2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba Annişler nasılsınız umarım hepiniz ve minik bebişler iyisinizdir.

Y-Dilara canım beni de listeye eklersen müsait olduğunda sevinirim Afife. Osmaniye Sat:26 Temmuz, Bdt:02.05.2015
Canım yaşını da yazar mısın mümkünse :)

hayırlı olsun canım ne güzel bende çok isterim ikiz daha gitmedik dr a benim ailemde var ikiz kızıma soruyoruz bazen kardeşin kız mı olsun erkek mi diye anne bir kız bir herkek (erkeğe herkek diyor) isterim iki tane var diyor bir burda bi burda diyor karnıma dokunup herşeyin hayırlısı önce

Ayy canım ne mutlu sizee değerlerin kaçtı tedaviyle mi hamile kaldın Normal yollamı Rabbim ikisinide sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin
Normal yolla hamile kaldım canım, BHcg değerini soruyorsan tam 4 haftalıkken 188 4+5 de 1428di canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza :)

Aslında yok canım biz de ondan şaşırdık zaten ama kısmet işte :) ye teyzesi yee ben de burdaki bütün yeğenlerimi yiycemm :)
Ayy çok güzel bi haber. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Benim eşimde çok bekledi ikiz mi diye ama maalesef dr tek olduğunu söyledi. Teyzelerimin kızlarında var hep ikiz benimde sağlık sorunum olunca eşim bir daha doğurmazsan 3 çocuk olurdu en azından diye çok bekledi kısmet işte...

Korkma canım Allahın izniyle sağlıklıdır benim de ağrılarım oluyor hatta dün kahverengi akıntım olmuştu bir damla flan ama dr. herşey normal bi sıkıntı yok kahverengi akıntılarda olabilir dedi önemli olan tek şey stres yapmamak canım Allahım bütün bebeklere sağlık versin inşallah :)

Aslında yok canım biz de ondan şaşırdık zaten ama kısmet işte :) ye teyzesi yee ben de burdaki bütün yeğenlerimi yiycemm :)

Esimin annesi ve teyzesi ikiz bakalim bizdede olsa sevinirim :) Ama cok sevindim tatlim gercekten Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin miniklerimiziii Icim cok daraliyor yarini bi atlatsak

İnşallah ikizdir canım Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah evet öncelikle herşeyin hayırlısı olsun kızının içine doğuyodur inşallah canım :)

Esimin annesi ve teyzesi ikiz bakalim bizdede olsa sevinirim :) Ama cok sevindim tatlim gercekten Allahim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin miniklerimiziii Icim cok daraliyor yarini bi atlatsak
Atlatırsın canım benim merak etme güzel haberlerle gelirsin inşallah hem belki sen de ikiz haberiyle gelirsin belli mi olur :) herşeyin hayırlısı olsun stres yapma mutlu ol :)

Olsun canım miniğin de sen de sağlıklı olun inşallah gerisi hiç önemli değil hakkımızda hayırlısı olsun :)

Atlatırsın canım benim merak etme güzel haberlerle gelirsin inşallah hem belki sen de ikiz haberiyle gelirsin belli mi olur :) herşeyin hayırlısı olsun stres yapma mutlu ol :)

Saglikli olsunda kuzuum ya :) Insallahhh insallahh

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz canım Sıkıntı ve stres yapıp bebişi rahatsız etme lütfen

Olsun canım miniğin de sen de sağlıklı olun inşallah gerisi hiç önemli değil hakkımızda hayırlısı olsun :)
Aynen öyle ben biraz kafa takma meselesini aşmış durumdayım Herşeyin oluruna ve olduğu gibi kabullenmeye alıştım. Bu arada benim bir yakışıklım var zaten 5 yaşını dolduracak
Allah'ım herkese sağlık, mutluluk, huzur ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

Normal yolla hamile kaldım canım, BHcg değerini soruyorsan tam 4 haftalıkken 188 4+5 de 1428di canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza :)
cok tebrik ederim y-dilara, ikiz cok farkli bi sey, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Benim de kardesim ikiz, benim 4+3 Te 3223 cikti bhcg,yuksekligiyle bi alakasi var mi acaba, yoksa artis mi onemli. Esim cok istiyor ikiz, ben biraz korkuyorum acikcasi

hcg artışı ve değeri yüksek olursa çoğul gebelik olabiliyor. benim 4+0 da 510 çıkmıştı senin değer bayağı yüksekmiş hayırlısı olsun hakkında. Genelde de beklemeyenler de çıkıyor ama kısmet tabi. Sen ne zaman dr a gidiyorsun yani ne zaman öğreniriz kaç tane olduğunu

Insallah tatlim :) Iki gundur boyleyim bi tedirginlik bi heyecan karmasik duygular yarin 10 gunluk suremiz doluyor cok merakliyimm :)

Tebrik ederim canım ne güzel çok tatlı ya ikiz allah sağlıkla ikisini de kucağına almayi nasip etsin canim

yuksek mi ya, ben internetten baktim emin olamadim, sali gunu gitcem doktora ama burda doktorun odasinda ultrason olmuyor onun icin ayri gun veriyor, bikac gun sonrasina verir, yani haftaya haftasonu falan anca

Ayyyy. Ne güzel ben de istiyordum ikiz ama olmadi sanki bi yerlerde gizlenmiş gibi geliyor hep gerçi ikiz bebek güzeldir düşünsene iki bicirik ayyyy senin adına çok sevindim :) sakin zorluğunu düşünme allah kolaylığıni veriyor . Anneanne min annesinin ucuzleri varmış. .. gül gibi de bakmış. Peşine de 2 çocuk daha yapmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…