2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
E elf21 canım bebeklerimizin dogum kilosu yakın diye soruyorum. Gerci siz 37.haftada dogdunuz ama bizim 40. Haftaydi.Bebeginin dogdugunda bas cevresi ve suanki bas cevresinin kac cm olduğunu biliyo musun?
Canim dogdugunda 37 3.ay kontrolunde 41.5 tu yanlis duymadiysam 41 de olabilir:)

Canim dogdugunda 37 3.ay kontrolunde 41.5 tu yanlis duymadiysam 41 de olabilir:)
benim bebeğimin kafası büyük sanki 39.2 doğdu. doğum yaptığım hastanede hiçbirşey demediler bununla ilgili. şuan 42 cm olmuş. sadece sağlık ocağındaki ebe biraz şaşırmıştı doğum ölçümünü söyleyince. aklıma takıldı

Normaldir canim ya doktor yada ebe bisey dedimi

ben hep yalnız yıkıyorum kulağına su kaçtı sanırım akıntı var yarın doktor kontrolünde söylicem
Hiç korkma normaldir benim iki oğlanda karnımdayken kafaları 4 hafta önden gidiyordu doktorlarım yapısal dediler hep çok şükür bir sıkıntıda olmadı . Gerçekten eşim ve benim kafalarımızda nisbeten büyük :)
Bizim doktorumuz ya içme suyuyla yada şebeke suyunu kaynatarak yıkayın dedi biz bide lojmanda kalıyoruz buranın tesisatı çok eski paslı su akıyor musluğumuzdan o yüzden içime sinmiyor musluk suyu içme suyuyla yıkıyoruz bu ay kontrolünde sorcam doktorumuza devam edin dersenaynen devam

Kizlar biz bugun 85 gunluk olduk bebegim cok gazliydi 60 gun cjok agladi simdi tadini cikariyor guluyor aguluyor masallah cok hareketli donmeyide ogrendi 1 haftadir tam donuyor kanepede falan birakamiyoruz bugunlere geldik cok sukur buyuttuk vallahiiii

kızlar bebeklerinizin banyo suyunu kaynatıyo musunuz?
Ben kaynatmıyorum, açıkçası biboronu ya da oyuncaklarını filan da öyle aman aman dezenfekte etmiyorum, onun da vucüdunun mikroba ihtiyacı var şimdiden hayaata karşı savaşmayı öğrensinler :)

Maşallah diyelim o zaman :)

Kizlar oglum biraz once bi anda donuverdi pdum koptu nerdeyse kanepeden dusuyordu dun donemeyen cocuk bugun donmeye basladi sizde dikkat edin beboslerinize
Biz 85 gunluguz 5 gundurdebnimki tam donuyorayagini agiyorrrhoppp tam donuyo aman cnm cok dikkatet yastik koyuyursa

kızlar bebeklerinizin banyo suyunu kaynatıyo musunuz?

Yokcnm okadarina gerek yok bnce...yalniz bnm doktorum meme baslarini sIk SIk yika dedi beyazsabun kullanabilirmisiz catlam olursa bakteriler iceri girip sut kanallarini tikiyormusbnmki bitek emiyo zaten bi de bisey sorucam bnm kiz emzik tutmuyo tukuruyo bn 8 aylikkenfalan ise basliycamhep memeistio uyumak icinbu saatten donra alisir mi emzige chicco nun silikonu aldim kaucugu aldim tutmuyo var mi baska avent te alayim mi tutar mi

Aynen cnm yavaş yavaş gozlerimizin önünde büyüyor lar :) Bizim ufaklık ta bir hareketli nasıl sırt üstü yatarken bacaklarının birini uzatıp diğerini çekiyor ama nasıl hızlı yapıyor ağaya kalkmak istiyor yere basıyor dik durmayı öğrendi :)

Canim ben temiz içme suyunu kaynatip öyle yikiyorum bebeğimi her öglen. Onun için ayrica damacana aliyorum
Yazdığınız icin tesekkur ederim kızlar. Cok kararsız kaldim :)

Kizlar kızımın kukusunu hafif actirinca beyaz birseyler biriktigini farkettim. Pisik kremi mi anlamadim. Yoksa vücut sivisi mi? Bilen var mi silmeye calistim ama pek temizlenmedi

İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Biz bugün tüm gün doktordaydik kızım çok kusuyor ve hiriltisi vardı kuzumun elinden kan aldilar idrar tahlili ultrason vs yapıldı çok şükür her şey temiz çıktı ama kakası yeşil ve Sümük gibi doktor onun için tahlil istedi ama kakasını yapmadı kızım biz de çıktık geldik 3 tür kaka tahlili için gidiyorum yapmıyor kızım bir türlü. Umarim önemli bişey değildir.
Şimdi de çok huzursuz ağlama krizin e girdi zorla susturamadim
Şimdi uyudu kuzum.
Kızlar havalar cok sicak ne yapıyorsunuz biz klimayi açınca bebiş gaz dolup hasta oluyor acamiyoruz. Ama 37 derece sıcaklık var burada. .

Öncelikle geçmiş olsun canım inşallah yavrucak iyileşir en kisa zamanda. . Bizimde burda 40 derece hava sıcaklığı var dışarı çıkmiyorum klima da acmiyorum evin en serin odasında Vantilatör açıyorum başını yukarı kaldırıyorum direkt hava carpmiyor bir süre böyle idare edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…