2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet folik asit kullanıyordum. Lekelenmelerim ve bebeğin kesesi asagida olduğu düşük tehlikem var. Bu yüzden de progestan kullanıyorum. Birde hiç tahlil istemedi benden. Çıldıricam
Hamilelik iyice kesinleşince test istiyor tatlım bende dedim de.hamileyim dur bakalım biz kimi Zaman kanda çıkıyor ama bebek olmayabiliyor dedi dk.bir gol bir benim Boğaz'da 1 yumruk önce kan testi yaptı sonra vajinal ultrasonla baktı kalp atışlarını dinledi tamam şimdi testleri yaptırabiliriz dedi

amin canım rabbim herkesin gönlüne göre versin.
evet haklısın hamileliği erken öğrenmek hiç iyi değil,çok yıpratıyor insanı, kaç gündür düşünmekten strese girdim daha 12 gün var doktora gitmeme.
biraz daha bekleyip (sabredebilirsem) gittiğimde kesin sonuç almak istiyorum inş.
İlk hamileliğimde (kaç haftalık öğrendiğimi hatırlamıyorum) mide bulantım falan vardı o yüzden taktım kafama.

ben doktorumu değiştireyim bari çok iyi tecrübeli ama çok kazıkçılar:) doğum fiyatını öğreneyim ona göre bırakayım:)her zamna ultrason iyi değil diyor
Aman ultrasona kadar neler var zararlı kızımda da 2 haftada 1 baktı çok şükür hiç bir şeyi yok .ay ikinci de bana daha bir rahatlık geldi vallahi çok takmıyorum ilkindeki gibi pimpiriklenmiyorum. Benim ki kontrol20 tl.hamilelik testlerini 175 yaptı sizin ne kadardı

Sabret canım hepimiz için zaman hiç geçmek bilmiyor offff offff

Ben de şu an kendimi hamile hissetmiyorum çünkü ben de de adet gecikmesi hariç hiç bişi yok ara da sırada hafif bir kaşık agrisi kan testi 3157 de ordan bi inaniyorum :) kontrollumde haftaya cuma oğlum da da bole olmuştu ne zaman kalp atisini duydum hah dedim ben hamileyim :) hersey güzel olcak inşallah canım :)

cnm ortamına bilemiyorum ama yarim GUN oyun Grubu gibi bir yere gidebilir ben 4 yasini doldurmadan cocuklarin tam gün evden aileden uzak kalmasini dogru bulmuyorum yinede eger evde yalnızca TV PC basinda kalıyorsa ruhsal sagligi icin yarim GUN kresei verilmeli bencede

oglunuzdaki degisim cok Hos cocuklar genelde duygularını saklayamaz ve riyakar davranmaz bence güvenin o iyi bir abi olucak ama bebek doğunca ona prens gibi degilde kral gibi davranin ki bocalamasin yerinin saglam oldugundan emin olmali boylece cok harika bir abi olacagina eminim

cesaret mi hazir olmak mi yok cnm ne kadar beklersen bekle insan basina gelene kadar ne aska ne evliliğe nede cocuga hazir olamıyor bak bana 1yildir bebek plani yapiyorum ekimde korunmayi bırakacaktım ama ağustosta hamile kaldim ole bi tuhaflastim ki 1hafta melul melul gezdim kendi kendi ME Betul emin misin 27 yasinda 3cocuk annesi olacaksin dedim dolaştım ustelik bu kadar isterken velasili asla hazir olamıyor insan sadece yasiyor iste

Gumaydinlar bu arada sabah 7.30 da kalktım suyumu icim esimi ise ve oglumu okula gönderdim evi toparladı simdi mutfağa girip buyuk oglum ve kendime kahvalti hazirlicam ne yesek diye dusunuyorum
Azicik bulantı var sanki sudan sanirim ama migreni hic gecmiyor cikdiricam bole ne kadar gider bu bilemiyorum

bende zararlı olacağını düşünmüyorum..ben 4 yıldan beri bu günleri bekliyordum o yüzden fazla evhamlıyım 10 günde bir 57TL veriyorum ben kan ve idrar testi yaptı 97tl 2009yılında normal doğum için 1500TL yazmışlar 6 sene geçti bakalım 2015 de kaç olacak ben bu hastanede devam edersem 4000 gözden çıkarmalıyım galiba

Gunaydin kizlarr :)
Yarin kontrolumuz var, hem tedirginim, hem heyecanliyim..

Günaydın canım baş ağrısı hele ki hamilelikte ah diyorum çeken anlar oğluma hamileyken çok çektim buz akuleri ile dolasirdim üç ay bittiğinde agridan eser kalmadı inşallah senin ki de hemen biter canim

3 gundur cok sukur lekem gelmiyor bugun bes bucukta randevum var midem hala bulandigindan bebegimi saglikli gorecegimden umutluyum. En son kalp atisini gormustuk 7 mm di 10 gun once. merakla bekliyorum :)
hep sabah beste uyanirdim bugun rekorla ikide uyandim. Ah bebis ah. Midem sirtim uykum. Su 4 hafta da gecse de ikinci doneme girip az rahat etsem. Dun lcw den bi pantalon aldim is icin ideal siyah asiri rahat erken degil gidin alin rahat edin. Internette de kargo 1 tl bu ara sanirim beden biliyosaniz.

Akşam uykumdan uyandım canım nasıl erik istiyor kocamı uyandırdım canım erik istiyor dedim adamım bir gözü kapalı ne istiyor dedi Allah'tan dolap da vardı kalktı mutfağa gitmişken su da getirirmisin diye seslendim başka bir isteğiniz var mı hanımım dedi yok hadi iyi geceler dedim çok komiktiAdamcık ilkinde anlamadı ama 2. De çekiyor resmen benden . Vallahi sizlerde tavsiyem debelenip durmayın bırakın anlasın neyin ne olduğunu doğumdan sonra zaten her sorumluluk binecek omuza şimdi tatilde gibiyim bir çok işi o yapıyor sağolsun sabah kahvaltısını bile kendi hazırlıyor bazen zor geliyor farkediyorum eee diyorum karının kıymetini anla bakalım biz yapınca hep farkında değil yapılan işlerin

Sabret canım hepimiz için zaman hiç geçmek bilmiyor offff offff

Günaydın canım baş ağrısı hele ki hamilelikte ah diyorum çeken anlar oğluma hamileyken çok çektim buz akuleri ile dolasirdim üç ay bittiğinde agridan eser kalmadı inşallah senin ki de hemen biter canim
ege85 bunda yokmu bas agrin cnm?
Sagolun kizlar ya bnm ogullarimdada oldu zaten de onlarda aksam 7 de tutarda yapardım bu gece gündüz ara vermiyor ki bi azicik kendime geleyim ogullarimdada 5 Kilo verdim 4 ay surdu ama bunda daha kotu hep diyorum dislerim sikmayaicam bi bakiyorum gene cenemi kilitlemesim su içiyorum bol bol oda iyi geliyormuş ama etkisi yok hic dua edin bana nolur

Günaydın kızlar hepinize :) canımbenim oğlumda geçen yıl 38aylıkken başladı kreşe. Yarım gün gitti. Kişisel gelişimi açısından iyi oldu. Hergün yeni bir şey öğreniyordu. Sosyalleşti, arkadaşları oldu. Ama o kadar sık hastalandıki... 12-13 kutu antibiyotik bitirdik 1 yıl içinde. Hatta akciğer enfeksiyonu geçirdi, zatüre oldu. İlk iki ay düzenli bir şekilde gitti kreşe. Sonrasında 1 hafta gidiyor, 1 hafta gitmiyordu hastalıktan dolayı. O yıl kreşe başlayan diğer çocuklarda aynı şekildeydi. Öğretmenleri ilk yılları olduğu için, vücutları mikroba alışık değil, seneye bukadar sık hasta olmazlar dedi. Bu yıl yine gidiyor. Şimdilik bir sıkıntı yok fakat ben geçen yıl 3 yaşında verdiğim için pişman olmuştum keşke 1 yıl daha bekleseydim diye. Ben çalıştığım için verdim eğer çalışmıyorsan 4 yaşında vermeni tavsiye ederim.

Çok güldüm ya sen resmen evde küçük bir çaki ile yaşıyorsun tek gözün açık uyu
Ben ce o söylediklerini unutmuştur bile çocuk aklı işte kin tutmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…