• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Iki gundur tatildeydik otelde kizim bugunde babaannesine geldik..dun gecede cok sik uyanip aglamisti ama bugun bir baska...sabahtan beri durmadan agliyor dort kez kaka yapti ve her birinin rengi degisik birbirinden iki saat once uyuttum ama surekli aglayarak uyaniyor...kendime o kadar kiziyorym ki el kadar bebekle tatile gittigim icin:KK62:
Cnm neden kendine kızıyosun ki tatil aslında onun için daha iyi anne baba başka hiç birşey yapmadan sadece onunla ilgileniyor tatile gitmeseydin de olurdu ne olacaksa ben 10 gün yaptım hiç bişey olmadı gayet iyiydi eve geldim iki gündür yemek bile yapamıyorum huysuzluk var sanırım Dişler damak kaşınıyo üzme kendini çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır

Kizlar merhaba 23 mayista dogum yaptim. Kirkim cikar cikmaz regl oldum. Bir sonraki 28 gunde geldi. Ama bu ay bekle bekle yok. 5 gun gecti. Gecen hafta regl olcak gibi sirtim agridi ama 1-2 gun bisey gelmedi. Boyle olmasi normal mi acaba ?
Bir de kizimin yuzunde kizariklik var putur putur. Sizce neden olabilir? Fotograf yukluyorum.

Eklentiler

• 20150915_121123.jpg
    20150915_121123.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 110
Kizlar merhaba 23 mayista dogum yaptim. Kirkim cikar cikmaz regl oldum. Bir sonraki 28 gunde geldi. Ama bu ay bekle bekle yok. 5 gun gecti. Gecen hafta regl olcak gibi sirtim agridi ama 1-2 gun bisey gelmedi. Boyle olmasi normal mi acaba ?
Bir de kizimin yuzunde kizariklik var putur putur. Sizce neden olabilir? Fotograf yukluyorum.
Geçmiş olsun ne zamandır var? Alerji veya atopik dermatit olabilir vakit kaybetmeden uzman bir hekime götürün isterseniz

Bende ögle oldum. Doktorum anne sütü veriyorsan bazi kadinlar bunu yaşiyor o adet degil yani dedi ama 2 kere adet gibi gününden şaşmadi ve agrim oldu.

Geçmiş olsun kızına, dıkat et derim!
Oglumdada ayni böyle olurdu
Sonra bir kac hafta sonra geçer yine cıkardi. Sütün yaglidir ondandir derlerdi. Sonra doktora söyledim önemsiz falan dedi, derken zamanla egzama oldu.
Bebeyin cildini vaseline kulaniyorum artık, hep yagli tutmaya calişiyorum

benim 4 ay 9 günlük hala dönmedi. sadece yana dönüyo
Dönmesi icin zadece bir yerden yardim destegi vere bilirsiniz dedi bizim bebek fisyo terapicimiz. Hata birazdan evimize gelecek bize bazi gelişmelerde yardim etmek icin. Aslinda sırtına yata yata kafasi düz oldu, onun icin gelecekti ama diyer gelişmesindede bir kac şey öğretecek.
Bize gecen hafta dönmesi icin ya kolundan hafif kaldirip diyer tarafa ite bilirsin dedi, ama tamamen degil. Bunu kendi yapmali yada, sag bacagini mesela tutup yan, sol bacagina doguru hafif götürüp destek vere bilirsin. Bu şekilde anlamasına ardimci olursun.

Iki gundur tatildeydik otelde kizim bugunde babaannesine geldik..dun gecede cok sik uyanip aglamisti ama bugun bir baska...sabahtan beri durmadan agliyor dort kez kaka yapti ve her birinin rengi degisik birbirinden iki saat once uyuttum ama surekli aglayarak uyaniyor...kendime o kadar kiziyorym ki el kadar bebekle tatile gittigim icin:KK62:

Canim tatilde nasil bi yere gittiniz.havalar cok tuhaf su ara usudu mu acaba.

Dönmesi icin zadece bir yerden yardim destegi vere bilirsiniz dedi bizim bebek fisyo terapicimiz. Hata birazdan evimize gelecek bize bazi gelişmelerde yardim etmek icin. Aslinda sırtına yata yata kafasi düz oldu, onun icin gelecekti ama diyer gelişmesindede bir kac şey öğretecek.
Bize gecen hafta dönmesi icin ya kolundan hafif kaldirip diyer tarafa ite bilirsin dedi, ama tamamen degil. Bunu kendi yapmali yada, sag bacagini mesela tutup yan, sol bacagina doguru hafif götürüp destek vere bilirsin. Bu şekilde anlamasına ardimci olursun.
yazdıklarınızı deniycem. gecen hafta birkaç kez dönmeye calıştı ama yüzüstü dönerken sağ kolu altta kaldı onu çıkaramadı. teşekkürler

Mama veren anneler izninizle birsey danismak istiyorum ben hem anne sutu hem mama verenlerdenim.bebeklerinize su veriyormusunuz benim bebis su icmemekte israr ediyo fakat doktor zorla da olsa icir dedi mama verdigim icin.icmiyo midesi bulanir gibi oluyo.ne yapmaliyim su icirebilmek icin
Bende mama ve meme ile besliyorum gunde 1-2 defa mama kasigi ile 5 kasik kadar veriyorum. Verdigin su oda sicakliginda ise icmeyebilir hafif sogut oyle ver. Oda sicakligindaki suyun tadi kotu oluyor bu sicakta. Bunu doktorumuz soylemisri hafif soguk suyla karistir ver dedi. Sonrasinda gercektende severek icti.

Bende mama ve meme ile besliyorum gunde 1-2 defa mama kasigi ile 5 kasik kadar veriyorum. Verdigin su oda sicakliginda ise icmeyebilir hafif sogut oyle ver. Oda sicakligindaki suyun tadi kotu oluyor bu sicakta. Bunu doktorumuz soylemisri hafif soguk suyla karistir ver dedi. Sonrasinda gercektende severek icti.
Haklisiniz gercekten oda sicakligindaki su midesini bulandirmis olabilir.biraz soguk vereyim bari.hic su iciremiyorum hic

merhaba kızlar size bişi danışacağim bebeğim ayın 19 unda tam 4 aylık olacak fakat benim sütümde azalma olduğunu hissediyorum özellikle akşamları bi kaç gündür ne kadar olduğuna bakmak için sağdım genelde 50 cc çıktı bir kere 80 çıktı sadece o da sabah akşam 45 falan o da zorlaya zorlaya :KK43::KK43::KK43:bebeğim memede çekip bırakıyor çekip bırakıyor memeyi sıkıyorum hiç süt çıkmayınca diğer memeyi veriyorum onda uyuyor biraz huysuz öncekine göre ama yine de uyku düzenimiz iyi gece 11 gibi emzirdikten sonra 3.5 gibi uyanıyor emziriyorum sonra sabah 7.5 da tam uyanıyor gündüz uykuları da g4 kez falan 1.5 saat falan uyuyor bu arada hemen uyanınca emziriyorum emzirme süresi 3 saat bazen 2 falan yani öyle çok ağlamıyor aç olsa ağlar değil mi ya da tam doymasao_Oo_Oo_Oo_O bu zamana kadar ara ara sütte azalma olsada kilo alımı iyiydi şu anda 7.600 falan kilosu zaten 1 haftadır falan böyle bişi yaşıyoruz sizce emzirmeden sonra mama vermeli miyim çok kararsız kaldım:KK14::KK14::KK14: yani mamayı tok olduğu halde içer mi bebeğimin yeterli beslenememesinden korktuğum kadar çok besleyip obez bi çocuğa sahip olmaktan da korkuyorum:KK17::KK17::KK17: sizce ne yapmalıyım :KK35::KK35::KK35::KK35:

Benim
yazdıklarınızı deniycem. gecen hafta birkaç kez dönmeye calıştı ama yüzüstü dönerken sağ kolu altta kaldı onu çıkaramadı. teşekkürler
benim oğlumda zadece karnin üstünde iken bazen dönüyor
Koca poposunu kaldiramiyor sanirim:))
Bügün her iki türlü birlikde caliştik.
Günde toplam 30 dakika karnının üstünde durmasi gerekiyormuş. Yani birden 30 dakika degil, bütün günün toplami ama hic sevmiyor:)

merhaba kızlar size bişi danışacağim bebeğim ayın 19 unda tam 4 aylık olacak fakat benim sütümde azalma olduğunu hissediyorum özellikle akşamları bi kaç gündür ne kadar olduğuna bakmak için sağdım genelde 50 cc çıktı bir kere 80 çıktı sadece o da sabah akşam 45 falan o da zorlaya zorlaya :KK43::KK43::KK43:bebeğim memede çekip bırakıyor çekip bırakıyor memeyi sıkıyorum hiç süt çıkmayınca diğer memeyi veriyorum onda uyuyor biraz huysuz öncekine göre ama yine de uyku düzenimiz iyi gece 11 gibi emzirdikten sonra 3.5 gibi uyanıyor emziriyorum sonra sabah 7.5 da tam uyanıyor gündüz uykuları da g4 kez falan 1.5 saat falan uyuyor bu arada hemen uyanınca emziriyorum emzirme süresi 3 saat bazen 2 falan yani öyle çok ağlamıyor aç olsa ağlar değil mi ya da tam doymasao_Oo_Oo_Oo_O bu zamana kadar ara ara sütte azalma olsada kilo alımı iyiydi şu anda 7.600 falan kilosu zaten 1 haftadır falan böyle bişi yaşıyoruz sizce emzirmeden sonra mama vermeli miyim çok kararsız kaldım:KK14::KK14::KK14: yani mamayı tok olduğu halde içer mi bebeğimin yeterli beslenememesinden korktuğum kadar çok besleyip obez bi çocuğa sahip olmaktan da korkuyorum:KK17::KK17::KK17: sizce ne yapmalıyım :KK35::KK35::KK35::KK35:
Uykusu gayet iyi. Kilosuda harika. Mama verirsen sütün daha cok azalacak.
EmZirdigin icin sütün okadar çıkmış
Birde sagmaya alişik degil beynin ve gögüslerin. Emzirdikden 3,4 saat sonrami sagdin? Benim profilimdeki resimimden gördüğün gibi ben sadece sagarak besliyorum yani emzirmiyorum. O yüzden bazi şeyleri biliyorum. Sıkdıgında süt gelmemesi sütün az anlaminda degil bende sıkıyorum bazen fişkırıyor! Sagiyorum ama azıcık çıkıyor ;)
Kendinden şüphe etme! O an meme ucun yumuşak değildir, o yüZdendir bence.
Cocuğunda 4 aylik artık nerdeyse
Ögle iştahli emmesini bekleme başlarda oldugu gibi. Gittikçe az icecekler artık:)

Soğuk sıcak mevzunu görünce aklıma geldi, yeğenlerimden birine annesi hep ilitarak biseyler verdi mesela yoğurdu ilik ilik verdi, ikincisine de soğuk verdi ikincisi hic hasta olmadı maşallah,
ben de kızıma yoğurdu bi kaç gündür soğuk veriyorum öyle alışsın nazlım olmasın diye nasıl alışırsa öyle gidiyor mantığıyla

Uykusu gayet iyi. Kilosuda harika. Mama verirsen sütün daha cok azalacak.
EmZirdigin icin sütün okadar çıkmış
Birde sagmaya alişik degil beynin ve gögüslerin. Emzirdikden 3,4 saat sonrami sagdin? Benim profilimdeki resimimden gördüğün gibi ben sadece sagarak besliyorum yani emzirmiyorum. O yüzden bazi şeyleri biliyorum. Sıkdıgında süt gelmemesi sütün az anlaminda degil bende sıkıyorum bazen fişkırıyor! Sagiyorum ama azıcık çıkıyor :KK66:
Kendinden şüphe etme! O an meme ucun yumuşak değildir, o yüZdendir bence.
Cocuğunda 4 aylik artık nerdeyse
Ögle iştahli emmesini bekleme başlarda oldugu gibi. Gittikçe az icecekler artık:)
çok tşk ederim bende baya bi okuduğum şeyden sonra bu konuyu takmamaya ve çocuğun kilo alımı azalmadan mamaya başlamamaya karar verdim bebeğimi emzirdikten 2.5 saat sonra falan sağdım herhâlde benim bebek emme konusunda doğduğundan beri tembeldi zaten bazen nedensiz bi şekilde memeyi reddediyor o zaman sağıorum bazen memeyi itiyor o zamanlarda işte bi kaç gündür çok itiyor bende süt az geldiği için diye düşündüm ama bugün gayet güzel emdi ve uyuyor 3 saattir sanırım evham yapıyorum çok tşk ederimcevabınız için

Back