Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki adet gunun yaklasmistir. O gunlerdede ekstradan agri oluyormus sanirim.kızlar benimde kasık ağrılarım arttı geceleri çok ağrıyo kasıklarım
Evet canım hamileligin boyu bile adet zamanlarinda ole agrilar olabiliyor ağrı hissedince bişi yapma imkanın varsa uzan otur canimBelki adet gunun yaklasmistir. O gunlerdede ekstradan agri oluyormus sanirim.
Valla kilo olayını ben hiç söylemiyorum şu an kilo almadım ama önceki dogumdan kalanlar var zaten beş kilo :) aman hem takma kafana hem de dikkatli ol ikisinin arası bişi yapmak lazım iste :)kızlar şimdiden 2 kilo almışım çok değil mi ya.. iştahım fena açılmış... sadece bazı sağlıklı yemeklerden tiksiniyorum
Bende yarım kilo almışım canım sağlıklı beslenmek lazım aslında:)kızlar şimdiden 2 kilo almışım çok değil mi ya.. iştahım fena açılmış... sadece bazı sağlıklı yemeklerden tiksiniyorum
HijyEene dikkat ediyolarsa bise olmazKızlar ya bikini bölgesine ağda zararlı olur mu normalde kuaföre gidiyordum ama şimdi kararsızm siz ne yazıyorsunuz
ağdayı bılmıyorum ama ben epilatörle alıyorum bende sormustum bır zararı yok dedılerKızlar ya bikini bölgesine ağda zararlı olur mu normalde kuaföre gidiyordum ama şimdi kararsızm siz ne yazıyorsunuz
Canim bendede var leke iğne verdi doktor yatıyorum süreklikızlar bu lekelenme olayı beni korkutuyo. bugün 1 hafta oldu geçmedi hala. dün progestan içtim ilk kez, acillik oldum.ağır yan etkisi oldu bende. bütün vücudum dilime kadar uyuştu kıpırdayamadım. yığıldım kaldım. dr hemen bırak dedi. vajinal jel verdi. aranızda kullanan olmadı mı? iğne felan vermedi. ne zaman geçer bu lekelenme? düşük riski mi var yani şimdi? korkuyorum ya
kızlar bu lekelenme olayı beni korkutuyo. bugün 1 hafta oldu geçmedi hala. dün progestan içtim ilk kez, acillik oldum.ağır yan etkisi oldu bende. bütün vücudum dilime kadar uyuştu kıpırdayamadım. yığıldım kaldım. dr hemen bırak dedi. vajinal jel verdi. aranızda kullanan olmadı mı? iğne felan vermedi. ne zaman geçer bu lekelenme? düşük riski mi var yani şimdi? korkuyorum ya
Ben de aynını kullanıyorum canım gayet memnunum günde 3 kez yazmış ama ben korkudan istikrarlı kullanamıyorum sadece midem bulandığı zamanlarda içiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabii.. Maşallah şimdiden hareketli demek senin bebiş Allahım nazarlardan korusun, biz de hareketlerini görürüz inşallah :)Midesi bulananlar ben dramamine kullaniyorum bir haftadir cok rahat ettim. Bir de hemen uykum geliyor aksam alinca imkani yok uyuyamamanin,yarim saatte uykum geliyo. Gece ikide bile uyanirdim ya cis ya bel agrisi ya da hic yoktan. Simdi sabaha kadar deliksiz bir gun biraktim denedim midem hic duzelmemis hic birsey yiyemedigimden agladim sinirden. Sonra yine basladim recetesiz satilmiyormus. Ins zarari olmaz doktor yok dedi. Bugun ultrasonda bebis kolunubacagini oynatiyordu eridim resmen. Kanama alanim yok olmus cok sukur inanilmaz hafifledim. Herkese boyle mutlu haberler dilerim.
peki alt karrnında ağrı felan oluyo muydu? sürekli değilde yorulunca felan çok ağrıyo. inşallah geçer benim de lekelenme.Benim tam 3 haftada bitti. Gityikce azalip biter ben hic birsey kullanmadim uzandim genelde yerlesmeden normal oluyo.
kaç haftalıksın canım sen? dr mu yat dedi sürekli? herhalde benim bu progestan tarzı ilaçlara karşı duyarlılığım var, o yüzden iğne vermedi. jeli de daha almadım.Canim bendede var leke iğne verdi doktor yatıyorum sürekli
dikkat etmek gerek sağlıklı ama çok da abartmamalı ilk hamileliğimde 22 kg aldım 4-5 kilosu kaldı bunda dikkat etmeye çalışacağımkızlar şimdiden 2 kilo almışım çok değil mi ya.. iştahım fena açılmış... sadece bazı sağlıklı yemeklerden tiksiniyorum
Kızlar ya bikini bölgesine ağda zararlı olur mu normalde kuaföre gidiyordum ama şimdi kararsızm siz ne yazıyorsunuz
ayyy çok sevindim kızımda ben bir türlü iyi bir dr bulamamıştım inşallah bende memnun kalırımda dr arayışına girmem tekrar yarın saat 10 da bakalım inşallah yolundadır herşey sen tam olarak ne kadarlıksın ben yarın 6+1 im erken ama çok halsiz ve hasta gibiyim bulantım var fenalaşıyorum bayılacak gibi oluyorum çok kötü bir duygu o nedenle gideceğim haber veririm bende buradan canım.evet canım fevzi beye gittim o kadar seviyorum ki doktorumu benden çok sevindi kalp atışlarına... git canım şurup verir büyük ihtimalle bana da verecekti ama benim bulantım çok değil arada oluyo
Ya şu maydanoz konusu benimde hoşuma gitmedi :) ben ilk hamileliğimde yedim çok bilmiyordum daha doğrusu. Yeni öğrendim bende bu konuyu. Ben bile yemiyor artık. Çok canımız çekerse avucumuzu yalariz. Iz korkusu kalmaz
selamun aleykum kızlar güzel mayıs anneleri nasılız bakalım ben kac gündür giremiyorum gecmişide okuyamadım cok fazla ama genelde bi sorun yok gibi maşallah
şu maydonoza takmısınız ama maydonoz öle bi iki yemeyle zarar vermez kür olarak uygulanması tehlikeli yoksa öle salatada börekte ki kadar maydonozun faydası olur zararı olmaz . ben diğer iki hamileliğimdede yedim .
ah birde değişen hormonlara değinmişsiniz ki yarama tuz bastınız mahfoldum su bir haaftada . tansiyon düşmesi migren atakları sinir gaz sancıları iştahsızlık yiyincede mide bulantısı yani iki oğlumuda katarsak işin içine oynatmaya az kaldı birde bebişimi görebilseydim 10 ekime kadar sabredeceğim ama nasıl pöfff erken öğrenmek cok zor imişşşş
Canım benim hadi gözün aydın çok sevindim :) bak endişe edilecek bişi yokmuş biraz rahatla artık tadını çıkar gebisligin :) maydonuzu demet demet yemedin pişmiş bişi olmaz :) rahat ol valla ben maydonoz olarak değil de dereotu biliyorum tehlikeli diye
Canim arkadaşlarım güzel annelerim öncelikle hakkınızı helal edin, az yemedim başınızın etini, içimi rahatlattiniz, artık lahmacunda bol pismis maydanozun zararlı olmadığına hemen hemen inandım sayılır, Allah sizden razi olsun, bebeğini kalp atışını görmeyen varsa da bir an önce görmeyi o duyguyu yaşamayı nasip etsin rabbim, 1 ay var dr randevum a :) lekelenmeden korkmayin ben de 5. Haftada yaşadım ama benim 10 dk bile sürmedi, iliskidenmis, sonra kanamam oldu yerlesmedenmis, dün bi baktikki rabbim şükür bebişi m çok sağlıklı, ben hergün dua ediyorum, sizede ediyorum canlarım, birbirimize destek olalım, iyiki varsınız yoldaslarim:) :) sen bilerek yemedin bişey olmaz,bende kasılmayı tetikler düşüğü tetikler diye duymuştum yani direk düşüğe yol açmaz Allahın izniyle,ilk hamileliğimde bende bilmiyodumki kimbilir kaç kere yemişimdir :) :)bundan sonra ceviz fındık fıstık boşverelim maydanozu :)