benimde canım ilk gebeliğim en ufak bir şeyde alıyor bir tedirginlikçok tşkler hoşbulduk benim ilk gebeliğim ve çok bilgisizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde canım ilk gebeliğim en ufak bir şeyde alıyor bir tedirginlikçok tşkler hoşbulduk benim ilk gebeliğim ve çok bilgisizim
merhaba hayırlı olsun bebeğiniz.Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.[/Qç
çok teşekkür ederim canımm..ya bide bişey sorcam senin be bazı kişilerin yorumlarının altında bebekle ilgili bilgiler felan varya onu nasıl yapıosunuz ya;?bende yapmak istiyorumda
merhabalar bende mayıs annesi olucam benide aranıza alırmısınız :)
Günaydın güzel anneler :) ben sabahları resmen ellerim ayaklarım şiş kalkıyorum, sizde de oluyor mu??
merhaba kızlar aranıza bende geldim hiç inanmazdım bir gün buraya yazacağımı ,
bende cumartesi öğrendim hamileliğimi 5 haftalığız mayıs sonu doğum, doktora gittik dün sabah keseyi gördük haftaya tekrar gidip kesenin içinde bebeği göreceğiz inşallah o zaman net olarak doğum zamanını söyleyecek doktorumuz. Çok mutluyuz, tuhafım inanamıyorum hamile olduğuma hala
Günaydın kızlar
Aynen canım ya oğlum düzenli mis gibi uyuyor ne uyaniyon diye kendime kiziyorum saat başı uyaniyorum heyecandan heralde :) sabah oldu mu da uyuyasim geliyor oğlum da da bole az uyurdum allah yardımcımız olsun :)günaydın kızlar nasılsınız ya ben hiç uykumu alamıyorum gece 3 ten sonra uyanıyorum yatakta bir o yana bir bu yana oğlumda arada gelip yanımızda yatıyo hiç yatamayıyorum sabah tam uykuya dalıyorum oğlum uyandırıyor beni gün içinde uyumayı seviyorum ama alışmak istemiyorum
Gunaydinnnnn :)Günaydın kızlar
aynı sorun bende de var 2 saatlik uykuyla günümü geçiriyorum bide çalışıyorum gün içinde dinlenme ihtimalim yok. 2buçuk 3 gibi uyanıyorum daha sonra uyuyamıyorum. niye böyle oluyo kigünaydın kızlar nasılsınız ya ben hiç uykumu alamıyorum gece 3 ten sonra uyanıyorum yatakta bir o yana bir bu yana oğlumda arada gelip yanımızda yatıyo hiç yatamayıyorum sabah tam uykuya dalıyorum oğlum uyandırıyor beni gün içinde uyumayı seviyorum ama alışmak istemiyorum
Günaydın canım :) benim olmuyor ole ama olan çok insan var tuza dikkat et hatta hiç yeme canimGünaydın güzel anneler :) ben sabahları resmen ellerim ayaklarım şiş kalkıyorum, sizde de oluyor mu??
canm neden heyecan yapıyon kiAynen canım ya oğlum düzenli mis gibi uyuyor ne uyaniyon diye kendime kiziyorum saat başı uyaniyorum heyecandan heralde :) sabah oldu mu da uyuyasim geliyor oğlum da da bole az uyurdum allah yardımcımız olsun :)
ya yatış şeklimizden olabilir aslında ben yüz üstü uyuyorum genelde gece farkına varıyorum uyanıyorum sonra uyuyamıyorum sabaha kadar oğlumda 5 aya kadar hep öyle oldu gece yarısı uyanır kemdimi düzeltirdim sonra göbek çıkınca istesemde öyle uyuyamadımaynı sorun bende de var 2 saatlik uykuyla günümü geçiriyorum bide çalışıyorum gün içinde dinlenme ihtimalim yok. 2buçuk 3 gibi uyanıyorum daha sonra uyuyamıyorum. niye böyle oluyo ki
canm normal adet tarihinde kasılmalar batmalar daha fazla olur büyük ihtimal ondandırnrb kızlar ben çok giribim cuma günü acilde hamile olduğumu öğrendim nisanda bi kimyasal gebelik geçirmiştim. şimdi sağ tarafımda hafif batmalar oluyor ama şiddetli değil normal mi sizce az önce polikiniğe gidip kan tahlili verdim betasına bakmak için hemşire bu tür kasılmalar için biraz erken dedi çok tedirgin oldum sizce normal mi yoksa yinemi aynısını yaşıcam
limonu 4 e bölüp tuzlayıpppppp yiyorum kızlarrrrr nasıl bırakcam ben bu tuzu :)Günaydın canım :) benim olmuyor ole ama olan çok insan var tuza dikkat et hatta hiç yeme canim
inşallah öyledir çok tedirginimcanm normal adet tarihinde kasılmalar batmalar daha fazla olur büyük ihtimal ondandır
gözün aydın canım.. bende perşembe gitcem.. cok heyecanlıyım :)Kızlar maşallah bebeğime büyümüş gördüm onu kalp atislarini duydum kuzumun. .. Allahım a şükürler olsun her şey yolunda. . Çok farklı bir duygu