• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar arkadaşlar fazla yazamıyorum bu sıralar mide bulantısından dolayı hiç bişey yapamıyorum konuşurken dahi midem bulanıyor.. Ben de bugün dr.a gidicem inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu arada listeye eklenmek isteyenler Yaş,Sat,Yaşadığınız Şehir,Beklenen Doğum Tarihlerinizi bu msjın altına yada bana özel mesaj ile yazarsanız listeye ekleyebilirim :)
canm benm çok karışık doktora bi daha gideyim her şey belli olsun yazarım hepsini

Günaydın kızlar. .. Nasılsıniz. Nasıl gidiyor. . Benim düne kadar Göğüslerim çok acıyordu bugün o acidan eser yok. . Kötü biseyin habercisi mi acaba :( hamile kaldıktan sonra pek bi takıntılı oldum sanırım

aynı duygu bende de var canım kızıma ihanet etmişim gibi sanki o 2. planda kalacak haksızlık olacak gibi garip bir duygu sonra Allahın gücüne gider diye kafamdan atmaya çalışıyorum bu düşünceleri
kızlar ben sizin gibi düşünmüyorum oğluma kardeş veriyorum ona hediye ona arkadaş hiç öyle dşünmeyin

Günaydın kızlar çooook uykum var ve yorgunum izne çıkıcam az kaldı dinlenmek istiyorum artık cumartesi doktor randevum var hayırlısı. Sayfalar hızlı uçuyor valla okuyorum ama çok yazamıyorum iş yerinde zor oluyor .Eskiden olsa hamileliğimi ilk duyduğumda zıbın yatak duvar kağıdı bebek arabasına kadar hep bakardım şimdi hiç hevesim yok korkuyorum düşük oldu ya , akışına bıraktım heralde devam edersede uzun süre bakmam herşeyin hayırlısı...

Selamlar arkadaşlar fazla yazamıyorum bu sıralar mide bulantısından dolayı hiç bişey yapamıyorum konuşurken dahi midem bulanıyor.. Ben de bugün dr.a gidicem inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu arada listeye eklenmek isteyenler Yaş,Sat,Yaşadığınız Şehir,Beklenen Doğum Tarihlerinizi bu msjın altına yada bana özel mesaj ile yazarsanız listeye ekleyebilirim :)
benim birtek şehir eksik galiba onu untmuşum eklersen sevinirim şehir:manisa

kızlar hatayda olanlar defne hastanesi dr reşat mısılıoğlu nasılsır randevu aldım bilgisi olan yazabilir mi caba?

Gunaydin caniimm :)
Bendede bulanti artti iyice kahvalti yapamadim cubuk kreker yedim sut ictim bulantim gecince yapicam kahvaltimi.. Duygusalligimda artti iyice :) Kayinpederim sert micazli ama sakasina bagirislarida oluyor arada midemin bulantisina zorla yemek yiyordum yemekle oynama ye hadi dedi benim doldu gozlerim kafami egdim onume :)kocam farketti masanin altindan elimi tutuyo hemde guluyo :-)
Guzel haberlerle gel tatliimm yarinda bizim dr. randevumuz :nazar:

Yaş30 sat 26 Temmuz (ama 1 hafta sonra hamile kalmışım 2 Ağustos da)dröyle dedi şehir izmir doğum9 Mayıs

Günaydın kızlar çooook uykum var ve yorgunum izne çıkıcam az kaldı dinlenmek istiyorum artık cumartesi doktor randevum var hayırlısı. Sayfalar hızlı uçuyor valla okuyorum ama çok yazamıyorum iş yerinde zor oluyor .Eskiden olsa hamileliğimi ilk duyduğumda zıbın yatak duvar kağıdı bebek arabasına kadar hep bakardım şimdi hiç hevesim yok korkuyorum düşük oldu ya , akışına bıraktım heralde devam edersede uzun süre bakmam herşeyin hayırlısı...
Bnde ayni durumdayim hic heycanim yok kaptirmiyorum kndimi cunku evlat acisi cok kotuymus yasadim kimse yasamasin bnde 10 gune gitcm doktora ne kese ne kalp duydum doktr gec cagirdi ikisi bir olsun diye herhalde dunya kadar ilac iciyorum hala inanamiyorum hamileligime korkuyorum belkide

Bendede bulanti artti iyice kahvalti yapamadim cubuk kreker yedim sut ictim bulantim gecince yapicam kahvaltimi.. Duygusalligimda artti iyice :) Kayinpederim sert micazli ama sakasina bagirislarida oluyor arada midemin bulantisina zorla yemek yiyordum yemekle oynama ye hadi dedi benim doldu gozlerim kafami egdim onume :)kocam farketti masanin altindan elimi tutuyo hemde guluyo :-)
Ne kadar zor iki ev bir arada yaşamak ya kayınpederine de sinir oldum kusura bakma ama çocuk gibi azarlamak da neyin nesi dün de dedim bulantı için yataktan hiç kalkmadan bir avuç leblebi ya da haşlanmış patates yiyin bende 3 gün kötü oldum 3 gündür de bunu uyguluyorum gerçekten işe yarıyor aç kaldıköa daha çok mide bulanıyor

Ne kadar zor iki ev bir arada yaşamak ya kayınpederine de sinir oldum kusura bakma ama çocuk gibi azarlamak da neyin nesi dün de dedim bulantı için yataktan hiç kalkmadan bir avuç leblebi ya da haşlanmış patates yiyin bende 3 gün kötü oldum 3 gündür de bunu uyguluyorum gerçekten işe yarıyor aç kaldıköa daha çok mide bulanıyor

Evlerimi karsilikli canim kokuyada hassasiyet baslayinca kv yiyoruz genelde.. Kayinpederim sakasina yapti oyle yemiyorum diye kuzum ciddi oldugunu bilsem 1dk durmazdim.

canm kalp atışından önce keseyi sadece boşmu gördünüz yoksa bebek varda ses mi yoktu
Yok canım kesesi de kendi de kalp atışı da vardı çok şükür ama ilk hamileliğimde Dr.gittiğimde haftası küçüktü kese var içinde bebek yoktu daha keseye yerleşmemiş dedi 1hafta sonra gördük bebeği kesede endişelenme

Hamilelik iyice kesinleşince test istiyor tatlım bende dedim de.hamileyim dur bakalım biz kimi Zaman kanda çıkıyor ama bebek olmayabiliyor dedi dk.bir gol bir benim Boğaz'da 1 yumruk önce kan testi yaptı sonra vajinal ultrasonla baktı kalp atışlarını dinledi tamam şimdi testleri yaptırabiliriz dedi
Ne testi istedi mesela? Benden ilk hamileliğim de bir sürü test istemişlerdi. Çok iyi hatırlıyorum idrar kan... şimdi hiç istemiyorlar. Anlamadım gitti. Benim gebeligim kesin karından keseyi bebeği kalp atisini gördü. Düşük tehlikesi enfeksiyon olunca daha çok goruluyormus. Ama ona Bile bakılmadi :) isteseler bir türlü istemeseler bir türlü :)

aynı duygu bende de var canım kızıma ihanet etmişim gibi sanki o 2. planda kalacak haksızlık olacak gibi garip bir duygu sonra Allahın gücüne gider diye kafamdan atmaya çalışıyorum bu düşünceleri
Aslında öyle olmayacağıni düşünüyorum. Biz 3 kız kardeşi mesela hicbirimizi az ya da çok sevmediler. Anneme sorduğumda ise parmaklarını gösteriyor bana :) bak bakalim kes şu parmaklarindan birini hangisini kesebiliceksin diyo. Kesemezsinki hepsini ayrı ayrı seviyorsun diyo ;) annem çocuklari olunca şair kesiliyor :)

Aslında öyle olmayacağıni düşünüyorum. Biz 3 kız kardeşi mesela hicbirimizi az ya da çok sevmediler. Anneme sorduğumda ise parmaklarını gösteriyor bana :) bak bakalim kes şu parmaklarindan birini hangisini kesebiliceksin diyo. Kesemezsinki hepsini ayrı ayrı seviyorsun diyo :KK66: annem çocuklari olunca şair kesiliyor :)
bütün anneler aynı örneği veriyor benimki de dediğim gibi geçici duygular herşey rayına oturacak inşallah şu an karışık durumlardayız.

Arkadaşlar benim gebeliğim kimyasal gebelikmiş :( sabah kanamam başladı... Hayırlısı, en azından hamile kalabildiğimi gördüm diye teselli ediyorum kendimi :(

Ne testi istedi mesela? Benden ilk hamileliğim de bir sürü test istemişlerdi. Çok iyi hatırlıyorum idrar kan... şimdi hiç istemiyorlar. Anlamadım gitti. Benim gebeligim kesin karından keseyi bebeği kalp atisini gördü. Düşük tehlikesi enfeksiyon olunca daha çok goruluyormus. Ama ona Bile bakılmadi :) isteseler bir türlü istemeseler bir türlü :)
Bebeklle ilgili deği zaten annemle ilgili testler şeker aids tiroit smear kan smear kan pıhtılaşma zamanı toksplazma hatırlayabildiklerim işte

Oyy kuzumm kıyamam ben de sinirliyim bu sıralar istemeden kalp kırıyorum idare etsinler artık elimde değil :) İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz canım :)

Back