2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ilk basta Huggies kullandım simd molfiks kullanıyorum memnunum sızdırma veya kakanın sırttan çıkma meselesi bezin numarasının küçüklüğünden bence

Elf21 kundak yapiyomusun ben cozumu kundakta buldum 7de uyuyo sonra 10 da kundakliyorum gozlerinide uyuyana kadar kapatiyorum gece 2 de 4te ve 8 de uyaniyo ama hepsinde de geri uyuyo bi dene
Canim zaten yarim kundak yapiyordum ama 2 gundur erken uyuyup gece yarisi uyaniyor sabaha kdr emiyor beni hem uykusuzum hemde sutum artmiyor uyumadigi icin

Canim onceden saat 11 gibi uyur gece 1 defa uyanir emer tekrar uyuyup sabah 6 da uyanirdi bir haftadir uykusu iyice bozuldu uykusuzluktan cok sutumun olmayisina uzuluyorum

Canim onceden saat 11 gibi uyur gece 1 defa uyanir emer tekrar uyuyup sabah 6 da uyanirdi bir haftadir uykusu iyice bozuldu uykusuzluktan cok sutumun olmayisina uzuluyorum
Öyle düşünme süt hormonu beyinden geliyo sen böyle düşünürsen sütün gerçekten azalacak . Hep sütünün var olduğunu ve bebeğimin karnını doydugunu düşün hiç bişi olmaz. Karamsar olma düzelir inşallah

Ben ilk basta Huggies kullandım simd molfiks kullanıyorum memnunum sızdırma veya kakanın sırttan çıkma meselesi bezin numarasının küçüklüğünden bence

ben de molfix kullandım ama şimdi huggies çok memmunum

luckymum canım İdrarı sızdırma bende primada oluyodu ki kilosuna göre numara kullsnıyodum bakalım molfixle nasıl gidicek olmadı huggies deniycem hangisi iyi gelirse
Cevaplar için çok teşekkürler canlarım bi tek ben mi primayla sorun yaşıyorum merak etmiştim

Canım tabi ki annesi sensin daha iyi bilirsin ama 3 ay ek gıda için hele saydığın onca şey için biraz erken değil mi? Bir de bir gıdayı üç gün deneyip diğerine geçin diyolar ya alerjik bir duruma önlem olarak. İlk zamanlar 28 poşet stok yaptım diyen birinin sütü çoktur keşke devam etsen süt sağmaya. Ben hiç mama vermiyorum ve stok yapacak kadar olmuyo bile sütüm. Bence senin sütün geri gelir, denemeye değer.

Bence de öyle canım. Bizler keşke doğum yapmadan önce emzirme ve bebeklerin beslenmesiyle ilgili bir eğitim alabilsek. Ben bu 3,5 ay içinde hiç bilmediğim şeyler tecrübe ettim öğrendim. Keşke daha hazırlıklı olsaydım bebeğime. İlk zamanlar ben de kaygı yaşıyodum ama şimdi daha bilinçliyim. Mesela geçen ay benim bebeğim bir kilo almıştı, doktorumuz eğer mamayla alsaydı azalt derdim dedi, hani mama seçeneğini en son seçenek olarak görmek gerektiğini giderek daha iyi anlıyorum.

malisef günden güne azalıyo sütüm.çok şükür alerjisi olmadı besinlere.az önce yarım şeftaliyi püre olarak verdim.şimdilik bir sıkıntı yok.

canım zaten emmiyor 1 ay oldu.sağıyorum ama 10-20 ml çıkıyo.onu da bibeonla veriyorum.yetmiyo.benim bebeğim tek seferde 120 ml mama içiyo zaten.tek öğünde

3 saatte bir memeyi sağıp sütü artırmaya çalıştım.ama olmuyor.ilk 15 ml çıkıyo.sonra resmen bir memeden 5 damla diğerin den 10 damla.çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…