Üzmek istemem ama, genelde karni tok bebek her şekilde rahat olur. Gece en azindan düzenli uyur. Artık 4 aydan ıtıbarende devam uyumasi gerekiyormuş
Benimki 4 aylik oldu ama gündüzleri içmesi gerekdiginden bazen az icince kalkar, yoksa akşam 6,7 gibi gecea 4,5e kadar uyur. Ilk başlarda senin anlatigin durumdaydik, ozaman eşim aynen koltukta uyurdu:) ama beni emmiyor kücük, o yüzden onun icin tamamen her gün 3,4 saatde bir sagiyorum. O yüzden ne kadar içip icmedigini biliyorum. Emziren anneler ise sadece yeterli içip içmediğini aldigi kilodan cat pat anlayabilir.
Benim anladigim kadariyla bir bebek rahatsa; karni tok, gazi yok.
Ama huysuzsa bir sıkıntısı var demektir canim
Yerinde olsaydim eşini geri yatagina alirdim. Bebeyide kendi yataginda,ama sana yakin olsun.Birde gece lambasi kulan. Bizimki gece sabaha kadar acik
Sonra kac kere hemen hemen altini islamtiş bir dikat et, yeterli içip içmediğini ordanda anlaya bilirsin . Sanirim en az 5-7 kere olmaliydi.
Gece sessiz olun, konuşup mesela şarki söylemeyinki gece ile gündüzün arasîndaki farki anlasin. Göz temasınida yakaladimi, genelde uyuyamiyorlar.
Zor vallah ben bunlarin hepsini çektim
Allaha yardımcınız olsun. Karni iyi doyduysa annesi uyumali, uyumuyorsa
Uyuturken kafasini, anlini okşa
Beliki onu sakinleştirir ve rahatlar. Biz böyle ancak uyuyoruz:) herkesin farkli bir uyuma şekli var. Ama artik herkes büyüyor ve taşlar yerine oturmali.
Birde büyüdükce az uyurlar. Gündüz düzensiz uyuması o yüzdendir. Uyuduğu saatler normal sanirim. Ama gece uyanmadan uzun uzun uyumali bu dönem