M
Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)
Maşallah size darısıda bize
bugun çok başım dönüyo kızlar
Dudağımda kocaman bir uçuk çıktı kızlar çok mutsuzum
((uçuk kötü bişi yapmaz inşallah
( var mı bildiğiniz uçuklu hamiş..
Bi zararı olacağını sanmam ama doktora danış bikere annem tahta kaşığı ısıtım dudağıma sürmüştü komik ama ii geldi sanırım mikrobunu kırdı
Kizlar bende yeni geldim doktordan. Kesemizi ve minnak bebisimizi görduk cok şükür. Iyi dilekleriniz icin cookkk tesekkür ederim. 10 gun sonra kalp atisi duymaya gitcez
oncesinde bir kimyasal gebelik oykum vardi o yüzden cok tedirgindim ama hersey yolundaymis.. darisi kese gormeyi bekleyenlere
Gözün aydın canım darısı kalp atışına...
Merhaba kızlar Nasılsıniz. Ne güzel herkes bebişini görmüş darısı bize.. ben bugün yine kan tahlili yaptım sonuçlar iki buçukta çıkacak. Heyecanlıyım umarım iyi artmıştır degerlerim. Doktorum yap demedi aslında kendiligimden yaptım. Stresten başka bir şey değil
İyi sonuçlar alırsın umarım...
herkesin cuması mubarek olsun.Guzel haberler bekleyenler cuma gununun yuzusuyu hurmetine bekledigi haberleri alirlar insallah.
yukarida yazmistimda tekrar sorayim. benim adetim duzensiz ama en son 34. gun adet olmustum bu ayda 35. gun yani dun degerim 162.2 cikti yarin tekrar degere bakilacak. bu deger cokmu dusuk ? bana fikir verebilirmisiniz?
kişiden kişiye değişir canım önemli olan artması diyorlar...
Merhaba Güzel Mayıs anneleri,
bende bu güzel mevsim de Allahın izni ile bebişimi kucağıma alacağım inşallah...
BAT: 31 Temmuzdu
ben 25 ağustosta çift çizgiyi gördüm çok şükür, akabinde kan testi hcg:
2126 çıktı. dün ise maşallah hem kesemizi hemde bebişimizi gördük.
şuana kadar ne bir bulantı ne de aşerme vs yaşıyorum umarım hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğim
ve benim ultrason görüntüm kızlar....
erhaba Güzel Mayıs anneleri,
bende bu güzel mevsim de Allahın izni ile bebişimi kucağıma alacağım inşallah...
BAT: 31 Temmuzdu
ben 25 ağustosta çift çizgiyi gördüm çok şükür, akabinde kan testi hcg:
2126 çıktı. dün ise maşallah hem kesemizi hemde bebişimizi gördük.
şuana kadar ne bir bulantı ne de aşerme vs yaşıyorum umarım hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğim
ve benim ultrason görüntüm kızlar....