2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kizlar ben de geldim doktordan...
kesemizi bebgimizi gördüm kalp atislari da varmis cok sukur...
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hayirlisi ile herkes mucizesini alsin kucagina....
amin canım inşallah..gözün aydın

amin inşallah

merhaba bende 6+0 günlük hamileyim. önceden bi boş gebeliğim var haşimato tiroidiymişim kimse farketmedi o yüzden olmadığı düşünülüyo. sağlıkçıyım hcg değerim 7 ken farkettim kesemizi 5 haftalıkken gördük bakalım allah hepimize hayırlısını versin.

Bnm hcg degerlerim normal sanirim sorusu olanlar icin iyi referans olabilir

3+6 da 104 ( adete bir gun kala)
4 +5 de 1255
5+1de 4000
5+6 da bugun 20.000 üstüymüş
Once hamilemiyim sonra kese var mi simdi dustu mu kalbi aticak mi gorunecek mi . Sonra da kalbi atmaya devam ediyo mu korkusuyla gecircem sanirim dokuz ayi :/ kizlar bebisin kalp atisi goruldugunde hcgniz kacti?

bugünkü değerimi de yükselmiş görünce çok rahatladım, demek ki bolca kahverengi leke gelse de sorunsuz devam ediyor. ilk pazartesi başlamıştı 5 gündür ara ara azar azar geliyor akıntı. Pzt bebişim görünürse nasıl mutlu olucam inş kalbi de atar.

canim bos ver sen o doktoru bir daha da gitme.. Degerin cok guzel yukselmis masallah.. Bu degerle kese gorulmez zaten .. Allah izin verirse bes alti gun sonra keseni de gorursun insallah.. Hic takma kafana.. Hamileligin tadini cikar..

Cnm 220 çıktığında adetin daha yeni mi gecikmişti, gayet normal çıkmış değerin ve güzel de artmış yanii takma kafana cok stres yaparsan bebişi etkilersin, kese zaten görünmez şuan daha çok yeni

canim bos ver sen o doktoru bir daha da gitme.. Degerin cok guzel yukselmis masallah.. Bu degerle kese gorulmez zaten .. Allah izin verirse bes alti gun sonra keseni de gorursun insallah.. Hic takma kafana.. Hamileligin tadini cikar..

sagolun kizlar esimde ole diyor simdi bebek için stres çok önemli sen onu boşver sitrese girme diyor. Ama insanin içine kurt düşüyor bir kere bekliycem yinede napiyim ben olmadigini düşünüyorum bnm idrarda cikmiyor zaten HCG geç yükseliyor küçük oglumda 6 haftada anca 484 olmuştu .

Dilaracim bnm durumum biraz karisik son bir yildir 45-50 gündü adet araligim 3-4 aydirda 30 günden sonra korunmuyorduk olmaz diye ama mevlam bizden iyi bilir :) layik gördü nasip etti o yüzden sattim belli değil benim yani santim 8 temmuz ama korunmaya taaa 37 gün sonra 15agustosta biraktik normalde olsa olsa 19-20 günlük bebeğimiz henüz ben doktora adet söktürücü almaya gittim ama o küçük bi oluşum gördüğünü soledi HCG istedi yoksa hic tahmin etmiyorDuk biz .

Merhaba kizlar :) Bi mayis annesiyim bende.. 3 hafta + 6 gunluk hamisimm :) Iki test yaptim iki cizgi cikti ikiside sonrasinda gecen sali gunu kontrole gittik gozukmedi ufaklik ilk hamileligim oldugu icin bi tuhaf oldum kan testinde cikinca bi oh cektim. Bu sali bi daha kontrolumuz var

Gozun aydin canim hoşgeldin aramiza 5 haftadan sonra daha rahat gorurdun aslinda keseyi acele etme, biliyorum beklemek zor ama biraz daha gostermyebilir. Kac cikti betahcg?

Anladım canım daha o kadarsa sonuç gayet iyi benim tam 4 haftalıkken 188 çıktı doktora bugun sordum sonuç düşük mü diye hayır gayet iyi dedi, senin artışlar da iyi ayrıca sen kafana takma sağlıklıdır bebişlerimiz inşallah hiç merak etme :)

Hoşgeldin aramıza hayırlı ve sağlıklı bi bebiş olsun inşallah :)

Gozun aydin canim hoşgeldin aramiza 5 haftadan sonra daha rahat gorurdun aslinda keseyi acele etme, biliyorum beklemek zor ama biraz daha gostermyebilir. Kac cikti betahcg?

Sagil caniimm amin insallah hepimizii :) Doktora gittigimde kan tahlil verip eve geldim canim 2 saat sonra cikacak dedikleri icin sonra aradim doktoru sonuclari sordum hamile oldugumu folikasit kullanacagimi soyledi sali gunu gittigimde ogrenecegim tum sonuclari..

günaydın kızlar.. bugün doktora gidecek çok arkadaş var.. hepiniz hayırlı haberlerle gelin inşallah.. herkes dua etsin.. listemizi ne zaman yapcaz?.. kalp atışlarından sonra mı?..
kalp atışlarından sonra bir liste yapalım bence ... hepimize o minik kalp seslerini duymak nasip olsun inşallah :)

gözün aydın canım... darısı tüm bekleyelerin başına.:)

gözün aydın canım...

hcg artışın çok güzel her doktora güvenme 16 haftalıktı kızım bi doktora gittik hamileliğin sonlanmak üzere dedi ve bütün dünyam yıkıldı başıma sonra toparlandım ve başka bi doktora gittim hersey yolunda gayet sağlıklı dedi düşün artık

selam kızlar.... bugün bir sürü güzel haber okudum ve çok sevindi. hcg değerleri yükselenlerin keseyi görenlerin,kesenin yanında bebişi görenlerin , bebişin yanında minik kalp atışını duyanların gözü aydın :)
Bügün bende doktordaydım hcg değerim için gittim. salı günü daha 50di, bügon 203 olmuş. artış gayet iyi dedi. şükür haftaya 4+5 olucaz inşallah keseyi görmeye gidicez Allahımın izniyle.

Merhaba arkadaşlar,
Yeni katıldım aranıza. 25 ağustosta öğrendim hamile olduğumu, çok silik bir çizgi ile. Aynı gün kan tahlilinde hcg 68 çıktı. 29 ağustosta doktora gittim. Doktor keseyi görmek için erken olduğunu söyledi. Rahim hazırlanmış, dış gebelik ihtimalini eliyorum ama keseyi görmeden kesin konuşamam yine de dedi. Ben haftaya cumartesi doktora gideceğim tekrar ama yine de içim hiç rahat değil niyeyse. Bu hafta içinde kan tahlilini tekrarlamam iyi olur öyle değil mi?

Açıkçası çok duygusalım bu akşam. Öğretmenim, eşimden 9 saatlik uzaklıkta bir memleketteyim. Yanımda da kimse yok maalesef. Annemler yakın Allah'tan. Hafta sonları oraya gidebilirim. Eşime çok düşkünüm, bu süreci onunla geçirmeyi çok isterdim. Güçlü durmaya çalışsam da bazen zorlanıyorum işte. Allah korusun bi aksilik olsa burada sesimi duyurabileceğim kimse yok. Neyse çok uzattım. İnşallah bebeğim karnımda sağlıklıdır. İnşallah Rabbim hepimize kolaylıklar verir.

Bende bugün okuduğum tüm güzel haberlerin hep devam etmesini diliyor yeni katılan annelerimize de hoşgeldiniz diyorum:) Akşamüstü kahverengi lekelenmem oldu inşallah devam etmez kızımda da olmuştu ama sağlıklı şekilde dünyaya geldi

Hoşgeldin canım benim kızımda 16 aylık bebişlerimiz beraber büyüyecekler aralarında fazla fark olmayacak:)

Canim gozun aydin oncellikle bir an once sende keseyi ve bebisi gorursun umarım. Bak artik yalniz degilsin bebis var.. sen moralini bozma ki hersey daha iyi olsun. Rabbim hepimizi saglikla bebislerimize kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…