• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah öyledir çok tedirginim :KK43:
kanaman olmadığı sürece korkma canım ağrın fazla olursa doktora gidebilirsin ben bu ay hiç hamileliği beklemiyodum ihtimal vermiyodum ama srekli bi sancı batma her seferinde tuvalete gider kontrol ederdim sancım çoktu adet mi oldum diye sonra hamile olduğumu öğrendim sende de aynı durum aynı sancı dediğim gibi kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok beta hcg ne baktır :KK28::KK28:

limonu 4 e bölüp tuzlayıpppppp yiyorum kızlarrrrr nasıl bırakcam ben bu tuzu :)
Ay Kıyamam canın mi çekiyor ye eksiyi doğur Ayseyi derler:KK47: ama gerçekten el ayak şişmesi tuzdan oluyor canım doktorunda söyler zaten

Bugun saglik ocagina gittim hastanelerin dunya para istedigi tedtleri ucretsz yaptirdim ysrin sonuc alicam doktorum cok iyi niyetli sagolsn git surda ucretsz yapiliyo diyo ben gidiyorum hastane cok ucret alit diyo hamileliktn once test yaptirmidtim bin tl yakindi beni yonlendirdi bes kurus vetmedim ama artik beliryiler basliyo gibi basim agriyo cok halsizim

Cuma kontrol var doktor o zamana randevu vermişti ne var ne yok nasıl kalbini duycazmi falan filan hepsi aklımda soru bi kontrolü atlatip iyi olduğunu bilirsem uyurum belki :)
az kalmış canm ya iyidir o sen merak etme allah başka dert vermesin:KK48:

nrb kızlar ben çok giribim cuma günü acilde hamile olduğumu öğrendim nisanda bi kimyasal gebelik geçirmiştim. şimdi sağ tarafımda hafif batmalar oluyor ama şiddetli değil normal mi sizce az önce polikiniğe gidip kan tahlili verdim betasına bakmak için hemşire bu tür kasılmalar için biraz erken dedi çok tedirgin oldum sizce normal mi yoksa yinemi aynısını yaşıcam
korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz benim hala batmalarım oluyor adet olacakmışım gibi ağrıyor bazen sağlık ocağındaki ebe normal dedi 1 kaç ay sürer dedi gönlünü ferah tut ne zamn alacaksın sonucunu?

günaydınlarr umarım herkes iyidir. arkadaşlar acaba şimdiden belirtiler olurmu hormonlar artmışmıdır ben çok duygusalım yaa ağlayasım geliyor herşeye anki bulantım başladı gibi ilkinde hiç olmamıştı inşallah bunda da olmaz birde karnımdaki regl olacakmış gibi ağrı geçmedi bel ağrısı halsizlik .dün terkrar evde test yaptım koyu iki çizgi belirdi ama kana baktırmadım.haftaya yaptırırım inşallah.

korkma canım Allahın izniyle bişey olmaz benim hala batmalarım oluyor adet olacakmışım gibi ağrıyor bazen sağlık ocağındaki ebe normal dedi 1 kaç ay sürer dedi gönlünü ferah tut ne zamn alacaksın sonucunu?
öğlede sonra ultrasona giricem yarında hormon testi ni alıcam inşallah öyledir çok tşkler içimi ferahlattın :)

Kızlar maşallah bebeğime büyümüş gördüm onu kalp atislarini duydum kuzumun. .. Allahım a şükürler olsun her şey yolunda. . Çok farklı bir duygu
maşallah canım fevzi beye gittin değil mi bende yarına randevu aldım ondan aslında geç gidecektim ama fenalaşıyorum bulantım var o yüzden gideceğim bakalım.

kanaman olmadığı sürece korkma canım ağrın fazla olursa doktora gidebilirsin ben bu ay hiç hamileliği beklemiyodum ihtimal vermiyodum ama srekli bi sancı batma her seferinde tuvalete gider kontrol ederdim sancım çoktu adet mi oldum diye sonra hamile olduğumu öğrendim sende de aynı durum aynı sancı dediğim gibi kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok beta hcg ne baktır :KK28::KK28:
bende ihtimal vermiyordum bu yüzden bu ay kendime hiç iyi bakmadım nisan ayında bi kimyasal gebelik geçirdiğimden tedirgin oluyorum. ağrı kasıklarımdan çok bacağıma vuruyo acaba bel fıtığı felan mı şuan beynimde herşey dönüyor inşallah bi keseyi görüp kalp atışlarını duysam rahatlıcam

bende ihtimal vermiyordum bu yüzden bu ay kendime hiç iyi bakmadım nisan ayında bi kimyasal gebelik geçirdiğimden tedirgin oluyorum. ağrı kasıklarımdan çok bacağıma vuruyo acaba bel fıtığı felan mı şuan beynimde herşey dönüyor inşallah bi keseyi görüp kalp atışlarını duysam rahatlıcam
inşallah canm her şey istediğin gibi olur

Hiç korkma canım benimde bacağım çok ağrımıştı hep de geceleri başlıyordu :) mıncıklayınca çok iyi geliyordu hiç stres yapma gayet olabilecek şeylermiş kasık ağrısı bacağa vurabilirmiş sonra geçti :)

Hiç korkma canım benimde bacağım çok ağrımıştı hep de geceleri başlıyordu :) mıncıklayınca çok iyi geliyordu hiç stres yapma gayet olabilecek şeylermiş kasık ağrısı bacağa vurabilirmiş sonra geçti :)
Allah razı olsun vallaha içimi öyle bi rahatlattınız ki anlatmam inşallah herşey güzel olacak :)

Ay Kıyamam canın mi çekiyor ye eksiyi doğur Ayseyi derler:KK47: ama gerçekten el ayak şişmesi tuzdan oluyor canım doktorunda söyler zaten
hemde nasılllllllllllllllllllll :) ki ben tatlı canavarıydım bi gram tatlı istemiyooo deneyeceğim bakalım tuzsuz yemeyi

maşallah canım fevzi beye gittin değil mi bende yarına randevu aldım ondan aslında geç gidecektim ama fenalaşıyorum bulantım var o yüzden gideceğim bakalım.

evet canım fevzi beye gittim o kadar seviyorum ki doktorumu benden çok sevindi kalp atışlarına... git canım şurup verir büyük ihtimalle bana da verecekti ama benim bulantım çok değil arada oluyo

kızlar şimdiden 2 kilo almışım çok değil mi ya.. iştahım fena açılmış... sadece bazı sağlıklı yemeklerden tiksiniyorum

Back