• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar oglum 5.ayina girdi gunde kac ml mama vermeliyim biz kutularin ustunde yazan dozu abarti diye hic vermedik
3 saatte bir 120 ml veriyordum gece bazen 1 sefer uyaniyor toplamda baya az ml ediyor iyi mi ediyoruz kotu mu bilemiyorum. Kilo alimi iyi doktorlada konusucam 1 aydir mama yiyor
Az da cokta yese mutlaka kusuyor her beslenmede kafam karisik:110:

S

Senin bebise zayif diyorlarsa benim kizimi goren ne der acaba 6300 gr :))))
Benim bebeğim de 4. Ay kontrolünde 6400dü. Kimse de ne zayıf falan demiyor. Hele doktorumuz gayet memnun kilo alımından. Başlarda neden takılmışım kilo alımına
@pandora1903 canim seni ariyordum iki haftadir nihayet bugun o aradgm kisinin sen oldugunu bulabildim. Sut sagp braktgni yazmstn ben de calsmaya baslayacagm ama cok korkuyrum sut sagp brakmam gerek ama cesaret edemyrm emzrdgm icn ne kadar sut gelyr bilmyrm sagdgmda ya az gelrse ooff anlatabiliyr muyum endisemi. Bi de bebedor sut saklama poseti aldm sen hangisni kullanyrsun canm beni bi bilgilendrr msn nasl yapmaliym sut sagma islemni hangi ara yapmaliym ben emzryrm dolmasini beklyrm
Cevabını aldın mı bilmiyorum canım ama ben sağıyorum diye anlatmak istedim. Hiç korkma çıkam sütten. Bi kere emzirdikten sonra sağacağın için zaten çok çıkmaz. İkincisi bebek herzaman makinadan çok çeker. Ben geceleri emzirmeye kalkınca sağıyorum. Gece çok randımanlı emmiyo ben de sağıyorum hem de süt devamını sağlamak açısından iyi oluyor. Bir de göğüslerinin dolmasını beklemene hiç gerek yok. Memeni bir depı değil fabrika gibi düşün. O emdikçe gelecek. İki gün biriktirip buzluğa atıyorum.

Bugün misafirim geldi kızımı gördüler ayına göre küçük dediler hiç gelişmemiş ayni duruyo falan dediler hic oralı olmadim sağlığı yerinde cok şükür dedim. Yani herkes düşüncesini söylüyor tabi ama ben ne zorluklarla bakıyorum ona ne hallerde besliyorum nasıl emek ediyorum yavruma dışardan bakınca bunlar hiç göze görünmüyor varsın gürbüz olmasın napalim bu arada kilosu 7 boyu 64 :KK43:
Benimki seninkinden zayıf hiç bana öyle bişi siyen çıkmadı. çok zalimce yorumlar, uzaklaşmakta fayda var o insanlardan

günaydın arkadaşlar.çok uykusuzum.bebeğimi 3 gündür odasında yalnız yatırıyorum.æma radarlarım açık.o uyanacak ağlayacak diye uyuyamıyorum.bir ayağım hep onun odanda.o yüzden uykusuz kaldım.iyi de yapmışım:)çünkü üstü sürekli açık yatıyor.ve özellikle onun odası daha serin..çünkü binanın onun odasına bakan cephesinin ısı yalıtımı yok.şimdiden kombiyi açmalımıyım sizce.nasıl güvenli ısı da bi oda hazırlayabiliirim.termometre 26 derece gösteriyo ama ben onun odasında yorgansız uyuyamam .hazır elyaf yorganlarımızı çıkardık 20 gündür.not:ağrıdayız.

Tatlim.ne zamandir boyle? Gece yada uyurken emiyormu? Memeyi gorunce agliyormu yada kafasini geri atiyormu
Memeyi görünce bakıyor yakinlastirinca kafasını itiyo geri emmemek için ittiriyo kendini gece ve uyku sersemiyken emiyo yani uyuyo uyanıyor uyandığı gibi weriyorum memeyi gündüz de 6gundur boyle mamada wermiyorum anne sutuydu stresten sürümde azaldı 2gundur eskisi gibi emmiyo eskiden ne zaman wersem emerdi simdi emmiyo off çok zor bi durum napicagimi şaşırdım kilo alımında çok iyi bi bebek değil günde 24gr alıyordu simdi baya azalicak

Slm kızlar nasılsınız benim oğlan 4. Ayını bitiriyo ama Kayınvaliden hala kilosuna takmış mama vermiyorum diye kızıyo 70 cm boyu 8600 kilosu sizce nasıl sütüm var ama ikna olmuyo ilk günden beri mama diye tuturdu gece benimle yatsın bana bırak sen istediğin yete git diye tutturuyo Kafayı yiycem az kaldı herşeyi o bilir ben sadece bi gölgeyim onun için

Biz bayramda Didime gidicez canim Aurum otelden yer ayirttik. Benim bıdık 3-4 gündür inanilmaz huzursuz sürekli ağliyor, uyuyamiyor, çok iştahsiz ve arada kusuyor:KK43: inş tatil burnumuzdan gelmez. Bende tam tersi hic gitmek istemiyorum ama babamiz ve buyuk oglum çok istedikleri için gideceğiz.
olsun canım değişiklik olur. inşallah iyi gecer tatiliniz. biz de eşim işini ayarlarsa yarın çıkcaz yola. daha belli değil hiç birşey hazırlamadım. benim kız da rahatsız biraz inek sütü alerjisi olablrmiş. diyet yapıyorum. tatile de gitmezsek patlıcam sıkıntıdan, sürekli evdeyim zaten.

Slm kızlar nasılsınız benim oğlan 4. Ayını bitiriyo ama Kayınvaliden hala kilosuna takmış mama vermiyorum diye kızıyo 70 cm boyu 8600 kilosu sizce nasıl sütüm var ama ikna olmuyo ilk günden beri mama diye tuturdu gece benimle yatsın bana bırak sen istediğin yete git diye tutturuyo Kafayı yiycem az kaldı herşeyi o bilir ben sadece bi gölgeyim onun için
kv delirmiş galiba. kilosu çok çok iyi masallah sakın verme mama

Bebeğinizin kilosu da boyu da 4. Ay ortalamasının çok üstünde. Kayınvalidenize diyecek laf bulamıyorum

gmzsybg gmzsybg canım siz tatile gttiniz sanırım. bebeğine güneş kremi sürdün mü? gerekir mi bilemedim :KK43:

Selam canim.soruna bendw cevap veemek isterim. Bizde bodruma gittik eylul basinda. Ben mustela nin kremini kullandim. Aksam uzeri yikadiktan sonra da yine mustela nin gunes sonrasi kremini kullandim. Memnunda kaldim.tavsiye ederim

Sakın mama verme canım. Manyak kıskançlığından yapıyordur. 4 ay boy üst sınırı 67,5 gözüküyor. Maşallahı var oğlumun. Çok çok iyi.

Herkese selam,

Ben bugün yeni açılmış çok iyi bir hastane de ciddi para verip çok iyi bir çocuk doktoruna gittim. Öğrendiklerimi paylaşmak isterim. Oğlum 7,8 kilo 68 cm çıktı. Gelişimini iyi buldu doktor. Kilosu fazla değil hatta daha alabilirdi boya göre az dedi. Keçi sütü verme folik asit eksikliği yapar dedi. Ama töpferde folik asit takviyesi var kullanabilir dedi. Bundan sonra yemek konusunda bebek çok istekli olmayacakmış. O yüzden mama alan benekler ek gıdaya başlamalı dedi. Ama ilginçtir artık meyve ile ek gıdaya başlamıyoruz dedi. Tahıl gillerle başka dedi bide yoğurt. İlk tarhana çorbası ver dedi. Dönmemesi için çok normal, ancak biyerkedwn destek alarak döner dedi. Hatta tam tersi motor gelişimi çok iyi buldu. Tek heceli sesler çıkar ve bazen onu takşit et dedi , ama normal cümlelerde kur özellikle yedirirken ve altını değiltirirken dedi. Anne sütü sadece alanlar 6. Aydanek gıdaya geçmeli dedi. Başka hatırlamıyorum.

Siz
Herkese selam,

Ben bugün yeni açılmış çok iyi bir hastane de ciddi para verip çok iyi bir çocuk doktoruna gittim. Öğrendiklerimi paylaşmak isterim. Oğlum 7,8 kilo 68 cm çıktı. Gelişimini iyi buldu doktor. Kilosu fazla değil hatta daha alabilirdi boya göre az dedi. Keçi sütü verme folik asit eksikliği yapar dedi. Ama töpferde folik asit takviyesi var kullanabilir dedi. Bundan sonra yemek konusunda bebek çok istekli olmayacakmış. O yüzden mama alan benekler ek gıdaya başlamalı dedi. Ama ilginçtir artık meyve ile ek gıdaya başlamıyoruz dedi. Tahıl gillerle başka dedi bide yoğurt. İlk tarhana çorbası ver dedi. Dönmemesi için çok normal, ancak biyerkedwn destek alarak döner dedi. Hatta tam tersi motor gelişimi çok iyi buldu. Tek heceli sesler çıkar ve bazen onu takşit et dedi , ama normal cümlelerde kur özellikle yedirirken ve altını değiltirirken dedi. Anne sütü sadece alanlar 6. Aydanek gıdaya geçmeli dedi. Başka hatırlamıyorum.
Siz mama kullaniyor musunuz. topferi ben de duydum ama doktor kontrolunde sorcaktim ben hipp veriyorum takviye olarak.topfer nasil acaba kullananlar memnun mu

Üst persentilinde üstünde değil mi bebeğin ben mi yanlış biliyorum doğum tarihi neydi?

Siz

Siz mama kullaniyor musunuz. topferi ben de duydum ama doktor kontrolunde sorcaktim ben hipp veriyorum takviye olarak.topfer nasil acaba kullananlar memnun mu
Evet kullanıyorum. Günde 200 cc sütüm ancak oluyor son bir aydır. Bende hipp veriyordum şimdi töpfere geçtim. Bir haftadır başladım ama memnunum şuan. En önemlisi topaklanmıyor. Hipp baya topaklanıyordu. Oğlumda sevdi. Bakalım bir ay gwçsin anlaşılır. Tarhana verdim yazdıktan sonra. Üç tatlı kaşığı kadar.

Kan ilacını yazmayı unutmuşum, şimdilik başlama 6. Ayda kan tahlili yapalım sonra bakarız dedi.

Memeyi görünce bakıyor yakinlastirinca kafasını itiyo geri emmemek için ittiriyo kendini gece ve uyku sersemiyken emiyo yani uyuyo uyanıyor uyandığı gibi weriyorum memeyi gündüz de 6gundur boyle mamada wermiyorum anne sutuydu stresten sürümde azaldı 2gundur eskisi gibi emmiyo eskiden ne zaman wersem emerdi simdi emmiyo off çok zor bi durum napicagimi şaşırdım kilo alımında çok iyi bi bebek değil günde 24gr alıyordu simdi baya azalicak
Canim meme grevinde olabilir anlattiklarin ona benziyor benimki de bir bucuk aydir grevde bu arada gunduzleri uyanikken sutunu sag kasikla ver

Gicikmidir nedir kv senin canim..masallah kilosuda boyuda cok iyi takma hic derim

Slm kızlar biz bugün 4. Ay kontrole gittik kızım 6 kg 61 cm doktor az dedi sadece anne sütü alıyordu sütüm de azalmıştı yazmıştım buraya ek gıdaya başla dedi bebelac pirinçunlu bi maması var 4 aydan sonra diye kullanan var mı ek gıdaya geçenler ne yaptınız azıcık da moralim bozuldu hani

Back