Canım benim allahım hayırlısı versin yeniden eli ayağı düzgün sağlıklı inşallah moralini yüksek tut Allah ne derse oArkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmişsabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi
Öyle canım, Rabbim hayırlı zamanda versin inş, çok saol..Canım benim allahım hayırlısı versin yeniden eli ayağı düzgün sağlıklı inşallah moralini yüksek tut Allah ne derse o
Arkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmişsabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi
Oyy kuzumm kıyamam ben de sinirliyim bu sıralar istemeden kalp kırıyorum idare etsinler artık elimde değil :) İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz canım :)
Arkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmişsabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi
ilkte kaç haftalıktı kese vardı bebek yoktuYok canım kesesi de kendi de kalp atışı da vardı çok şükür ama ilk hamileliğimde Dr.gittiğimde haftası küçüktü kese var içinde bebek yoktu daha keseye yerleşmemiş dedi 1hafta sonra gördük bebeği kesede endişelenme
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah beni de listeye eklersin musait zamanında :) 29 yaş 12 ağustos sat izmir ikinci bebek 3 MayısSelamlar arkadaşlar fazla yazamıyorum bu sıralar mide bulantısından dolayı hiç bişey yapamıyorum konuşurken dahi midem bulanıyor.. Ben de bugün dr.a gidicem inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu arada listeye eklenmek isteyenler Yaş,Sat,Yaşadığınız Şehir,Beklenen Doğum Tarihlerinizi bu msjın altına yada bana özel mesaj ile yazarsanız listeye ekleyebilirim :)
Aaa sen de izmir desin canım valla izmir yok sanıyordum :)Yaş30 sat 26 Temmuz (ama 1 hafta sonra hamile kalmışım 2 Ağustos da)dröyle dedi şehir izmir doğum9 Mayıs
Tatlim sakin uzulme,benim de temmuzda gecti basimdan kimyasal gebelik gecirdim su anda hamileyim.cogu kadinda olan birArkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmişsabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi
Üzüldüm allah sağlık sihatli em kısa zaman da nasip etsin i salla canımArkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmişsabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi
kızlar hatayda olanlar defne hastanesi dr reşat mısılıoğlu nasılsır randevu aldım bilgisi olan yazabilir mi caba?
Güzel dilekleriniz için sağolun Allah herkesin evladını bağışlansın vallahi bizim grup da da epey deneyimli anneler var çoğumuzun 2 bebek hatta3 bebeğine hamile olan bile var çocuklarımız 5 yaş 12 yaş 3 yaş her modelden var bizde bekleriz
Allah nasip ederse aynı gün doğacak bebişlerimiz :)Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
canım ona gitmeyeceğim sadece fikir olsun diye soruyorum mozaik hastanesini önermiştin sen birde ali andayı başka dr ismi verdinmi hatırlamıyorum şöyle diyeyim o zaman mozaik hastanesi ve ali anda dışında ver mı bildiğin iyi bir dr birde bizim burda bir bayan haydar mısırlıoğlunda doğum yapmış pek kimse yok çevremde senin bildiğin varsa başka önerilerini bekliyorum canım.valla canım burda sana bir sürü doktor önerdim kaale almadın.. şimdi de kötü bi doktora gidiyosun hayırlısı... ben bu kadar yardım edebilirim..
hayırlısı Allahtan canım üzüldüm inşallah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir şekilde hamile kalır bebeğini alırsın kucağınaArkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmişsabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi
Ben de öyle saçma sapan şeyler düşünüyordum tatlımm ama şimdi doktordan geldik ve ikiz olduğunu gördük kalp atışlarını da gördükKendimi cok acayip hissediyorum ya huBende oyleyim kocamda cok duygusldir dun gece kalbini kirdim odadan cikip gittim geri geldigimde doldu gozleri ozur diledim bilerek yapmadigimi biliyosun falan dedim gulustuk Idare edecekler evet hormonlarimiz alt ust oldu.. Yarin icin tedirgin oluyorum kuzum ne bilim sacma sacma seyler dusunup kuruntu yapiyorum..
aa ikiz miBen de öyle saçma sapan şeyler düşünüyordum tatlımm ama şimdi doktordan geldik ve ikiz olduğunu gördük kalp atışlarını da gördüktabi ikizlerde hep birinin küçülüp kaybolma ihtimali varmış ama inşallah olmaz öyle birşey sağlıklı olurlar inşallah bütün bebişler :) çok şaşkınız şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?