• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bende yeni geldim doktordan. Kesemizi ve minnak bebisimizi görduk cok şükür. Iyi dilekleriniz icin cookkk tesekkür ederim. 10 gun sonra kalp atisi duymaya gitcez;) oncesinde bir kimyasal gebelik oykum vardi o yüzden cok tedirgindim ama hersey yolundaymis.. darisi kese gormeyi bekleyenlere:KK49:

Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)
Maşallah canım hadi bakalım sırada kalp atışlarını dinlemek var:) Kaç haftalık senin bebiş?

Günaydın kızlar sizi kuzucuğumla tanıştırayım:) keseyide bebişi de gördük çok şükür kalp atışı da varmış ama alttan bakmam gerekir istiyorsan 2 hafta sonra geldiğinde karından bakalım dedi tamam dedim. Eski doktorum zaten şimdi ayın 19unu bekleyeceğiz heyecanla:)

Oyy maşşallah ona. Gözün aydın canım:nazar: :KK68: Allah tamamına erdirsin, darısı hepimize olsun inşallah ;)

Kizlar bende yeni geldim doktordan. Kesemizi ve minnak bebisimizi görduk cok şükür. Iyi dilekleriniz icin cookkk tesekkür ederim. 10 gun sonra kalp atisi duymaya gitcez:KK66: oncesinde bir kimyasal gebelik oykum vardi o yüzden cok tedirgindim ama hersey yolundaymis.. darisi kese gormeyi bekleyenlere:KK49:

Gözün aydın canım:nazar::KK36: ben de 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için diken üstündeyim. şuan yurtdışında olduğum için öyle kafamıza göre kan testi de yaptıramıyoruz.:KK34: randevuyu da 15ine aldık bakalım beklemekten başka çare yok. hepimiz güzel haberler duyalım inşallah :KK68:

Merhaba kızlar Nasılsıniz. Ne güzel herkes bebişini görmüş darısı bize.. ben bugün yine kan tahlili yaptım sonuçlar iki buçukta çıkacak. Heyecanlıyım umarım iyi artmıştır degerlerim. Doktorum yap demedi aslında kendiligimden yaptım. Stresten başka bir şey değil

herkesin cuması mubarek olsun.Guzel haberler bekleyenler cuma gununun yuzusuyu hurmetine bekledigi haberleri alirlar insallah.
yukarida yazmistimda tekrar sorayim. benim adetim duzensiz ama en son 34. gun adet olmustum bu ayda 35. gun yani dun degerim 162.2 cikti yarin tekrar degere bakilacak. bu deger cokmu dusuk ? bana fikir verebilirmisiniz?

Ayyyy çok güzel maşallah:nazar: :) ben de gördüm bebisini :) ben pazartesi gitmiştim sadece keseyi gördüm 2 hafta sonra çağırdı doktor. Acaba şimdi gitsem görebilir miyim bende :) senin adına heyecanlandim vallahi :)

herkesin cuması mubarek olsun.Guzel haberler bekleyenler cuma gununun yuzusuyu hurmetine bekledigi haberleri alirlar insallah.
yukarida yazmistimda tekrar sorayim. benim adetim duzensiz ama en son 34. gun adet olmustum bu ayda 35. gun yani dun degerim 162.2 cikti yarin tekrar degere bakilacak. bu deger cokmu dusuk ? bana fikir verebilirmisiniz?

Amin canım. .Degerin güzel canim önemli olan her iki günde ikiye katlaması

canım sana niye bu kadar beta hcg testi yaptılar ki?.. yükselmelerin de güzel.. normalde 2 kere üst üste yapılır eğer yükselme iyiyse bir daha yapılmaz ve ultrasyonla takip edilir bebek.. bence sürekli test yaptırma.. her test yeni bir stres yaratır.. kafana takma hiç bişeyi.. bak değerlerin de güzel.. bence tadını çıkar..
Ben kendim laboratuvarda ozel yaptim Ikisini :) bugunkunu de pzt ultrasonu bekleyemedigimden haftasonu kafam rahat olsun diye. Leke gelince son ikisini yaptirdik :) az kaldi ins yukselmistir.

Merhaba Güzel Mayıs anneleri,

bende bu güzel mevsim de Allahın izni ile bebişimi kucağıma alacağım inşallah...

BAT: 31 Temmuzdu
ben 25 ağustosta çift çizgiyi gördüm çok şükür, akabinde kan testi hcg: 2126 çıktı.
dün ise maşallah hem kesemizi hemde bebişimizi gördük.

şuana kadar ne bir bulantı ne de aşerme vs yaşıyorum umarım hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğim :KK16:

ve benim ultrason görüntüm kızlar....

Eklentiler

• IMG_0951.JPG
    IMG_0951.JPG
    1,4 MB · Görüntüleme: 72
Oyy maşşallah ona. Gözün aydın canım:nazar: :KK68: Allah tamamına erdirsin, darısı hepimize olsun inşallah :KK66:

Gözün aydın canım:nazar::KK36: ben de 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için diken üstündeyim. şuan yurtdışında olduğum için öyle kafamıza göre kan testi de yaptıramıyoruz.:KK34: randevuyu da 15ine aldık bakalım beklemekten başka çare yok. hepimiz güzel haberler duyalım inşallah :KK68:
Beklemek zor gercekten ama sonu cookk guzel bir kese ve saglikli bebis olur insallah:KK68:

M
Maşallah size darısıda bize:KK37::KK37:

bugun çok başım dönüyo kızlar :KK42::KK42:

Dudağımda kocaman bir uçuk çıktı kızlar çok mutsuzum:KK43:((uçuk kötü bişi yapmaz inşallah:KK43:( var mı bildiğiniz uçuklu hamiş..
Bi zararı olacağını sanmam ama doktora danış bikere annem tahta kaşığı ısıtım dudağıma sürmüştü komik ama ii geldi sanırım mikrobunu kırdı

Kizlar bende yeni geldim doktordan. Kesemizi ve minnak bebisimizi görduk cok şükür. Iyi dilekleriniz icin cookkk tesekkür ederim. 10 gun sonra kalp atisi duymaya gitcez:KK66: oncesinde bir kimyasal gebelik oykum vardi o yüzden cok tedirgindim ama hersey yolundaymis.. darisi kese gormeyi bekleyenlere:KK49:
Gözün aydın canım darısı kalp atışına...

Merhaba kızlar Nasılsıniz. Ne güzel herkes bebişini görmüş darısı bize.. ben bugün yine kan tahlili yaptım sonuçlar iki buçukta çıkacak. Heyecanlıyım umarım iyi artmıştır degerlerim. Doktorum yap demedi aslında kendiligimden yaptım. Stresten başka bir şey değil
İyi sonuçlar alırsın umarım...

kişiden kişiye değişir canım önemli olan artması diyorlar...

bende bu güzel mevsim de Allahın izni ile bebişimi kucağıma alacağım inşallah...

ben 25 ağustosta çift çizgiyi gördüm çok şükür, akabinde kan testi hcg: 2126 çıktı.

şuana kadar ne bir bulantı ne de aşerme vs yaşıyorum umarım hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğim :KK16:

erhaba Güzel Mayıs anneleri,

Gözün aydın canım

değerin güzel canım.. zaten değer önemli değil.. 2 gün sonra 2 kat arttıysa sıkıntı yok demekmiş..

kizlar benim daha kesenin gorunmesine var. dun basim cok kotu agridi dayanamadim parol ictim. normalde hamileyken yasak degil ama kesede gorunmedj ya hanuz bisey olmaz demi

Hayirli olsun hosgeldin aramiza bugun harika haberler aliyoruz her gununumuz boyle guzel gecsin hepimiz icin ;)

kizlar benim daha kesenin gorunmesine var. dun basim cok kotu agridi dayanamadim parol ictim. normalde hamileyken yasak degil ama kesede gorunmedj ya hanuz bisey olmaz demi
Doktorlar kese olusmadan alinan ilaclar etkilemezler diyorlar canim. Icin ferah tut bas agrisi strese bagli da olabilr artik almasan daha iyi olur.

Back