• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi akşamlar herkese :) dün kaç numara bez kullandığınızı sormuştum cevap veren herkese teşekkürler :) tek tek alıntı yapamadım. Tlfndan zor oluyor. Bugün de sorum var kızlar. Oğlum 3 gündür kaka yapamıyor:KK43: eminim kabızlık problemi yaşayan bebişler olmuştur. Neler yaptınız? Nasıl düzeldi?
Canim bu bi surecmis popo kasi gelisiomus bnn kizim 3 hafta 4 gunde bir yapti simdi gunde 1 kere yapii en az duzeldi kilo almadinda sikinti yoksa sorunda yok duzene giricek merak etme doktor soykedi ve duzeldi

İyi akşamlar herkese :) dün kaç numara bez kullandığınızı sormuştum cevap veren herkese teşekkürler :) tek tek alıntı yapamadım. Tlfndan zor oluyor. Bugün de sorum var kızlar. Oğlum 3 gündür kaka yapamıyor:KK43: eminim kabızlık problemi yaşayan bebişler olmuştur. Neler yaptınız? Nasıl düzeldi?[/QUOT

buarda 3 numara kullnioruz biz prima premium care kullaniorum cok memnunum

Kızlar bebisleri terleyenler tek tek alıntı yapmadım ama benim bebeğinde çok terliyodu bizde ne yaptık onu anlatayım marketten pamuk aldık uzun halde pamuğu yastık kılığına dizdik ve üzerinden büyük büyük dikmişler attık hep onun üzerinde yatiriyorum ve ter olayı eskisi kadar değil şişede tavsiye ederim emzirirken bile onunla alıyorum kucagima

Hanımlar bebekleriniz dönebiliyor mu kaç günlükken başladılar dönmeye?
Benim bebeği 111 günlük dönemiyor henüz :)

Kızlar bu gün kanamam oldu regl oldum sanırım . Sütümü etkiler mi çok tedirgin oldum
Sizlerde oldu mu böyle bir durum ve nasıl etkilendi mi emzirmeniz
Ben oldum ama etkilenmedi canım :)

Kızlar sizin bebişler de elini yumruk yapıp ağzına sokuyor mu bizimki hiç çıkarmıyor neredeyse
Hem de nasıl iki elini bile sokmaya çalışıyor :):)

Bizim kiz yuzustu yatmayi seviyor ancak o sekilde derin ve guzel uyuyaniliyor. Fakat ben o sekilde yalniz yatiramiyorum. Surekli gidip kontrop ediyorum. Kafasini surekli saga sola ceviriyor emzigi boynunun altina giriyo agliyo falan. Gece ozellikle oyle yatirmaya korkuyorum. Sizdede yuzustu uyuyan varmi?

Canım neden sagiyorsun.
Sabaha kadar uyuyo kızım. Gece uyandırp emzirmeyi bıraktım sabaha karşı 5:30-6:00 gibi emziriyorum. Böyle 9:00 kadar uyuyo. O emişinde bi göğüs yetiyo kızıma. Öbürü de doluyo geceden. Ben de sağıyorum. Dışarı çıkarsak o gün veriyorum biberonla. Yoksa dolaba atıyorum. Bazen de öğle uykusu uzun sürerse kaltığında bi meme yetiyo. Yine öbürünü sagıyorum. Maksat boşalsın da vucut fazla fazla üretsin.

çok teşekkür ederim.bebeğim çok sakin bir bebek hiç yorucu değil.herşeyi düzene girdi.ilk iki ay gaz sancısı vardı onu dr verdiği ilaç sayesinde yendik.ondan Allah razı olsun.herşey yolunda sadece emziremiyorum.bebeğim uykudan uyanır mamasını yer sonra da gezmek ister yarım saat dolaştırırım bir bu yorucu.ellerim kollarım kopuyo biraz:)))ama sonrası oyun sonrası yine yemek ve uyku....
Dut kurusundan vazgeçme. 3-4 gün yap. Sonradan gösteriyo etkisini.

Bizim kiz yuzustu yatmayi seviyor ancak o sekilde derin ve guzel uyuyaniliyor. Fakat ben o sekilde yalniz yatiramiyorum. Surekli gidip kontrop ediyorum. Kafasini surekli saga sola ceviriyor emzigi boynunun altina giriyo agliyo falan. Gece ozellikle oyle yatirmaya korkuyorum. Sizdede yuzustu uyuyan varmi?
Biz kırkından beri öyle yatırıyoruz. Beşiğin aralıklarından görüyoduk. Artık iyiyce kaldırıyo kafayı. Biz bi sorun yaşamadık. Sürekli çeviriyo ilk yatınca sonra sabitliyo. Uyanınca da dönüp duruyo. Kırkı çıkana kadar hiç uzun uyumazdı. Ama gündüz uykuları yüzüstü yatsa da kısa. Şimdi de odayı kararttık gündüz uzun uyusun diye. Bakalım.

Slm Mayıs anneleri..

Kızlar aranızda kanguru / bebek Taşıma kullananız var mı ?

arkadaşım bu dut kurusunu günde kaç defa yapmak gerek dün iki su bardağı içtim.değişen bişey yok.bir de rezene ve ısırgan otu içimiştim.dünden beri 5 defa sağım yaptım damla damla.30 ml çıkmadı
Canim ben dutu cok yapmadim faydasi olmadi ama uzumle incirin cok faydasini girdum kuru inciri 8 adet yika 2 ye kes yarim litre suda kaynat soguyunca ic ve uzumde baya faydali siyah yas uzumu robitta cek bir avuc onu ic

Kizlar bebisleri disarda ne giydiriyosunuz? Ist. Cok sucak ama disariya ciktikmi baya ruzgarli oluyo. Tek parca tulum yada citcitli bady le evde ve disarda. Ama sirti hep ter oluyor hep yattiklari icin. Araba koltugunda duruyo hep ne giyerse giysin ter oluyo sirti. Kisa kolluvtakimlari var ama sirti terliyo diye iki kat giydirmedim hic. Tek parcaylada ruzgarli usur gibi. Sizinkilerde cok ter oluyomu?
Canim oto koltuguna pamuklu birsey serebilirsin. Ben muslin dedikleri pamuklu ince (tulbent gibi) battaniyeyi 8 kat yapip seriyorum. Oto koltuklari polyester katkili falan oluyor sonucta. Terini aliyor battaniye biraz. Bir de b
En mumkun mertebe atlet giydiriyorum. 5li alttan citcitli atlet aldim. Uzerine de ister t-shirt isterse de kisa veya uzun kollu citcitli giydiriyorum yine. Babam hep atlet cigerlerin sigortasi derdi. Ama turkiye'de hava nasil bilmiyorum. Belki atlet fazla gelebilir.

Ha bir de ikinci bir muslin ortuyu her koltuktan alista sirtina seriyorum bir sure. Orta sicakligina alisana kadar.

Daniel cok da canini sıkma bence.mesajlarini okudum da olmayinca olmuyor iste, sutu sagip sagip 20 ml 30 ml gormek cok sinir bozucu hakkaten.ama buna cok odaklanirsan bebeginle ilgili baska guzelliklerin tadini cikaramazsin.gazidir, uykusudur zaten yoruluyoruz, artik ne gelirse sen karnini doyur bebeginin, tabi ki sutunu artirmaya calis ama cok mutsuz da etmesin seni.
Evet ya, bence de. Annesini gormeden buyuyen cocuklar var. cok sukur ki herseyi yerinde, sagligi da iyi. O zaman cocugunun buyumesinin tadini cikar:))

Herkese gunaydn kızlar.. o kadar mutluyum ki.kaç gecedir bebeğim uykusuzdu. Sallayarak da uyumaktan bıkmıştm ve bebegimde ağlıyordu. Inanır mısınız sallanmayi bıraktı. Maşallah maşallah bin kere. Insallah dönmeyiz geri. Bebeğim mutlu ben mutlu. 5 te kalkmış olsada artk cok huzurluym.

Kizlar bebisleri disarda ne giydiriyosunuz? Ist. Cok sucak ama disariya ciktikmi baya ruzgarli oluyo. Tek parca tulum yada citcitli bady le evde ve disarda. Ama sirti hep ter oluyor hep yattiklari icin. Araba koltugunda duruyo hep ne giyerse giysin ter oluyo sirti. Kisa kolluvtakimlari var ama sirti terliyo diye iki kat giydirmedim hic. Tek parcaylada ruzgarli usur gibi. Sizinkilerde cok ter oluyomu?
Ben citcitli atlet ve corap muhakkak giydiririm.üstüne sortlu tulum yada short t shirt takım ince de bi tulbent gibi birsey atıyorm.altınada seriyirm ki terini çeksin.alırken terliyse sararım muhakkak

Bebegimm hirsla emzigini isirmaya basladi kizlar zaten eller hep agizda hepinizin kuzucuklari gibi :-) parmak az dibe gitse oguruyor hemen :-) ama ellerini emerken kendinden geciykr cok komik:-) ama su emzik isirma olayina anlam veremedim neden olabilir

Back