bağırıyor susturamiyorum acayip sinirli oldu 4 gün öncede alt 2 dişini çıkardı hiç anlayamadım bile bi baktım bir dişi çıkmış ertesi günü 2. Dişte çıkmıştı bu yüzden olabilir mi?

Merhaba ,oğlum 4,5 aylık bu sıralar çok fazla bağırıyor susturamiyorum acayip sinirli oldu 4 gün öncede alt 2 dişini çıkardı hiç anlayamadım bile bi baktım bir dişi çıkmış ertesi günü 2. Dişte çıkmıştı bu yüzden olabilir mi?
pek bilgim yok ama eger dis cikma zamani böyle olduysa büyk olasilikla disle ilgilirdir

Gunduz 2bucuk 3 saate 1 emiyor. Gece 5 6 saatede cikabiliyor canim. Okudugum bir yazida sut kadar bebeklerin uykuyada ihtiyaci oldugundan gece uyandirip emzirmenize gerek yok, acikinca aglar zaten yaziyordu.
1 bucuk saat cok az geldi bana. Her aglamasi ac anlamina gelmiyor belki gazi icin agliyordur. Tabi sen annesisin anlarsin. Benimkinin aglama seklinden ne istedigini anliyorum artik :)
Kac kg dogdu. Simdi kac kg

Gaz var ama emmek istiyor basıp cirliyo. Mecbur emziriyorum. Bizim önceden sizin gibiydi ama şimdi hep böyle. Dış çıkarıyor bilmiyorum etkisi var mı. 3870 doğru. 1 ekimde kontrolü vardı 7600 du. Dr kilo alımı iyi ek gida 6. Ay dedi

Bend

bende var hastaneden hediye etmişlerdî o yüzden almaya gerek duymadım soğuk havalarda iyi oluyor bizim kız üzerini cok acıyor
Acaba bi fotoğraf koyabilirmisiniz merak ettim tulumu ben şimdilik kundakta uyutuyorum üçbucuk aylık oğlumu

Back