• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bizimki dışarda da maksimum yarım saat uyuyo sonra ağlamaya devam :KK43: çok yoruldum artık
Canım benim yaa :( çok iyi anlıyorum seni benim kızım bir hafta öncesine kadar öyleydi 3,5 aylık oldu yavaş yavaş düzelmeye başladı uykusu düzene girdi, gazı azaldı ama yine de arada bir mızmızlanıyor, kucaktan inmiyor... ayaklarımın altı, ayak bileklerim, dizlerim belim hep ağrıyor... Zamanla geçecek inşallah büyüyecekler ben artık kabullendim:)
Uykusu nasıl, kızımı uyku çok sıkıştırırsa çok ağlıyor

hoşbulduk canım ben cok yıyım bebişte ıyımıs cok sukur kızmıs cınsıyetı ınsallah bu sefer sag saglım alırım kucagıma
Çok iyi niyetlisin canım rabbım gonlundekini verdi inşallah sağ salim kucağına alırsın dikkat et kendine öpüyorum gobusunu :)
geçmiş olsun. ne şikayetle tahlil yaptırdınız canım ya.. bizimde baya sulu kaka yapıyor ama dr pek önemsemedi :KK12:
Canım yeşil ve sulu kaka yapıyordu
Bur ara da kakasinda kan vardı

Çok iyi niyetlisin canım rabbım gonlundekini verdi inşallah sağ salim kucağına alırsın dikkat et kendine öpüyorum gobusunu :)

Canım yeşil ve sulu kaka yapıyordu
Bur ara da kakasinda kan vardı
amin canım ınsallah cok saol sende benım ıcın mınıgını op

Canım benim yaa :KK43: çok iyi anlıyorum seni benim kızım bir hafta öncesine kadar öyleydi 3,5 aylık oldu yavaş yavaş düzelmeye başladı uykusu düzene girdi, gazı azaldı ama yine de arada bir mızmızlanıyor, kucaktan inmiyor... ayaklarımın altı, ayak bileklerim, dizlerim belim hep ağrıyor... Zamanla geçecek inşallah büyüyecekler ben artık kabullendim:)
Uykusu nasıl, kızımı uyku çok sıkıştırırsa çok ağlıyor
Gündüzleri kısa aralıklarla uyuyor bazen beş on dakikada bir uyanıyor sonra memede ya da kucakta tekrar uyuyor hiç bir şekilde uyutamazsak battaniyede karşılıklı sallıyoruz mecburen o da işe yarıyor biraz
İnşallah benimki de düzene girer gün sayıyorum resmen :)

Merhabalar. Bezin iççinde daha rahat iyileşiyor. 3 hafta önce bende sünnet ettirdim, açıkta bırakıp bir şey sürmeyince enfeksiyon kaptı. Bol bol zeytinyağı dökeceksin. Kabuk bağlamasın diye merhem sürüceksin.
Medikalden steril gazlı bez aldırdım, bunlar küçük parçalar halinde kesilmiş,tek kullanımlık, yumuşacık, eczanelerde de bulunuyor. Bunun üzerine göz merhemi dediklerinin antibiyotikli olanı var, iki kutu , doktorun yazdığıyla üç kutu merhem aldık. her bez değiştirmede, gazlı bezin üzerine merhemi sürüp, yaralı bölgeye yapıştırdım, bunun üzerine zeytinyağı döktüm, hatta bezine yarım su bardağı zeytinyağı döküp bağladım. Hem beze yapışmadı, hem de sidiğin antiseptik özelliğinden her çiş yapışında daha çabuk iyileştirdi. Sargı bezi de kaka değmesini engellemiş oluyor. Seninde 9-10 günü bulacaktır iyileşmesi.
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.bugün banyo yaptırdım.batikon doküp terramycın isimli göz merhemini sürdüm.üsteki kabuklar yumuşamıştı.pipisi daha güzel görünüyordu:)))

arkadaşlar belki erken ama bebeğime ek gıda veriyorum.3 ay 10 günlük yaklaşık on gündür aktif gıdaya geçtim.sütümü sağıyorum bütün bir gün 30 ml olmuyo.onu ilaç niyetine veriyorum.aptamil i iki aylıktan beri sürekli takviye veriyordum.şimdi de devam.ama artık günde bir öğün bardak altı dolusu pekmezli yoğurt veriyorum.bir iki öğünde rendelenmiş şeftali yada armut veriyorum.severek yiyor.kakasını 1 gün değil bir gün yapardı.şimdi günde 3 defa yapıyor.yeşilimsi sarı karışık oldu kakası.ayrıca karpuz suyu üzüm suyu seviyor.prinç unu aldım aptamil kıvamında mama yapıp veriyorum 2 -3 güne bir.az önce de hazırladım onu biberon da verdim.Ama mememi tutmuyo diye de üzüntüden ölüyorum.memeyi bıramasaydı sütüm artardı.ilk 15 gün 28 poşet stok yapmıştım.sonra kaynana derdinden süütüm kesildi ağlamaktan.rezene çayı içiyorum sütüm artsın diye hiç etkietmiyor.sütümü damala damla çıkarıyorum artık.pompa da çekmiyo artık.elimle sağıyorum.çok üzülüyorum.

Neredeyse tam.olarak da asilardan beridir giderek artan huzursuzlugu var aklima cok geldi ama ihtimal vermek istemedim asikari mecburi yaptiriyoruz ama prospektuslerinide okumadim maalesef cunku asilar vurulurken bir yan etkisi olabileceginaklimin ucundan gecmedi:-(

Siz izin vermediginiz sürece kimse cocugunuza yapilacak hicbir uygulamaya mecburi tutamaz.Heryönüyle arastirin kararinizi ona gore verin.Ası korur mantigiyla buyutulmus nesilleriz siz de haklisiniz.

arkadaşlar belki erken ama bebeğime ek gıda veriyorum.3 ay 10 günlük yaklaşık on gündür aktif gıdaya geçtim.sütümü sağıyorum bütün bir gün 30 ml olmuyo.onu ilaç niyetine veriyorum.aptamil i iki aylıktan beri sürekli takviye veriyordum.şimdi de devam.ama artık günde bir öğün bardak altı dolusu pekmezli yoğurt veriyorum.bir iki öğünde rendelenmiş şeftali yada armut veriyorum.severek yiyor.kakasını 1 gün değil bir gün yapardı.şimdi günde 3 defa yapıyor.yeşilimsi sarı karışık oldu kakası.ayrıca karpuz suyu üzüm suyu seviyor.prinç unu aldım aptamil kıvamında mama yapıp veriyorum 2 -3 güne bir.az önce de hazırladım onu biberon da verdim.Ama mememi tutmuyo diye de üzüntüden ölüyorum.memeyi bıramasaydı sütüm artardı.ilk 15 gün 28 poşet stok yapmıştım.sonra kaynana derdinden süütüm kesildi ağlamaktan.rezene çayı içiyorum sütüm artsın diye hiç etkietmiyor.sütümü damala damla çıkarıyorum artık.pompa da çekmiyo artık.elimle sağıyorum.çok üzülüyorum.
Canim pekmez ve yoğurdu kariştirinca her ikisininde faydasi ölürmüş doktor öyle demişti istersen ayri ayri ver

Canım üzülme ama yaptığın şey yanlış değil sütü yoksa bir anne en doğru kararı verir

Maşallah sütün varmış ve üzüntüye gitti demek ben ilk doğurdum stok kapama dım 1,5 ay olana kadar süt ve mama verdim takviye şu an tek anne sütü alıyor ama öyle birikim yapamadım

Arkadaşlar emzir ve sağ memeni boşalt ki beyne süt bitti mesajı gitsin dedi bilmiyorm napacam

Bizim bebiş 4 5 günde bir kaka yapıyor ama sıkıntısı yok gazını çıkarıyor sulu yapıypr kakayı da

Doktorun ek gıda ile ilgili ne dedi

yoğurt ve süt ürünlerinde demiri tutma özelliği olduğu için bebeğinin pekmez de ki fayda göreceği demirin emilimine engel olur canım. Ek gıda için dr una danıştın mı? Değişik tatlar bebeklerin hoşuna gittiği için ve daha kolay doydukları içinde memeden uzaklaşıyorlar canım. emmedikçede sütün azalıyor..

elektrikli aletlerin sesi elektrik süpürgesi, saç kurutma ve aspiratör gibi :KK16:
anne karnında duydukları annenin vücudunun çalışma sesine benzediği için bebeği sakinleştiriyormuş
Evet her ses deniz dalgası araba motoru hepsi sakin yapıyor bazı bebekler kanmıyor oğlum çoğu zaman süpürge sesi uygulaması ile uyuyor

Back