2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hosbulduk canim
hala cok saskinim yaaa.. bu arada esimle daha kimseye soylemedik, bende birilerine soylemezsem catlicam o yuzden sizinle paylasmak istedim:)

hoşgeldin canım hayırlı olsun.. iyi yapmışsın kimseye söylemeyin.. isteyen var istemeyen var.. biraz sonra sadece ailelere söylüycez biz.. akrabalara falan da belli olana kadar söylememeyi planlıyoruz.. ilk 3 ay söylemek iyi değil diyor herkes..

aynen hukukcu daha cok erken soylemek icin.. ben yerimde duramiyom mayisa kadar nasil beklicem bilemiyom:)) simdiden basladim bebek arabalarina bakmaya besiklere felan:)

kızlar .yardma ıhtıyacım var.
son adet tarihim 28 temmuz.bncg değerlerim söle arttı
37
68
76
121

dış gebelşik geçirmiştim daha önce.tekrarlamasından korkıuyırum.
doktor sağlılı da olabılır dedi.yarın yıne kan verecegım

Canim 2 gunde 1 baktirdin di mi..

evet.yanı 36 saat arayla falan bakıldı. ama artış düzesiz gibi.progesteron da 15 çıktı.ikinci bebişim olacak.inşallah tutunur bana.

evet.yanı 36 saat arayla falan bakıldı. ama artış düzesiz gibi.progestron da 15 çıktı.ikinci bebişim olacak.inşallah tutunur bana.
Insallah canim icini ferah tut. Sen iyi ol ki bebisin de iyi olsun. Acaba bika gun beklesen pazartesi mi versen boyle sık gidince stres de olursun

aynen hukukcu daha cok erken soylemek icin.. ben yerimde duramiyom mayisa kadar nasil beklicem bilemiyom:)) simdiden basladim bebek arabalarina bakmaya besiklere felan:)

canım benim hepimiz öyleyiz.. ama ben 2 kayıp yaşadığım için şimdi çok temkinliyim.. heveslenemiyorum çok.. Allah hiç birimizin hevesini boşa çıkarmasın.. mayısta sırayla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.. senin de ilk bebeğin sanırım?..

canım benim inşallah değildir.. sakin ol, pozitif düşün.. bana doktorum tam 48 saat olmadan yaptırma demişti.. 1 saat bile önemli demişti.. 36 saatte yaptırdıysan ondan da kaynaklanmış olabilir.. inşallah iyi haberler verirsin bize..

merhaba guzel hanimlar

bende allah kismet ederse mayis da anne olcam cookkk mutluyum ve saskinim hala inanamiyorum
merhaba gözün aydın ilk bebişinmi?

benimde iş arkadaşlarım mecburen duydu onların yanında aldım haberi haberide eltim verdi hemşire kendisi kayınvalidem annem babam kardeşim bilio çok saklamakta iyi değilmiş ama 3 ay sölemesek daha iyi ama bazı insanlar fena ağzı aramak için göbeklenmişin ne ooo bebekmi var yoksa deyip ağız arıyolar ya sinir oluyorum

ya ben ilk gebeliğimde söylemiştim herkese ama bebeği kaybedince arayıp saçma sapan konuşanlar oldu.. zaten sıkkın olan canımı sıktılar iyice.. o yüzden biz böyle bir karar aldık söylemeyelim diye..

Doktorlar kese olusmadan alinan ilaclar etkilemezler diyorlar canim. Icin ferah tut bas agrisi strese bagli da olabilr artik almasan daha iyi olur.

benim doktorumda aynisini demisti gecen hamileligimde. ama sagol canim icimi ferahlattin

ya ben ilk gebeliğimde söylemiştim herkese ama bebeği kaybedince arayıp saçma sapan konuşanlar oldu.. zaten sıkkın olan canımı sıktılar iyice.. o yüzden biz böyle bir karar aldık söylemeyelim diye..
anladım canım mantıklı aslında doğru diyosun

Sanırım bende mayısta anne olacagim.sadece kese görüldü. Haftaya kalp atışları için gideceğim doktora. Çok endişeli bu defa. 37 yaşındayım çünkü. Allahım sağlıkla Bebeğimi almayi nasip eder umarım. Herkese sevgiler.

Ben de Mayıs annesi oluyorum şaka gibi hiç aklıma gelmezdi bu topiği aramak 15 aylık oğlum var daha dün 2012 haziran anneleri grubuna yazıyodum artık burayı ancak takip ederim herkese sağlıklı günler hepinizi tebrik ederim

Kızlar bende yeni katildim araniza . doktordan simdi geldim. Beta HCG em düşük gibi dvlt hastanesindeki doktor bi problem yok dedi ama ozeldeki doktorum diş gebelik riskin var hemen acilen dvlt hst bin aciline git dedi ve beta HCG ik gün 220 iken iki gün sonra 576 cikti sadece buna bakarak diş gebelik olduğuna nasil karar verdi anlamadim. Kesemiz olusmadi ama dvlt teki Dr oluşum içerde gibi dedi .Pof cildiricam migren tuttu sitresten ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…