- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
sık sık ve uzun uzun beslense bile biz anne olarak hep doyuyormu acaba diye endişe etmeye devam ederiz. Annelik böyle bit şey herhalde, üşüyormu, rahatmi dalanlar daha başlar :)çok tşk ederim bende baya bi okuduğum şeyden sonra bu konuyu takmamaya ve çocuğun kilo alımı azalmadan mamaya başlamamaya karar verdim bebeğimi emzirdikten 2.5 saat sonra falan sağdım herhâlde benim bebek emme konusunda doğduğundan beri tembeldi zaten bazen nedensiz bi şekilde memeyi reddediyor o zaman sağıorum bazen memeyi itiyor o zamanlarda işte bi kaç gündür çok itiyor bende süt az geldiği için diye düşündüm ama bugün gayet güzel emdi ve uyuyor 3 saattir sanırım evham yapıyorum çok tşk ederimcevabınız için
Doktorun tafsiye etmeden aska başlama canim hata doktorun etsede! Sonuçta ac olsa kıyamet kopar ve kılo almaz sanirim ama bundan sonra sanirim kılo alımlarida yavaşlayacak. Benim oğlum bir litreden fazla iciyor, tıpkı uyku saatleri senin gibi hata sizinki belki bizimkinden daha iyidir. Bir kac gündür rahat degil