• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bebeği 15 mayıs sonrası doğan bebekler için yardım parası aldınızmı..

E elf21 canim doktor hangi saatlerde nekadar vermenle ilgili birsey dedimi? Bende başliycam Allah nasip ederse 4.ayimizda meyve ve yogurda

sağol canım. bugün saatlerdir aç duruyo. sağıp kaşıkla vereyim dedim 30 ml vermek yarım saat sürdü onu da istemiyo. bir kısmını da kustu. bugün uyurken de emmiyo. çıldırmak üzereyim :KK43:
Cnm bebeğin susuz kalmaması gerekli zorla da olsa versen yine de baktın kusuyor hastaneye götür çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir

E elf21 canim doktor hangi saatlerde nekadar vermenle ilgili birsey dedimi? Bende başliycam Allah nasip ederse 4.ayimizda meyve ve yogurda
Canim 3 saatte 1 emziriyorsan eger emzirmeden 1,5 saat sonra 2 3 cay kasigi kadar yogurt yada meyve puresi ver dedi bir kac gun alistiktan sonra miktarlarini arttir Dedi

Bencede canim bende hiiiiç ayrilmak istemiyorum ama sanki bizim sesimizden rahatsiz oluyor gibi konuşuyoruz öksürüyoruz eşim horluyorr :KK53:rahat uysun istiyorum ama benim yanimda daha rahattir dimi:KK33:3
Yok yok rahattır p canım rahat olmasa uyumaz zaten.
:)benim eşim de horluyorr kızım da horluyorr ben rahatsız oluyorum

sağol canım. bugün saatlerdir aç duruyo. sağıp kaşıkla vereyim dedim 30 ml vermek yarım saat sürdü onu da istemiyo. bir kısmını da kustu. bugün uyurken de emmiyo. çıldırmak üzereyim :KK43:
Canim insaAllah bebeegin biran once iyilesir ve sutunu emer

Bebisim 100 günlük oldu 3. 3.5saati gecirmiyor gece bile uyaniyor..ne zaman 7- 8 saat uyuyacak sizlerde durum nedir ?

Gece bile uyanmasi normal annesi bence. Benim kizimda 106 gunluk ve geceleri en fazla 2 saatte bir uyanir emer. Calisiyorum ve sabah 6da uyaniyorum.
Alistim artik 7 8 saat uyku sanirim benim kizim icin uzunca bir sure hayal :) Allah yardimcimiz olsun.

Gece bile uyanmasi normal annesi bence. Benim kizimda 106 gunluk ve geceleri en fazla 2 saatte bir uyanir emer. Calisiyorum ve sabah 6da uyaniyorum.
Alistim artik 7 8 saat uyku sanirim benim kizim icin uzunca bir sure hayal :) Allah yardimcimiz olsun.
Bende okul başlayınca cok sıkınti cekecegimi dusunuyorum..saglikli olsunlar da....sut sagiyor musun gunduz nekadar birakiyorsun acaba

Canim 3 saatte 1 emziriyorsan eger emzirmeden 1,5 saat sonra 2 3 cay kasigi kadar yogurt yada meyve puresi ver dedi bir kac gun alistiktan sonra miktarlarini arttir Dedi
Tamam canim 1 haftamiz kaldi, sonra bizde başliycaz inş benim oğluşumda severek yer:)

Back