• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çoğul gebeliğin bthcg değeri ile alakası mi var oy oy derim o zaman ben üç gün önce beş haftalik 3157 di. Valla ben de bi tane oğlus var oy derim ole olursa :KK47:

bende merak ediyorum bthcg çoğulda nasıl katlanıyor diye
normalde her 2-3 günde bir çifte katlanıyor çünkü

yuksek mi ya, ben internetten baktim emin olamadim, sali gunu gitcem doktora ama burda doktorun odasinda ultrason olmuyor onun icin ayri gun veriyor, bikac gun sonrasina verir, yani haftaya haftasonu falan anca :KK51:
tabi kişiye göre değişiklik olabilir de bilemiyorum ben sadece benimkine kıyaslayınca öyle dedim seni sevdirmiş olmayayım. Sadece fikrimi ve kendi değerimi söyledim. Sonra benim yüzümden hayal kırıklığına uğrarsan üzülürüm. Hayırlısı olsun diyelim:KK47:
Devlet hastanesine mi gidiyorsun genelde orda dr odasında ultrason cihazı olmuyor? :KK24:

Çoğul gebeliğin bthcg değeri ile alakası mi var oy oy derim o zaman ben üç gün önce beş haftalik 3157 di. Valla ben de bi tane oğlus var oy derim ole olursa :KK47:

canım ben 5+3de b hcg 8900'dü değerlerim. cok yüksek olması tabi çoğul gebelik konusunda az fikir verir ama 2 günde 2 katına cıkıyo bu deger. olabilir yani tek bebekte de o kaadar.. korkma:)))

kızlar mide bulantım için doktorum bana premesis tablet önermişti tamamen bitkiselmiş bende bugün ilk kez içtim bana baya farketti ççok zorlanan arkadaşlar doktorlarına danışıp alabilir 30 lu tablet fiyatı 40 lira

cok tebrik ederim y-dilara, ikiz cok farkli bi sey, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Benim de kardesim ikiz, benim 4+3 Te 3223 cikti bhcg,yuksekligiyle bi alakasi var mi acaba, yoksa artis mi onemli. Esim cok istiyor ikiz, ben biraz korkuyorum acikcasi
Hayırlısı olsun canım korku elbette var ama Allah büyük sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil :) BHcgnin yüksekliğiyle alakası var mı hiç bilmiyorum canım

Ayyyy. Ne güzel ben de istiyordum ikiz ama olmadi sanki bi yerlerde gizlenmiş gibi geliyor hep gerçi :KK70: ikiz bebek güzeldir düşünsene iki bicirik ayyyy senin adına çok sevindim :) sakin zorluğunu düşünme allah kolaylığıni veriyor . Anneanne min annesinin ucuzleri varmış. .. gül gibi de bakmış. Peşine de 2 çocuk daha yapmis :)
Masallah canım, evet tabi insan öyle düşününce mutlu oluyor inşallah senin de ikizdir canımbenim :) zorluğunu da bi şekilde aşarız Rabbimin izniyle :)

Arkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmiş :KK43: sabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi :KK43:
canım hiç üzülme geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim betahcg 52 çıkmıştı bu ay hamile kaldım hayırlısı olur inşallah.

canım ben 5+3de b hcg 8900'dü değerlerim. cok yüksek olması tabi çoğul gebelik konusunda az fikir verir ama 2 günde 2 katına cıkıyo bu deger. olabilir yani tek bebekte de o kaadar.. korkma:)))
Sağol canım içim rahatladi allah verirse basınla beraber ama allah olmayanlara versin inşallah :)

Normal yolla hamile kaldım canım, BHcg değerini soruyorsan tam 4 haftalıkken 188 4+5 de 1428di canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza :)

Canım Allah bağışlasın bebişlerini, inş. sağlıkla kucağına alırsın.:KK68:

Bu arada 4 haftalıkken benim değerlerim de 183.0 çıktı. Bugün çok kafama takmıştım neden bu kadar düşük diye değerlerin moral oldu bana sağol.:KK19:

Canım Allah bağışlasın bebişlerini, inş. sağlıkla kucağına alırsın.:KK68:

Bu arada 4 haftalıkken benim değerlerim de 183.0 çıktı. Bugün çok kafama takmıştım neden bu kadar düşük diye değerlerin moral oldu bana sağol.:KK19:
Sağol canım amin inşallah
Aynen ben de düşük diye korkuyordum ama dr. gayet normal demişti senin de normal merak etme Allahın izniyle :)

kızlar mide bulantım için doktorum bana premesis tablet önermişti tamamen bitkiselmiş bende bugün ilk kez içtim bana baya farketti ççok zorlanan arkadaşlar doktorlarına danışıp alabilir 30 lu tablet fiyatı 40 lira
banada verdi canım o ilaçdan ama ben hiç kullanmadım korkuyorum bişey olur diye..şikayetim aşırı yok çünkü

Kızlar Merhaba bişey sorucam. Benim bulantilarim sabah yok ama akşam yemeginden sonra bir başlıyor allah allah. Benim gibi durumda olan var mı?

ay ne güzel kızlar heppiniz tek tek gidip kalp atışını duyuyorsunuz bakalım ben ne zaman duyacam

Back