2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bebisleri disarda ne giydiriyosunuz? Ist. Cok sucak ama disariya ciktikmi baya ruzgarli oluyo. Tek parca tulum yada citcitli bady le evde ve disarda. Ama sirti hep ter oluyor hep yattiklari icin. Araba koltugunda duruyo hep ne giyerse giysin ter oluyo sirti. Kisa kolluvtakimlari var ama sirti terliyo diye iki kat giydirmedim hic. Tek parcaylada ruzgarli usur gibi. Sizinkilerde cok ter oluyomu?

Aynen canim ben de cok tedirgin oluyorum. Mesela alisveris merkezine gidiyoruz. Aglayinca kucagima almak istemiyorum cunku anakucagi sirilsiklam yapiyor sirtini.muslin ortuleden koyup sirtina oyle aliyorum malum klimali ortam.nasil yapsam bilemiuorum

Faydasi olur insallah yapanlar hep memnun kaliyor
arkadaşım bu dut kurusunu günde kaç defa yapmak gerek dün iki su bardağı içtim.değişen bişey yok.bir de rezene ve ısırgan otu içimiştim.dünden beri 5 defa sağım yaptım damla damla.30 ml çıkmadı

Kızlar bu gün kanamam oldu regl oldum sanırım . Sütümü etkiler mi çok tedirgin oldum
Sizlerde oldu mu böyle bir durum ve nasıl etkilendi mi emzirmeniz

Daniel cok da canini sıkma bence.mesajlarini okudum da olmayinca olmuyor iste, sutu sagip sagip 20 ml 30 ml gormek cok sinir bozucu hakkaten.ama buna cok odaklanirsan bebeginle ilgili baska guzelliklerin tadini cikaramazsin.gazidir, uykusudur zaten yoruluyoruz, artik ne gelirse sen karnini doyur bebeginin, tabi ki sutunu artirmaya calis ama cok mutsuz da etmesin seni.

Aynen canim ben de cok tedirgin oluyorum. Mesela alisveris merkezine gidiyoruz. Aglayinca kucagima almak istemiyorum cunku anakucagi sirilsiklam yapiyor sirtini.muslin ortuleden koyup sirtina oyle aliyorum malum klimali ortam.nasil yapsam bilemiuorum

Bende oyle sirina bez koyuyorum kucagima alirken.. uyurkende sirtustu hep ter okuyor yine..

Merhaba,benim ilk Çocuğum.Bende çok zor bir doğum yaparak normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.Tabi tüm zorluklara çocuğumun normal yolla Dünya'ya gelmesi için katlanıldı ve geçti bitti şükür.Aşı konusu çok Karmaşık.Aşı yaptırmamaya karar vermek çok zorlu bir süreç.Aile Baskısı,doktor Baskısı vs.Ama karar verdikten sonrası büyük bir huzur.Oğlum 3,5 aylık ve 3,5 aydır bu konuyu araştırıyorum.Bundan sonrasida hep ogrenme,arastirma sureci olacak sanirim.Cocuklar buyudukce ihtiyaclarda degisiyor.

Ben 15 gün yaptım faydasını gördüm günde 3 defa kuru incir,2 defa rezene, 1 defada dut kurusu tatifini uyguladım ve faydasını aldım şimdi üzüme başlicam

çok teşekkür ederim.bebeğim çok sakin bir bebek hiç yorucu değil.herşeyi düzene girdi.ilk iki ay gaz sancısı vardı onu dr verdiği ilaç sayesinde yendik.ondan Allah razı olsun.herşey yolunda sadece emziremiyorum.bebeğim uykudan uyanır mamasını yer sonra da gezmek ister yarım saat dolaştırırım bir bu yorucu.ellerim kollarım kopuyo biraz:)))ama sonrası oyun sonrası yine yemek ve uyku....

Canım ben dışarda sırtına bir yazlık yelek ve rüzgarlı havalarda şapka takıyorum terlerse de sırtına bez koyuyorum

Canım neden sagiyorsun.

Ayni dert hep cnm bn citcitli kolsuz badi gi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…