• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim insaAllah duzelir. Ama kolay pes etme sakin. Siz bi ailesiniz. Bebeginin babasina ihtiyacı var, tipki sana oldugu gibi.
Insallahh canim..ama bazen cok bunaliyorum aksama kadar ac gezdim disarida bana birsey almayi akil etmeden kendine kokarec alip hemen eve gelip onu yedi bende actim ustelik emziriyorum ki cocuk cok agliyordu sut sagmam lazimdi kizimi kucagina alip.pispislamasi gerekiyordu...bunun gibi bir suru sey

Kızlar merhaba bebişler kocaman oldu artık çok şükür çok güzel zaman geciriyoruz bızde artık.....birsey sorucam demir damlası basladınızmı saglik ocagı kan değerine bakmadan verdi ilaç bnde doktorumuzla konusup öyle vereyim dediö doktorumda kan almaya gerek yok sora alıncak zaten bes damla basla dedi ek gıdayı sordum bu ay 1 kilo almıs anne sutu en iyisi 6.ay basla ek gıdaya dedi.bide demir damlası huzursuzluk yapıomuş arkadas oyle demişti huyu deişti cocugun demişti doktora onuda sordum ewet bazı cocuklarda yapabilio sorun olursa saglık ocagının verdiğini değiştiririm dedi baslayan arkadaslar nasıl bebişler

Insallahh canim..ama bazen cok bunaliyorum aksama kadar ac gezdim disarida bana birsey almayi akil etmeden kendine kokarec alip hemen eve gelip onu yedi bende actim ustelik emziriyorum ki cocuk cok agliyordu sut sagmam lazimdi kizimi kucagina alip.pispislamasi gerekiyordu...bunun gibi bir suru sey

Erkekler genelde bencildir. Ve genelde bi cok seyi akil edemezler. Illa sen soyleyeceksin. Seni cok iyi anliyorum. Bende yasadim 2 hafta oncesine kadar. Sonunda dayanamayip agladm. Sok oldu esim. Buna mi agladin dedi birde. Ah erkekler... sen uzme kendini bak emziriyosun bebegini dusun. Onu sutunden mahrum etmek istemezsin. Duzelir insaallah ama konusmakla hallolur. Sakince ve uzuldugunu belirterek. rabbim yardimcin olsun canim

Sinir oluyorum şu tip insanlara kendi cocukları zayıf olunca ne diyecekleri bilemezlrr bu seferde obez diyip dururlar hiç takma onları canım bizim oglan baya tombik bişey ve doktorumuz gelişimi col güzel diyor ve üstüne kimseye 4 aylık deme dedi 7 aylık dememi söyledi..kilolar boy olacak onlara
çok saol hayatım. vicdan yaptım işte :(

Sadece boy kiloya bakıp kesin birşey söylenemez sanırım.Obezitede genetik ve çevresel faktörlere bakmak gerekir.Çocuk böyle bir genetik mirasa sahip mi?Obezite anne karnından itibaren başlayan bir süreç.Sizin hamilelik deki beslenmeniz,kilo alımınız nasıldı?Doğumdan sonra anne sütüne ilave hazır mama verilerek kontrolsüzce beslendi mi?(Ki çok anne sırf kilolu çocuğa sahip olma egolarını tatmin etmek için sütü yetse bile mama veriyor maalesef).Hormonları normal mi?
Herşey normal ve doğumdan itibaren sadece anne sütü ile beslendiyse o zaman kocaman bir maşallah.Çocuğunuz obez olmaz ama yapılı olur.Diğer durumlar var ise zaten doktorunuz beslenmesi ile ilgili ek gıdaya geçince siz bir yol haritası çizer.
doktor gelişimini beğendi. anne baba zayıf. bayramdan beri sadece anne sütü alıyor. bayramdan önce göğsümden kan geliyordu sürekli emziremedim. sonra inat ettim. sadece anne sütü

Ya delircem kim neden derki böyle bişeyi benimkiyle benziyo senin oğlanın ölçüleri herkes bana ne tatlı çok sevimli diyo
Bak defalarca söyledim burda doktorlarda aynı şeyi teyit ediyo (benim büyük oğlum çooook Zayıf bir bebekti öyle üzülüyordum ki şimdi 11 yaşında ve şişko bile) şu an obez falan değil senin bebeğin ek gıdadan sonra belli olur şimdi olmaz rahat ol bebeğini sev oh ne güzel yumuşak yumuşak maşallah de sütün Yağlı demekki
insanlar düşüncesizce konuşuyo işte

2 gündür oğlumun ateşi var. uyumuyor da. iştahı da kesildi. diş çıkarma süreci. bu ne kadar sürer fikri olan var mı? yorgunluk uykusuzluktan ölüyorum :(

Canim gozunaydin cok sevindim..Allah tamamina erdirsin saglikla al kucagina.. Senle baya dertlesmistik cinsiyet konusunda:) bende erkek isterken kiz olmustu ama evlat cok tatli ya nasil demisim ben kiz bebek sevmem diye biranda dunyam oldu ama yinede benimde icimde kalmaz insallah erkek bebek istegim, umarim ikincide oda olur:)
amin canım cok saol oyle evladın kızı erkegı yok maşşallah kız hemen ıkıncıde dıyebılıon yenı anneler cogunlukla daha ıstemıyorum der :D ınsallah Allah gonlune gore verır ıkıncıde

Kızlar merhaba bebişler kocaman oldu artık çok şükür çok güzel zaman geciriyoruz bızde artık.....birsey sorucam demir damlası basladınızmı saglik ocagı kan değerine bakmadan verdi ilaç bnde doktorumuzla konusup öyle vereyim dediö doktorumda kan almaya gerek yok sora alıncak zaten bes damla basla dedi ek gıdayı sordum bu ay 1 kilo almıs anne sutu en iyisi 6.ay basla ek gıdaya dedi.bide demir damlası huzursuzluk yapıomuş arkadas oyle demişti huyu deişti cocugun demişti doktora onuda sordum ewet bazı cocuklarda yapabilio sorun olursa saglık ocagının verdiğini değiştiririm dedi baslayan arkadaslar nasıl bebişler
Biz k ve d vitaminini 2 haftaliktan itibaren aliyoruz. Bebek 3 aylik oldugunda sütü 500 ml fazla ağlıyorsa k vitamini o ay burakiyor ve sadece d vitaminine devam ediyor. D vitamininde huysuzluk yarattıgini ilkez duyuyorum cok ilginç!
Benim oğlumda cok huysuz ama ne olursa olsun vermeye devam sonuçta d vitamini cok önemli hata okadar önemliki annede almali. Ek gidayada en erken 6 ay başlanmasi dogru. Tabi bazi şartlarda anneler erken başlamasi gerekiyor o başka ama araştirirsan anne sütü daha iyi bir yazida okumuştum anne sütünü azaltiyor, iştahsizlik yaratiyor ve bagirsaklar icin ii degil

Biz k ve d vitaminini 2 haftaliktan itibaren aliyoruz. Bebek 3 aylik oldugunda sütü 500 ml fazla ağlıyorsa k vitamini o ay burakiyor ve sadece d vitaminine devam ediyor. D vitamininde huysuzluk yarattıgini ilkez duyuyorum cok ilginç!
Benim oğlumda cok huysuz ama ne olursa olsun vermeye devam sonuçta d vitamini cok önemli hata okadar önemliki annede almali. Ek gidayada en erken 6 ay başlanmasi dogru. Tabi bazi şartlarda anneler erken başlamasi gerekiyor o başka ama araştirirsan anne sütü daha iyi bir yazida okumuştum anne sütünü azaltiyor, iştahsizlik yaratiyor ve bagirsaklar icin ii degil

Demir damlasını sormuş arkadaş zaten d vitaminini değil.

Selamlar kızlar bende 2015 nisan annelerindeyim herkesin bebeğini Allah bağışlasın haftasonu oğlumun diş buğdayı partisini yapıcaz kurabiyelerini kendim hazırladım düşünürseniz bu ve farklı modeller için uygun fiyata hazırlayabilirim.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    138,8 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpeg
    image.jpeg
    205,2 KB · Görüntüleme: 52
Eltim bebek evliliği tamamen değiştiriyor demişti yaşayınca anladım ben de, eskisi gibi değiliz bazen iyi bazen diplerdeyiz, ben de senin gibi geçen düşündüm düşündüğüme inanamadım... ama boşver diyorum biz Allah in verdiği bi nimet olarak anneliği içimizden gelerek severek yapıyoruz fitratimizda var, ama babalar hala farkında değiller bence, zaman geçtikçe ve şartlara bağlı olarak yavaş yavaş öğrenecekler inş

Bebek olduktan sonra esinin eskisi gibi olmadigini farkeden cok bunalan varmi..ben hatta bosanmayi dusunur oldum :-(
Aynen :))) ama son bi iki haftadır çok mutluyuz kızım büyüyo, gülücükler atıyo. Artık babsı daha çok ilgilenmek istiyo. Onu tanıması falan bitirdi adamı. Ben de rahatlıyorum böyle. Büyüdükçe gecer heralde o boşanma hissi :))))))))

Erkekler genelde bencildir. Ve genelde bi cok seyi akil edemezler. Illa sen soyleyeceksin. Seni cok iyi anliyorum. Bende yasadim 2 hafta oncesine kadar. Sonunda dayanamayip agladm. Sok oldu esim. Buna mi agladin dedi birde. Ah erkekler... sen uzme kendini bak emziriyosun bebegini dusun. Onu sutunden mahrum etmek istemezsin. Duzelir insaallah ama konusmakla hallolur. Sakince ve uzuldugunu belirterek. rabbim yardimcin olsun canim
Dogru soyluyorsun canim cok gucume gidiyor bazi davranislari hala hassasmiyiz anlamadim bende oturup agliyorum sonra kizimi dusunup sakinlesmeye calisiyorum

Eltim bebek evliliği tamamen değiştiriyor demişti yaşayınca anladım ben de, eskisi gibi değiliz bazen iyi bazen diplerdeyiz, ben de senin gibi geçen düşündüm düşündüğüme inanamadım... ama boşver diyorum biz Allah in verdiği bi nimet olarak anneliği içimizden gelerek severek yapıyoruz fitratimizda var, ama babalar hala farkında değiller bence, zaman geçtikçe ve şartlara bağlı olarak yavaş yavaş öğrenecekler inş
Gercekten degistiriyirmus..birde annelik gibi olmuyor sanirim babalik sonradan yavas yavas ogreniyorlar..anne olmak herseye deger tabiki

Aynen :))) ama son bi iki haftadır çok mutluyuz kızım büyüyo, gülücükler atıyo. Artık babsı daha çok ilgilenmek istiyo. Onu tanıması falan bitirdi adamı. Ben de rahatlıyorum böyle. Büyüdükçe gecer heralde o boşanma hissi :))))))))
Insallah bizde geliriz o gunlere canimm bizimki simdiden baba asigi zaten :-)

2 gündür oğlumun ateşi var. uyumuyor da. iştahı da kesildi. diş çıkarma süreci. bu ne kadar sürer fikri olan var mı? yorgunluk uykusuzluktan ölüyorum :KK43:
Benim kızım da dünden bugüne ishal yediğini hemen çıkarıyor. Elleri agzinda salyalar yerde boyle bir huzursuzluk kendisi de şaşkın halde sanirim zorlu bir surec bizi bekliyor

Kizlar bende dogumdan sonra sacimi taramaz olmustum.sukur esimden hi sogukluk hissetmedim ama kendimi hic iyi hissetmiyordum.hatta ruyalarimda esim surekli beni aldatiyordu hehee. Dun itibariyle karar aldim. 2 ay sonra ise basliyorum insallah.63 kiloyum simdi.leslie diye bi hatunu burdan kesfettim.evde yuruyus harekwtleri yaptiriyor. Bugun actim onu.koydum kizimi karsima.ona karsi spor yaptim.oda eglendi. Bundan sonra artik hergun yapicam. Diyet yapmadigimdan zayiflayamam belki ama sikilasirim diye dusunuyorum duzenli yaparsam. Ben bankaciyim.heran bakimliydim digumdan once.esju halime donmeye karar verdim.
Daha yasimiz genc ve biz basinda saldik kendimizi. Daha 2. Cocuk var sirada. Bu yuzden ben ise baslayana kadar kampa aldim kendimi.eskusinden daha bakimli bi anne olucam. Moralim de duzeliyor boyle dusununce motive oluyorum. Siddetle tavsiye ediyorum anneler

Canım bn demırden bahsettım vitamın multıtaps veriorum A d vitamini onun bi etkisi yok

Back