2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım bi çok şeyde benim oğlumda da aynı oluyo daha ek gıdaya geçmedim ama masaya oturduğumda bazı şeylerden tattırıyorum hemen ağız çevresi kızarıyo bende açma yapmıştık onu öyle kemirttim baktım kıpkırmızı olmuş ağız çevresi acaba şu an mı ağır geliyo yedikleri yoksa hep alerji mi kalıcak

Merhaba kızlar görüntülü bebek telsizi kullanan var mı acaba? Marka model ve memnun musunuz?
Ben wewell kullanıyorum çooook memnunum çok hassas hemen açılıyor ilk oğlumda almıştım 3 yıldır kullanıyorum süt sağma makinesi burun aspiratörü ve kamera olmazsa olmazım

Teşekkür ederim üşenmemiş notlarını ayrıntılı yazmışsın bir çoğuna bende katılıyorum özellikle sebzeyle başlamaya
Bu benim ikinci anneliğim çok şükür ilk oğlumdan acı tecrübeler edindim o da aynı bu aylarda az almaya başlamıştı ve o zamanki doktorumuz ek gıdaya başlattı endişe ve panikle bile bile hata üstüne hata yaptım. Şimdi daha sakinim ve acele etmek istemiyorum. 6 ay anne sütü vermek istiyorum 6-9 ay arasıda sadece tatları öğrenmesini sağlayacağım gerek ben vererek gerekse blw ile istediği kadar 9 dan sonrada öğün olarak vermeyi düşünüyorum.
Notlarına bende bişey eklemek istiyorum izninle ek gıdayla ne kadar erken tanışırlarsa alerji riski de o kadar artıyor o yüzden acele etmeden 3 gün kuralını uygulayarak bazı besinleride vakti gelince vererek ilerlemek lazım

Bizim minnoş çok hareketli emzirdikten sonra gazını çıkarıp anakucağına koyuyorum ama orda bile dönerek çıkmaya çalışıyor :)) bu ay daha dikkat edeceğim , ek gıda için acele etmek istemiyorum çünkü kilosuda iyi çok şükür
Evet önemli olan bebişlerimizin sütü ama bu kilodada hiç mutlu değilim hiç bir kıyafetim olmuyor olsada çirkin olduğumu hissediyorum aralık sonundada düğünümüz var kilo sorunum olmadan bir elbise giymek istiyorum sütüm azalmadan kilo vermenin yollarını arıyorum başarırım umarım

Canım ilk oğlumda bende 64 ile hamile kaldım 76 ile doğurdum doğumdan sonraki hafta 68 dim sonra süt olsun diye yiyerek 82 oldum ama hiç rahatsız değildim o zamanlar kilo verme çabam olmadı 1 yaşına gelince baktım zayıflıyorum çıktım tartıya 77 olmuşum sonrada çabayla 64 e düştüm derken yine hamile kaldım:) demem o ki 1 yaşlarına gelince kiloların bir kısmı kendiliğinden gidiyor ama ben biraz sabırsızım bu sefer

Evet verdim 5 kilom kaldı tek ama ikinci çocukta ahtım var 10 kilo alıcam :):):) Dediğim gibi tek porsiyon yiyorum olabildiğince az ekmek tatlı ve abur cubur ::):) Bi ara yürüyüş yaptım ama şimdi yapamıyorum, çalışmaya başladım, ev işleri ve bebek bakımı yemek vs zaten az da uyuyorum kendiliğinden gitti:) kızım tam 6 ayını doldursun rejim yapıcam artk:)

AdaisyLove kuzucummm iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor Eylül Hanım nasıllar, ben de özledim :) Artık burdayım çalışmaya başladım hergün giriyorum :)

Ben de sabirsizim en azından bir 10 kilo veriyim 1 yaşında da kalan 10u verir hamile kaldığım kiloya dönerim o bile yeterli bana canım. .
Ben pek girmiyorum sanırım kardeşim hastanede yoğun bakimda. Fırsatım olmuyor çok girsem de okuyup çıkıyorum hemen.
Eylül çok şükür iyi.. senin prenses nasıl :)

Kızlar oğlum 1 haftadır uykusundan çığlık atarak uyanıyor ve nerdeyse 15 dk durmadan aglıyor memeti bile tutmuyor uykusuzluk hat safhaya cıktı yakında deliricem sinirden kendime beddua edip duruyorum

Ben wewell kullanıyorum çooook memnunum çok hassas hemen açılıyor ilk oğlumda almıştım 3 yıldır kullanıyorum süt sağma makinesi burun aspiratörü ve kamera olmazsa olmazım
Burun aspiratörü olarak ne kullanıyorsunuz ? Otribebe kullanıyorum ama daha yaklaşmadan çığlık çığlığa kalıyo yavrum

Yeni gördüm msjinizi gerçekten çok kolay geçti bende 2 gün calpol verdim ertesi günü dönmeye bile başladı çok şükür bugunleride gördük

Kızlar oğlum 1 haftadır uykusundan çığlık atarak uyanıyor ve nerdeyse 15 dk durmadan aglıyor memeti bile tutmuyor uykusuzluk hat safhaya cıktı yakında deliricem sinirden kendime beddua edip duruyorum
Kaç haftalık bebeğiniz büyüme atagına girmiş olabilirmi

Burun aspiratörü olarak ne kullanıyorsunuz ? Otribebe kullanıyorum ama daha yaklaşmadan çığlık çığlığa kalıyo yavrum
Ben önve pompalı chicco aldım memnun kalmadım otri bebe agızla çekilen kullanıyorum benim kızda cıglık cığlıga kalıyor aglata ağlata temizliyorum burnunu resmen temizledikten sonrada uzun uzun aglıyor hemen kucağıma alıp sakinleştirmeye calışıyorum ama otrı bebeden memnunum ben hızlı cekiyor

Geçmiş olsun canım, neyi var? Allah şifa versin. İyi benim kızımda babannesi bakıyor bol bol oynuyor, keyifli çok şükür :)

Ben de otribebe kullanıyorum ama daha iyisi yok bence burun temizliğinden hiçbir bebek hoşlanmaz zaten ağlatmadan temizlik mümkün değil ben aspiratörü gripken kullanıyorum katı pislik varsa en akılcı çözüm tel toka arkası ;D uzun tel tokalarının arkaları daha geniş bir de tonimerin burun spreyini tavsiye ederim biraz pahalı ama uyurken açmak için ideal

Bademciği büyük olan çocuk korkulu rüya görür ve çığlık atarak uyanır.Bilgin olsun ihtimal dahilinde.

Rica ederim.Ek gıda konusu konuşuluyordu bir süredir çocuk beslenmesinin en otorite doktorunun görüşünü paylaşmamak olmazdı senin mesajın sebep oldu biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…