Herkese günaydın erkenci annelerden biride benim sanırım gece 1 sabah 6 da kazınan midemle uyanıp çubuk kraker yiyorum:))...Bende pazartesi doktora gitmiştim ama yazamadım sizlere üst üste bikaç günde misafirlerim olunca...kan testi yaptırdık, ama keseyi henüz erken demişti bu pazartesi artık görünebilir sanırım nasip olursa.
Aynı günmüşüz canım seninle inşallh sağlıcakla Tamamlarız nasipse, bendede bulantı var çok olmasda daha ziyade kazınma hissi midede çubuk kraker çok iyi geliyor akşamdan yanıma 1 küçük paket alıyorum, 18 aylık oğlum var ondada aynen böyle oluyordu:)
Aynı günmüşüz Canim seninle inşallh sağlıcakla Tamamlarız nasipse, bendede bulantı var çok olmasda daha ziyade kazınma hissi midede çubuk kraker çok iyi geliyor akşamdan yanıma 1 küçük paket alıyorum, 18 aylık oğlum var ondada aynen böyle oluyordu:)
Gunaydin kizlar Allah hepimize bebislerimizi kucaklarimiza almayida nasip etsin insaAllah 5+2 gunluk hamileyim insaAllah gecen p.tesi kesemizi gormustuk 5 mm cik minnak biseydi bu p.teside bebegi ve kalp atislarini gorcekmisiz doktor oyle dedi umarim goruruz ama bana erken gibi geldi biraz
Gunaydin kizlar Allah hepimize bebislerimizi kucaklarimiza almayida nasip etsin insaAllah 5+2 gunluk hamileyim insaAllah gecen p.tesi kesemizi gormustuk 5 mm cik minnak biseydi bu p.teside bebegi ve kalp atislarini gorcekmisiz doktor oyle dedi umarim goruruz ama bana erken gibi geldi biraz
Günaydın İnşallah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza. Ben kızım da 5+3 de kalbini görmüştüm ultrason iyiyse görürsünüz canim ben carsambayi bekliyorum sabırsızlıkla
Günaydın İnşallah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza. Ben kızım da 5+3 de kalbini görmüştüm ultrason iyiyse görürsünüz canim ben carsambayi bekliyorum sabırsızlıkla
Ginaydin kizlarrr... Masallah size herkes erkenden uyanmis.. Kendimi bu basligin en tembeli ilan ediyorum.. Kizlar belirtiler ne alemde? Ben de pek bisey yok.. Gerci daha cok erken sanirim..
Merhaba hanımlar ben de bir süredir takip ediyorum forumu. Benim de sat 3 ağustos. 5 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif. Kanda dün baktırdım sonuç 87. Acaba çok mu düşük? Kimyasal gebelik geçmişim de var o yüzden çok tedirginim. Salı tekrar hcg ölçümü yapılacak inşallah katlanır değerim.
Merhaba hanımlar ben de bir süredir takip ediyorum forumu. Benim de sat 3 ağustos. 5 tane idrar testi yaptım hepsi pozitif. Kanda dün baktırdım sonuç 87. Acaba çok mu düşük? Kimyasal gebelik geçmişim de var o yüzden çok tedirginim. Salı tekrar hcg ölçümü yapılacak inşallah katlanır değerim.
Canim adetlerin duzenli mi, belki gec dollenme olmustur.. Endise etme.. Deger onemli degil iki gun sonra artarsa sikinti yok demektir.. Guzel haberlerini bekliyoruz..
Teşekkür ederim hukukcu. Adetlerim 31 32 günde bir oluyor. Sanırım geç döllenme oluyor. Salıyı iple çekiyorum umarım hayırlısı olur. kasık ağrım mide bulantım var. Bir de sürekli dometes yeme isteğim :)
Kızlar bende salı günü gidicem 6+2 de hem keseyi görmek hem de kalp atışını görmek nasip olur inşallah.
Neden bu kadar bekledin derseniz kan tahlili yaptırdım normal artış
Kanamam da olmadı hiç çok şükür
Oyüzden acele etmek istemedim
Gidip de görememek var diye :)
İyi hafta sonları kızlar ben her fırsatta dinleneceğim lekelenmelerim oluyor çünnkü hepimizin meleğini korusun Rabbim 7.haftamızada girdik kuzucuğumla darısı 8e inşallah
ben yaklaşık 7-8 aydır içiyorum.
3 ay önce başlanılmasını tavsiye etmişti kontrol için gittiğim doktor, o şekilde başladım ama haa deyince de bebiş olmuyor biliyorsunuz, ha bu ha öbür ay derken... 5.ayda kavuştuk çok şükür. :)
bende folicplus içiyorum günde 3 tane. çokta memnunum.