İnşallah sağsalim doğsunlar hepsi :) Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhAllah nasip ederse aynı gün doğacak bebişlerimiz :)
Tebrik ederim cnm yaaa.ben cok istiyordum ikiz ama olmadi maalesef seninkiyle mutlu olayim ben de.ne guzel bi haber buBen de öyle saçma sapan şeyler düşünüyordum tatlımm ama şimdi doktordan geldik ve ikiz olduğunu gördük kalp atışlarını da gördüktabi ikizlerde hep birinin küçülüp kaybolma ihtimali varmış ama inşallah olmaz öyle birşey sağlıklı olurlar inşallah bütün bebişler :) çok şaşkınız şuan
Sen nereye gidiyorsun DrAaa sen de izmir desin canım valla izmir yok sanıyordum :)
Ben de öyle saçma sapan şeyler düşünüyordum tatlımm ama şimdi doktordan geldik ve ikiz olduğunu gördük kalp atışlarını da gördüktabi ikizlerde hep birinin küçülüp kaybolma ihtimali varmış ama inşallah olmaz öyle birşey sağlıklı olurlar inşallah bütün bebişler :) çok şaşkınız şuan
Galiba ilk canım hayırlısı olsun inşallah :) etrafımda zor olcak filan deyip negatif düşünen o kadar çok insan varki sevincini bile yaşatmak istemiyorlar ama Allah büyük elbet büyürler sağlıklı olsunlar da :)aa ikiz mi
hayırlısıyla doğsunlar inşallah
gruptaki ilk ikiz di mi
Ben de öyle saçma sapan şeyler düşünüyordum tatlımm ama şimdi doktordan geldik ve ikiz olduğunu gördük kalp atışlarını da gördüktabi ikizlerde hep birinin küçülüp kaybolma ihtimali varmış ama inşallah olmaz öyle birşey sağlıklı olurlar inşallah bütün bebişler :) çok şaşkınız şuan
Aminn canım çok teşekkürler :) sizler teyzelerisiniz bebişlerin teyze anne yarısıdır sonuçta burda doğan bütün bebişleri kendi evlatlarımız kadar sevicez, inşallah o günleri görürüz :) Allahım hepsine sağlık versinTebrik ederim cnm yaaa.ben cok istiyordum ikiz ama olmadi maalesef seninkiyle mutlu olayim ben de.ne guzel bi haber buSaglikla buyusunler insallah
Ikiz de iki kese mi oluyorAyy canım ne mutlu sizee değerlerin kaçtı tedaviyle mi hamile kaldın Normal yollamı Rabbim ikisinide sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin
Sağol canım teşekkür ederim valla biz de şaşırdık, aslında ben bazen ikiz olduğunu hissediyordum öğrenmeden önce ve hamile olduğumu duyan arkadaşlar nedense hep ikizdir belki diyorlardı Allah büyük işte içimize doğmuş demekki en önemlisi sağlıklı olmaları tabi, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi de başka hiçbişeyin önemi yok :)ayy kesinleşti demek ikiz olduğu.. çok güzel.. ben de ikiz istiyodum ama olmadı..gerçi sağlıklı olsun da şuan başka bi isteğim yok.. gözünaydın canım..
Kiskaniyordur onlar yaaa. Herkese nasip olmaz ki ikiz bebek ayricalikli annesin sen.hic takilma soylenenlere keyfini cikar doya doyaGaliba ilk canım hayırlısı olsun inşallah :) etrafımda zor olcak filan deyip negatif düşünen o kadar çok insan varki sevincini bile yaşatmak istemiyorlar ama Allah büyük elbet büyürler sağlıklı olsunlar da :)
Galiba ilk canım hayırlısı olsun inşallah :) etrafımda zor olcak filan deyip negatif düşünen o kadar çok insan varki sevincini bile yaşatmak istemiyorlar ama Allah büyük elbet büyürler sağlıklı olsunlar da :)
Canım hayırlısı böyleymiş. moralini bozma bugünleri atlat inşallah yeni bebişinin haberlerini verirsin bizlere sağlıklı haberlerini.Arkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmişsabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi
Canım üzme kendini. Seninde dediğin gibi enazından hamile kalabiliyorsun, bir problemin yok. Şükretmelisin. Allah en kısa zamanda tekrar versin inşallah...Arkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmişsabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi
Çok sevindim canım :) ne güzel bir seferde iki çocuk annesi olacaksın :) Allah yardım eder birlikte büyür ikisi :)Ben de öyle saçma sapan şeyler düşünüyordum tatlımm ama şimdi doktordan geldik ve ikiz olduğunu gördük kalp atışlarını da gördüktabi ikizlerde hep birinin küçülüp kaybolma ihtimali varmış ama inşallah olmaz öyle birşey sağlıklı olurlar inşallah bütün bebişler :) çok şaşkınız şuan
Aslında yok canım biz de ondan şaşırdık zaten ama kısmet işte :) ye teyzesi yee ben de burdaki bütün yeğenlerimi yiycemm :)Ayyyyy :) Hay yerim ben onlari masallaah tatlim cok sevindiimIkiz var mi ailede
İnşallah canım Allah büyük sağlıklı olsunlar da büyürler Allahımın izniyle :)Çok sevindim canım :) ne güzel bir seferde iki çocuk annesi olacaksın :) Allah yardım eder birlikte büyür ikisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?