amin canım inşallah..gözün aydınSelam kizlar ben de geldim doktordan...
kesemizi bebgimizi gördüm kalp atislari da varmis cok sukur...
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirlisi ile herkes mucizesini alsin kucagina....
amin inşallahSanırım bende mayısta anne olacagim.sadece kese görüldü. Haftaya kalp atışları için gideceğim doktora. Çok endişeli bu defa. 37 yaşındayım çünkü. Allahım sağlıkla Bebeğimi almayi nasip eder umarım. Herkese sevgiler.
Bnm hcg degerlerim normal sanirim sorusu olanlar icin iyi referans olabilir
3+6 da 104 ( adete bir gun kala)
4 +5 de 1255
5+1de 4000
5+6 da bugun 20.000 üstüymüş
Once hamilemiyim sonra kese var mi simdi dustu mu kalbi aticak mi gorunecek mi . Sonra da kalbi atmaya devam ediyo mu korkusuyla gecircem sanirim dokuz ayi :/ kizlar bebisin kalp atisi goruldugunde hcgniz kacti?
bugünkü değerimi de yükselmiş görünce çok rahatladım, demek ki bolca kahverengi leke gelse de sorunsuz devam ediyor. ilk pazartesi başlamıştı 5 gündür ara ara azar azar geliyor akıntı. Pzt bebişim görünürse nasıl mutlu olucam inş kalbi de atar.
canim bos ver sen o doktoru bir daha da gitme.. Degerin cok guzel yukselmis masallah.. Bu degerle kese gorulmez zaten .. Allah izin verirse bes alti gun sonra keseni de gorursun insallah.. Hic takma kafana.. Hamileligin tadini cikar..Kızlar bende yeni katildim araniza . doktordan simdi geldim. Beta HCG em düşük gibi dvlt hastanesindeki doktor bi problem yok dedi ama ozeldeki doktorum diş gebelik riskin var hemen acilen dvlt hst bin aciline git dedi ve beta HCG ik gün 220 iken iki gün sonra 576 cikti sadece buna bakarak diş gebelik olduğuna nasil karar verdi anlamadim. Kesemiz olusmadi ama dvlt teki Dr oluşum içerde gibi dedi .Pof cildiricam migren tuttu sitresten ne yapacagimi sasirdim
Cnm 220 çıktığında adetin daha yeni mi gecikmişti, gayet normal çıkmış değerin ve güzel de artmış yanii takma kafana cok stres yaparsan bebişi etkilersin, kese zaten görünmez şuan daha çok yeniKızlar bende yeni katildim araniza . doktordan simdi geldim. Beta HCG em düşük gibi dvlt hastanesindeki doktor bi problem yok dedi ama ozeldeki doktorum diş gebelik riskin var hemen acilen dvlt hst bin aciline git dedi ve beta HCG ik gün 220 iken iki gün sonra 576 cikti sadece buna bakarak diş gebelik olduğuna nasil karar verdi anlamadim. Kesemiz olusmadi ama dvlt teki Dr oluşum içerde gibi dedi .Pof cildiricam migren tuttu sitresten ne yapacagimi sasirdim
canim bos ver sen o doktoru bir daha da gitme.. Degerin cok guzel yukselmis masallah.. Bu degerle kese gorulmez zaten .. Allah izin verirse bes alti gun sonra keseni de gorursun insallah.. Hic takma kafana.. Hamileligin tadini cikar..
sagolun kizlar esimde ole diyor simdi bebek için stres çok önemli sen onu boşver sitrese girme diyor. Ama insanin içine kurt düşüyor bir kere bekliycem yinede napiyim ben olmadigini düşünüyorum bnm idrarda cikmiyor zaten HCG geç yükseliyor küçük oglumda 6 haftada anca 484 olmuştu .Cnm 220 çıktığında adetin daha yeni mi gecikmişti, gayet normal çıkmış değerin ve güzel de artmış yanii takma kafana cok stres yaparsan bebişi etkilersin, kese zaten görünmez şuan daha çok yeni
Gozun aydin canim hoşgeldin aramizaMerhaba kizlar :) Bi mayis annesiyim bende.. 3 hafta + 6 gunluk hamisimm :) Iki test yaptim iki cizgi cikti ikiside sonrasinda gecen sali gunu kontrole gittik gozukmedi ufaklik ilk hamileligim oldugu icin bi tuhaf oldum kan testinde cikinca bi oh cektim. Bu sali bi daha kontrolumuz var
Anladım canım daha o kadarsa sonuç gayet iyi benim tam 4 haftalıkken 188 çıktı doktora bugun sordum sonuç düşük mü diye hayır gayet iyi dedi, senin artışlar da iyi ayrıca sen kafana takma sağlıklıdır bebişlerimiz inşallah hiç merak etme :)Dilaracim bnm durumum biraz karisik son bir yildir 45-50 gündü adet araligim 3-4 aydirda 30 günden sonra korunmuyorduk olmaz diye ama mevlam bizden iyi bilir :) layik gördü nasip etti o yüzden sattim belli değil benim yani santim 8 temmuz ama korunmaya taaa 37 gün sonra 15agustosta biraktik normalde olsa olsa 19-20 günlük bebeğimiz henüz ben doktora adet söktürücü almaya gittim ama o küçük bi oluşum gördüğünü soledi HCG istedi yoksa hic tahmin etmiyorDuk biz .
Hoşgeldin aramıza hayırlı ve sağlıklı bi bebiş olsun inşallah :)Merhaba kizlar :) Bi mayis annesiyim bende.. 3 hafta + 6 gunluk hamisimm :) Iki test yaptim iki cizgi cikti ikiside sonrasinda gecen sali gunu kontrole gittik gozukmedi ufaklik ilk hamileligim oldugu icin bi tuhaf oldum kan testinde cikinca bi oh cektim. Bu sali bi daha kontrolumuz var
Gozun aydin canim hoşgeldin aramiza5 haftadan sonra daha rahat gorurdun aslinda keseyi acele etme, biliyorum beklemek zor ama biraz daha gostermyebilir. Kac cikti betahcg?
Hoşgeldin aramıza hayırlı ve sağlıklı bi bebiş olsun inşallah :)
kalp atışlarından sonra bir liste yapalım bence ... hepimize o minik kalp seslerini duymak nasip olsun inşallah :)günaydın kızlar.. bugün doktora gidecek çok arkadaş var.. hepiniz hayırlı haberlerle gelin inşallah.. herkes dua etsin.. listemizi ne zaman yapcaz?.. kalp atışlarından sonra mı?..
Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)
Kizlar bende yeni geldim doktordan. Kesemizi ve minnak bebisimizi görduk cok şükür. Iyi dilekleriniz icin cookkk tesekkür ederim. 10 gun sonra kalp atisi duymaya gitcezoncesinde bir kimyasal gebelik oykum vardi o yüzden cok tedirgindim ama hersey yolundaymis.. darisi kese gormeyi bekleyenlere
Kızlar bende yeni katildim araniza . doktordan simdi geldim. Beta HCG em düşük gibi dvlt hastanesindeki doktor bi problem yok dedi ama ozeldeki doktorum diş gebelik riskin var hemen acilen dvlt hst bin aciline git dedi ve beta HCG ik gün 220 iken iki gün sonra 576 cikti sadece buna bakarak diş gebelik olduğuna nasil karar verdi anlamadim. Kesemiz olusmadi ama dvlt teki Dr oluşum içerde gibi dedi .Pof cildiricam migren tuttu sitresten ne yapacagimi sasirdim
Hoşgeldin canım benim kızımda 16 aylık bebişlerimiz beraber büyüyecekler aralarında fazla fark olmayacak:)Ben de Mayıs annesi oluyorum şaka gibi hiç aklıma gelmezdi bu topiği aramak 15 aylık oğlum var daha dün 2012 haziran anneleri grubuna yazıyodum artık burayı ancak takip ederim herkese sağlıklı günler hepinizi tebrik ederim
Canim gozun aydin oncellikle bir an once sende keseyi ve bebisi gorursun umarım. Bak artik yalniz degilsin bebis var..Merhaba arkadaşlar,
Yenumarımldım aranıza. 25 ağustosta öğrendim hamile olduğumu, çok silik bir çizgi ile. Aynı gün kan tahlilinde hcg 68 çıktı. 29 ağustosta doktora gittim. Doktor keseyi görmek için erken olduğunu söyledi. Rahim hazırlanmış, dış gebelik ihtimalini eliyorum ama keseyi görmeden kesin konuşamam yine de dedi. Ben haftaya cumartesi doktora gideceğim tekrar ama yine de içim hiç rahat değil niyeyse. Bu hafta içinde kan tahlilini tekrarlamam iyi olur öyle değil mi?
Açıkçası çok duygusalım bu akşam. Öğretmenim, eşimden 9 saatlik uzaklıkta bir memleketteyim. Yanımda da kimse yok maalesef. Annemler yakın Allah'tan. Hafta sonları oraya gidebilirim. Eşime çok düşkünüm, bu süreci onunla geçirmeyi çok isterdim. Güçlü durmaya çalışsam da bazen zorlanıyorum işte. Allah korusun bi aksilik olsa burada sesimi duyurabileceğim kimse yok. Neyse çok uzattım. İnşallah bebeğim karnımda sağlıklıdır. İnşallah Rabbim hepimize kolaylıklar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?