• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
CANIM erkek doktor istemiyorum benim genelde vajinadan da bakıyorlar bayanda dahi zor oluyo vajinal ultroson oyuzden erkek doktor istemiyorum

senle aynı anda mı hamile kalmısız sat 19 agustos senin?
18 ağustos benim sat :) doktora hiç gitmedim daha ben.sadece regli günü degerım 107,36 iki gün sonra 243,35 cıktı.önümüzdeki hafta başı gitmeyi düşünüyorum.sende durum nasıl?

arkadaşlar hamilelikte yolculuk zararlı mı? benim ablam doğum yaptı ve ayrı şehirlerdeyiz 4-5 saat sürecek bi yol onları görmeye gidicem 3 günlüğüne. sizce zararlı olur mu?

merhaba hanımlar..ben 33 aylık oğlu ve 7,5 aylık kızı olan bir anneyim..satım 19 ağustostu..adetim 5 gün gecikti..korunuyordum yani hamile kalmam çok düşük bir ihtimal..fakat gebelik belirtileri yaşıyorum..kasıklarımda acaip bir batma var,çok halsizim..satı benimle aynı olup bu belirtileri yaşayan var mı?bebeğim daha çok küçük inşallah hamile değilimdir,hamileysemde yapacak birşey yok :( Rabbim olmayanlara versin..

ayyy çok sevindim kızımda ben bir türlü iyi bir dr bulamamıştım inşallah bende memnun kalırımda dr arayışına girmem tekrar yarın saat 10 da bakalım inşallah yolundadır herşey sen tam olarak ne kadarlıksın ben yarın 6+1 im erken ama çok halsiz ve hasta gibiyim bulantım var fenalaşıyorum bayılacak gibi oluyorum çok kötü bir duygu o nedenle gideceğim haber veririm bende buradan canım.

7 haftalık dedi doktorum canım

canım sağ üstte bildirimler gelan kutusu ve senin adın yazıyor bak jeosevda ona tıkla çıkan sayfanın altlarına doğru hamilelik takvimi yazıyor oraya tahminı bebeğin doğum tarihini yaz alt kısımda değişikleri kaydet de olur .:)
teşekkür ederimm canım ..inşlh olmuştur :D

Canim arkadaşlarım güzel annelerim öncelikle hakkınızı helal edin, az yemedim başınızın etini, içimi rahatlattiniz, artık lahmacunda bol pismis maydanozun zararlı olmadığına hemen hemen inandım sayılır, Allah sizden razi olsun, bebeğini kalp atışını görmeyen varsa da bir an önce görmeyi o duyguyu yaşamayı nasip etsin rabbim, 1 ay var dr randevum a :) lekelenmeden korkmayin ben de 5. Haftada yaşadım ama benim 10 dk bile sürmedi, iliskidenmis, sonra kanamam oldu yerlesmedenmis, dün bi baktikki rabbim şükür bebişi m çok sağlıklı, ben hergün dua ediyorum, sizede ediyorum canlarım, birbirimize destek olalım, iyiki varsınız yoldaslarimEn Büyük KK:KK23::KK37:
canım benim içinin rahatlamasına sevindim :)

merhaba hanımlar..ben 33 aylık oğlu ve 7,5 aylık kızı olan bir anneyim..satım 19 ağustostu..adetim 5 gün gecikti..korunuyordum yani hamile kalmam çok düşük bir ihtimal..fakat gebelik belirtileri yaşıyorum..kasıklarımda acaip bir batma var,çok halsizim..satı benimle aynı olup bu belirtileri yaşayan var mı?bebeğim daha çok küçük inşallah hamile değilimdir,hamileysemde yapacak birşey yok :KK43: Rabbim olmayanlara versin..
Merhaba canim benimde 8 yasinda bir kizim ve sekiz aylik bir oglum var sat 16 agustos bende adet olmadim ve hamilelik belirtisi yasiyorum uyku halsizlik ve kasiklarimda kramp ...allah herseyin hayirlisini versin test yaptinmi sen canim

Merhaba canim benimde 8 yasinda bir kizim ve sekiz aylik bir oglum var sat 16 agustos bende adet olmadim ve hamilelik belirtisi yasiyorum uyku halsizlik ve kasiklarimda kramp ...allah herseyin hayirlisini versin test yaptinmi sen canim
Ayy testte çıkar baya gecikmiş,oncomed diye bi test var hızlı testmiş yapıver bi an önce :) silikte olsa çıkar

merhaba hanımlar..ben 33 aylık oğlu ve 7,5 aylık kızı olan bir anneyim..satım 19 ağustostu..adetim 5 gün gecikti..korunuyordum yani hamile kalmam çok düşük bir ihtimal..fakat gebelik belirtileri yaşıyorum..kasıklarımda acaip bir batma var,çok halsizim..satı benimle aynı olup bu belirtileri yaşayan var mı?bebeğim daha çok küçük inşallah hamile değilimdir,hamileysemde yapacak birşey yok :KK43: Rabbim olmayanlara versin..
test yapsanıza yaa belirtilerden belli olur mu ne meraksızsınızz

arkadaşlar hamilelikte yolculuk zararlı mı? benim ablam doğum yaptı ve ayrı şehirlerdeyiz 4-5 saat sürecek bi yol onları görmeye gidicem 3 günlüğüne. sizce zararlı olur mu?
Ben 3 buçuk aylıkken uçağa binmiştim,5 aylıkkende baya uzun bi otobüs yolculuğu yapmıştım ödem oldu tabi ama seninki daha küçük doktora sormak daha iyi olur bence hamileliğe görede değerlendiriyor çünkü

T
Ayy testte çıkar baya gecikmiş,oncomed diye bi test var hızlı testmiş yapıver bi an önce :) silikte olsa çıkar
Test yaptim 2.cizgi silik cikti benim gibi boyle bebegi kucukkn hamile kalan varmi ..lutfn bana destek olun birseyler soyleyin destege cok ihtiyacim var..korunuyorduk halbuki ben sezeryan oldum vede ayni anda kistimi aldi doktor uzyn bir ameliyatti...

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3,5 yaşında bir prensesim var.
Allah izin verirse 1 tane daha yavrum olacak inşallah, bende sizler gibi mayısta yavrumu kucağıma alıcam.
Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıcakla kucağımıza almayıda.:KK46::KK46:

Kızlar ya bikini bölgesine ağda zararlı olur mu normalde kuaföre gidiyordum ama şimdi kararsızm siz ne yazıyorsunuz
zararı olucağını sanmam ama hijyen önemli,evde yapabiliyosan öyle hallet bence
,gerçi doğumdan önce yine yaptırmak gerekiyor,o koca göbekle evde yapmakta biraz zor :) ben yinede kuaföre gitmeyi düşünmüyorum

T

Test yaptim 2.cizgi silik cikti benim gibi boyle bebegi kucukkn hamile kalan varmi ..lutfn bana destek olun birseyler soyleyin destege cok ihtiyacim var..korunuyorduk halbuki ben sezeryan oldum vede ayni anda kistimi aldi doktor uzyn bir ameliyatti...
Hayırlı olsun o zaman :) bende sezeryan oldum,korkma canım ya...kaç aylık bebişin yeni galiba

Back