- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.282
- 158
Bende okul başlayınca cok sıkınti cekecegimi dusunuyorum..saglikli olsunlar da....sut sagiyor musun gunduz nekadar birakiyorsun acaba
Maşallah...bir sorum daha varEvet sadece anne sutu aliyor. 650 700 cc ye yakin sagiyorum. Aksam gelincede emziriyorum. Sukur simdilik iyiyiz.
Bende altıncı aya kadar düşünmüyorum canım yazılanları görünce biraz şaşırmıştım acıkcası sağlık ocağı bile yoğurt ver 4. Aydan itibaren diyor ama dünya sağlık örgütü bile kesinlikle ilk altı ay yanlız ca anne sütü diyorAyrıca ek gıda için niye o kadar acele ediyorsunuz kızlar. Sütü olmayanlara değil yazdıklarım.
Ben doktoruma sordum bana verdiği cevap ise ne acelen var ki bebeğin ömrü boyunca sadece ilk 6 ay anne sütü alabilecek ömür boyu da katı gıda yiyecek dedi hak da verdim 6.ayina kadar düşünmüyorum
Aynen canım yazık bebişlere.Bende altıncı aya kadar düşünmüyorum canım yazılanları görünce biraz şaşırmıştım acıkcası sağlık ocağı bile yoğurt ver 4. Aydan itibaren diyor ama dünya sağlık örgütü bile kesinlikle ilk altı ay yanlız ca anne sütü diyor
Canim henuz erken degilmi benim kizda 3 mayis dogumlu
Ben aldım bebeğim 18 mayıs doğumlukızlar bebeği 15 mayıs sonrası doğan bebekler için yardım parası aldınızmı..
Bugün 90.gunumuzdeyiz ve ben dun regl oldum üstelik sadece anne sütü ile besliyorum biraz erken değil mi fikri olan var mı iyi bişey mi erken olmasi kötü bişey mi? Üstelik sutumde de azalma var gibi sütü etkiler mi? BEnim gibi emziripte 3. Ayda regl olan var mi
İnşallah canım teşekkürler cevabın için Dr uma sordum bi tık azaltabilir dedi ondan üzüldüm ama sizler yaşamışsanız aynı durumu sevindim azalmamasına
Bugün 90.gunumuzdeyiz ve ben dun regl oldum üstelik sadece anne sütü ile besliyorum biraz erken değil mi fikri olan var mı iyi bişey mi erken olmasi kötü bişey mi? Üstelik sutumde de azalma var gibi sütü etkiler mi? BEnim gibi emziripte 3. Ayda regl olan var mi
ben lansinoh kullanıyorum memnunum canımMaşallah...bir sorum daha varsut sagma makinesi oneririr misin bana..coo kararsizim
Günaydın kızlar.
Kızımın saçı çok dökülüyor ee malum eller hep ağızda saç giriyor ağzına
Sabah da boğazına kaçtı kuzum çıkarmak için ikindi durdu oksurdu. Kuaturarak çıkarttık.
Kazitmak istiyorum saçlarını kaynanam 1 yaşından önce günah olduğunu söylüyor.
Ne yapacam bugün hatta şimdi Kazitmak istiyorum hep ağzı saç dolu oluyor ağzından topluyorum hep. Var mı kazitan ya da fikri olan
Canım günah değil ki. Peygamber efendimiz (s.a.v) torunları daha bir haftalıkken saçlarını kestirip kesilen saçın tarttırılıp gümüş ya da altın cinsinden sadakasının verilmesini sağlamıştır. Biz de öyle yaptık. 1 haftalıkken saçlarını kestırdik. Ve daha yeni yeni ve çok sık çıkıyor. Görenler kel bu oğlan diyor ama saçı sert çıkarsa çok sık biter diyorlar. Ben sadece gülüyorum artık :)Günaydın kızlar.
Kızımın saçı çok dökülüyor ee malum eller hep ağızda saç giriyor ağzına
Sabah da boğazına kaçtı kuzum çıkarmak için ikindi durdu oksurdu. Kuaturarak çıkarttık.
Kazitmak istiyorum saçlarını kaynanam 1 yaşından önce günah olduğunu söylüyor.
Ne yapacam bugün hatta şimdi Kazitmak istiyorum hep ağzı saç dolu oluyor ağzından topluyorum hep. Var mı kazitan ya da fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?