• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizim kiz yuzustu yatmayi seviyor ancak o sekilde derin ve guzel uyuyaniliyor. Fakat ben o sekilde yalniz yatiramiyorum. Surekli gidip kontrop ediyorum. Kafasini surekli saga sola ceviriyor emzigi boynunun altina giriyo agliyo falan. Gece ozellikle oyle yatirmaya korkuyorum. Sizdede yuzustu uyuyan varmi?
Benim kizim cok gazli bi bebek oldugu icin dogdugu gunden beri yuz ustu yatiriyorum,onceleri surekli basinda duruyordum.yuz ustu cok rahat ediyor heralde ki simdi gece bi bakiyorum kendi kendine donmus oluyorallah korusun ama bogulacak zamani gectiler bence,kipir kipir yatagin icinde dört donuyo.arastirdigima gore bebekler icin en rahat pozisyonmus hem kusma filan olursa bogulma riski en azmis.gece odasina gidip bir kac kere kontrol ediyorum sadece.ayrica uykusu dagilmasin diye gaz cikarmak zorunda da kalmiyorum ,yuz ustu kendi cikariyor

Kizimin oyun halisi var onun sayesinde ellerini kullanmayi ögrendi,cisimleri tutabiliyor,iki elini birlestiriyor.kitap okuyoruz esimle birlikte,seslere cok duyarli ,resimleri gosterip taklit yapiyoruz.kuklalarimiz var onlarla oynuyoruz.muzik dinletiyorum,emerken ve uyuturken ayni tarz muzikler dinletiyorum uyku zamani geldigini anliyor.surekli kucakta dolasmak istiyor etrafi izlemeyi cok seviyor,her gun konguru ile yuruyus yapiyoruz.bu aralar hafiza kartlarini arastiriyorum,yararli oldugunu duydum hsterseniz siz de ararstirabilirsiniz

Ben kzımı alıştıramadım ya. Yenidoğan aparatıyla aldım. Her koyduğumda ağlıyo. Alışmasını çok istiyorum geri vermedim. Bekliyorum sabırla.
Karnı tokken koyun ve kesinlikle sabit durmayın :) ya yürüyün yada sağa sola sallayın bir süre sonra etrafı seyretmeye başlayacak ve uykusu gelince uyuyacak

Ben momfortbaby kanguru kullanıyorum çok memnun kaldım
Ben kanguruyu kullaniyorum cok rahat ama uzun sure tasiyinca aksamlari bel agrisini hissediyorum ama ortopedik oldugu icin kizim baya rahat hatta hep uyuyo icinde

Cvplar için tşk ediyorum. Bayramda annemlere gideceğiz havaalanında taşıması kolay olur diye almayı düşünüyorum. Birde dördüncü katta oturuyorum evim asansörsüz onunla inip çıkması daha kolay olur diye düşünüyorum.

Cvplar için tşk ediyorum. Bayramda annemlere gideceğiz havaalanında taşıması kolay olur diye almayı düşünüyorum. Birde dördüncü katta oturuyorum evim asansörsüz onunla inip çıkması daha kolay olur diye düşünüyorum.
Bende 4. Kattayim birde merdivenler cok dik benim amA cok kolay inip cikmak

Selam kizlar bugun oglumun 4.ay asilarini yaptirdik bu ay 1 kilo almis oglum doktorumuz meyve Puresi yogurt ve muhallebiye baslayalim dedi suanlik ates yok insaAllah yarina kdrda olmaz
Bebisini sağlıkla buyut ins. Bende ek gıdalara geçmek. istiyorm.4 aylık oldukda . Nasıl olacağı konusunda de un ne dedi acabar

teşekkür ederim canım yazdığın için. başka bir doktora gittik damlayla tedaviye başladık şuan iyi durumda ama sık sık kontrole gidiyoruz. inşallah devam etmez. kilo alımı son 1 haftada yine düştü. artık uyanıkken emmiyo sadece uyurken emzirebiliyorum :KK43:
Canım kulaği ağridiği için emmiyordur üzülme düzelir. Benim oğlumda 2 aya yakindir hep uykuluyken emiyor uyanikken biberon veriyorum onuda ne oyunlar ne maymunluklar yaparak bir görsen halimizi. Büyük oğlumda ilk 6 ay sadece anne sütü olmak üzere 1,5 yaşina kadar emzirdim. Bayılırdı memeye uzun uzun gece gündüz emerdi. Sonra ek gidayi reddetti. İnanilmaz iştahsiz sürekli hastalanan bir çocuktu. Hastanelerde büyüttüm ben oğlumu. O yüzden anne sütüne çokta takilma. Sağlikli olsunlar yeter ben hiç anne sütü almadan büyumüs cocukkende hic hasta olmamisim mesela. Oldugu kadar, emzirebildigimiz kadar. Kiloda hic onemli degil. Ben 4.ayda başliycam ek gidaya yavaş yavaş sende öyle yaparsin. Hiç üzülme arkadaşim, çok geçmiş olsun tekrar

İyi günler kızlarr keyifler nasil 92 günlük olduk 6250 kilomuz 63 cm boyumuz sizce iyimi. Ben hala bebeğimle ayri odalarda yatmayi beceremedim sizce yatayimmi korkuyorum ya gece bişey olursa diye :110:bide 4 ay aşisi kaç tane oluyor yaptiranlar varmi :cool:

İyi günler kızlarr keyifler nasil 92 günlük olduk 6250 kilomuz 63 cm boyumuz sizce iyimi. Ben hala bebeğimle ayri odalarda yatmayi beceremedim sizce yatayimmi korkuyorum ya gece bişey olursa diye :110:bide 4 ay aşisi kaç tane oluyor yaptiranlar varmi :cool:

Niye odaları ayırmak için o kadar acele ediyorsunuz ki yazık değil mi bunlar minicik daha ya.
Aynı yatakta uyumayın ama onun yatagini yanınıza alın.
Ben 1 buçuk yaşına kadar yanımdan ayırmayı düşünmüyorum iki de olabilir onların biz ihtiyacı var kokumuza sicakligimiza

Bebisim 100 günlük oldu 3. 3.5saati gecirmiyor gece bile uyaniyor..ne zaman 7- 8 saat uyuyacak sizlerde durum nedir ?

Bebisini sağlıkla buyut ins. Bende ek gıdalara geçmek. istiyorm.4 aylık olduk . Nasıl olacağı konusunda de un ne dedi acabar
Bana verecegib seyi 3 gun dene dedi alerji yapiyormu yapmiyormu diye ozellikle inek sutunden domates seftali cilekten uzak dur dedi bugun armut puresiyle basladik masaAllah sevdi bizimki

2 tanetane oluyor canim

Sezeryanlilar dobekleriniz be alemde merak ettm.. 3 ayda iner dediler 3 ay doldu regl olunca iner dediler regl oldum ama yine sis gibi karnim. Zayifimda 55 kiloyum. 52 ile hamile kalmiatim ve cok fazla kilo almadim hamilelikte..
Mekik Çek günde 3 sefer 100 er kere düzelir 1 ayda

Canım kulaği ağridiği için emmiyordur üzülme düzelir. Benim oğlumda 2 aya yakindir hep uykuluyken emiyor uyanikken biberon veriyorum onuda ne oyunlar ne maymunluklar yaparak bir görsen halimizi. Büyük oğlumda ilk 6 ay sadece anne sütü olmak üzere 1,5 yaşina kadar emzirdim. Bayılırdı memeye uzun uzun gece gündüz emerdi. Sonra ek gidayi reddetti. İnanilmaz iştahsiz sürekli hastalanan bir çocuktu. Hastanelerde büyüttüm ben oğlumu. O yüzden anne sütüne çokta takilma. Sağlikli olsunlar yeter ben hiç anne sütü almadan büyumüs cocukkende hic hasta olmamisim mesela. Oldugu kadar, emzirebildigimiz kadar. Kiloda hic onemli degil. Ben 4.ayda başliycam ek gidaya yavaş yavaş sende öyle yaparsin. Hiç üzülme arkadaşim, çok geçmiş olsun tekrar
sağol canım. bugün saatlerdir aç duruyo. sağıp kaşıkla vereyim dedim 30 ml vermek yarım saat sürdü onu da istemiyo. bir kısmını da kustu. bugün uyurken de emmiyo. çıldırmak üzereyim :(

Evet canım düzeliyor ama düzenli kullanamıyorum ya unutuyorum benim kiz da ishal oldu bugün ensesine kadar yaptı hemen verdim damlayı tekrar yapmadı
Disten de sulu kaka yapabikirlermis keşke tecrübeli anneler cevap verse forum aktif değil eskisi gibi
evet canım, bana doktor dişlerden dolayıdır demişti ama o doktora güvenim kalmadı. inşallah gecer

Niye odaları ayırmak için o kadar acele ediyorsunuz ki yazık değil mi bunlar minicik daha ya.
Aynı yatakta uyumayın ama onun yatagini yanınıza alın.
Ben 1 buçuk yaşına kadar yanımdan ayırmayı düşünmüyorum iki de olabilir onların biz ihtiyacı var kokumuza sicakligimiza
Bencede canim bende hiiiiç ayrilmak istemiyorum ama sanki bizim sesimizden rahatsiz oluyor gibi konuşuyoruz öksürüyoruz eşim horluyorr :KK53:rahat uysun istiyorum ama benim yanimda daha rahattir dimi:KK33:3

Back