Hamilelik iyice kesinleşince test istiyor tatlım bende dedim de.hamileyim dur bakalım biz kimi Zaman kanda çıkıyor ama bebek olmayabiliyor dedi dk.bir gol bir benim Boğaz'da 1 yumruk önce kan testi yaptı sonra vajinal ultrasonla baktı kalp atışlarını dinledi tamam şimdi testleri yaptırabiliriz dediEvet folik asit kullanıyordum. Lekelenmelerim ve bebeğin kesesi asagida olduğu düşük tehlikem var. Bu yüzden de progestan kullanıyorum. Birde hiç tahlil istemedi benden. Çıldıricam
Insan anlıyor hamile olduğunu ya tek belirti mide bulanmıştı değildir ki bak benim 3 gün önce başladı kiminde hiç bulantı olmuyor kimi 9 ay kusuyor dua etse olmasın .ilk hafta kendim hissediyorum hamile olduğumu kan testi yaptırdım çıkmadı birde kan testinde hemen çıkar diyorlar ilk bebeğimde de böyle olmuştu.bir hafta daha bekledim idrar testinde çıktı silik şeklinde bebek çok küçük demek reglim geçti ertesi gün yaptım hamileyim küçük seninde daha sağlık ocakları ücretsiz yapıyor kan testini 1 gün sonra veriyor için rahat etsin bir daha yaptır allahım gönlüne göre versin
Aman ultrasona kadar neler var zararlı kızımda da 2 haftada 1 baktı çok şükür hiç bir şeyi yok .ay ikinci de bana daha bir rahatlık geldi vallahi çok takmıyorum ilkindeki gibi pimpiriklenmiyorum. Benim ki kontrol20 tl.hamilelik testlerini 175 yaptı sizin ne kadardıben doktorumu değiştireyim bari çok iyi tecrübeli ama çok kazıkçılar:) doğum fiyatını öğreneyim ona göre bırakayım:)her zamna ultrason iyi değil diyor
Sabret canım hepimiz için zaman hiç geçmek bilmiyor offff offffAlababam , ege85, edatuccar sagolun arkadaslar iyim yada iyi sayilirirm benim migren atakları basladi ogullarimda aksam tutarda bunda saat 12=1 gibi basliyor butun otelden sonra iptal bnm kafa
Bundan sonra sabah uyanır uyanmak yemeğimi pişiricem yoksa ac kaliyoruz bugun kaaaaahvaltilikla gecistirecegiz mesela .
Sohbetleriniz cok Hos kalabalik olduğumuzdan takibi zor birde telefonum bozuldu PC de benim elime pek geçmiyor o yuzden kopuk kopuk yazıyorum bi varım bi yokum
OFF OFF 8 Haftaliklari gorunce bana afakanlar basiyo biz daha 5 İ bitiremedik neyse saglik olsun hayirlisi olsun
Cinsiyetimizi cok ama cok merak ediyorum bekliyorum annem yada esim ben bi ruya gorsek yani kesin olmaz ama bi fikir verir belirtileri surekli takip ediyorum bi fikir verir diye
Neyse Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin Allah dostlarına evlat olsunlar insallah
Ben de şu an kendimi hamile hissetmiyorum çünkü ben de de adet gecikmesi hariç hiç bişi yok ara da sırada hafif bir kaşık agrisi kan testi 3157 de ordan bi inaniyorum :) kontrollumde haftaya cuma oğlum da da bole olmuştu ne zaman kalp atisini duydum hah dedim ben hamileyim :) hersey güzel olcak inşallah canım :)amin canım rabbim herkesin gönlüne göre versin.
evet haklısınhamileliği erken öğrenmek hiç iyi değil,çok yıpratıyor insanı, kaç gündür düşünmekten strese girdim daha 12 gün var doktora gitmeme.
biraz daha bekleyip (sabredebilirsem) gittiğimde kesin sonuç almak istiyorum inş.
İlk hamileliğimde (kaç haftalık öğrendiğimi hatırlamıyorum) mide bulantım falan vardı o yüzden taktım kafama.
Hoşgeldin canımHuu huuu hanımlaarrr vende 2015 Mayıs annesi olacam inşallah
cnm ortamına bilemiyorum ama yarim GUN oyun Grubu gibi bir yere gidebilir ben 4 yasini doldurmadan cocuklarin tam gün evden aileden uzak kalmasini dogru bulmuyorum yinede eger evde yalnızca TV PC basinda kalıyorsa ruhsal sagligi icin yarim GUN kresei verilmeli bencedegünaydın herkeze kalkıyorum ama uykuya doyamıyorum ya bide bi aksilik çıkmasa çok sevincem
kızlar birde ben oğlumu kreşe gönderiyorum 37 aylık küçükmü sizce çok istedi gitmeyi bende biraz sosyalleşsin diye gönderiyorum ama aklım onda kalıyo
oglunuzdaki degisim cok Hos cocuklar genelde duygularını saklayamaz ve riyakar davranmaz bence güvenin o iyi bir abi olucak ama bebek doğunca ona prens gibi degilde kral gibi davranin ki bocalamasin yerinin saglam oldugundan emin olmali boylece cok harika bir abi olacagina eminim12 yaşında uyumsuz paylaşmayı sevmeyen, kıskanç, kendinden başka çocuğa tahammül edemeyen, bir oğlum vardı. arkadaşlarının kardeşleri doğardı bende oğluma sanada kardeş yapayım derdim ısrarla istemezdi. hamile kalırsan karnına bıçak sokarım bu eve kardeş getirirsen onu öldürürüm bile derdi. o derece psikopattı kardeş konusunda. bende hamile kalınca ona söylemedim. bıçaklamak kadar ileri gitmez ama karnıma falan vurur diye korktum. ama biz konuşurken duymuş hamile olduğumu. bi sevgi bi ilgi bi heyecan elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor karnımı seviyor öpüyor. kardeşine oyuncaklar alıyor. bir çocuk nasıl bu kadar değişir hiç anlamıyorum. bu halleri beni korkutuyor.
cesaret mi hazir olmak mi yok cnm ne kadar beklersen bekle insan basina gelene kadar ne aska ne evliliğe nede cocuga hazir olamıyor bak bana 1yildir bebek plani yapiyorum ekimde korunmayi bırakacaktım ama ağustosta hamile kaldim ole bi tuhaflastim ki 1hafta melul melul gezdim kendi kendi ME Betul emin misin 27 yasinda 3cocuk annesi olacaksin dedim dolaştım ustelik bu kadar isterken velasili asla hazir olamıyor insan sadece yasiyor iste
Çok ara vermişsiniz 2. Çocuk için sanki 12 sene sonra bebek radikal bir karar bende 3 ay öncesine kadar tek çocuk diyordum çünkü manen hazır değildim enerjim yoktu bir bebek daha sonra dedim bencillik mi yapıyorum ya sonra keşke yapsaydım dermiyim diye kendimi yedim çok yaş farkındanda korktum sonuç hamileyim işte içten içe hala korkularım var aslında 2 çocuklu hayat nasıl olcak bilemiyorum
bende zararlı olacağını düşünmüyorum..ben 4 yıldan beri bu günleri bekliyordum o yüzden fazla evhamlıyımAman ultrasona kadar neler var zararlı kızımda da 2 haftada 1 baktı çok şükür hiç bir şeyi yok .ay ikinci de bana daha bir rahatlık geldi vallahi çok takmıyorum ilkindeki gibi pimpiriklenmiyorum. Benim ki kontrol20 tl.hamilelik testlerini 175 yaptı sizin ne kadardı
canım kalp atışını da mı 5+3 günlükken duydunuz ben 5+2 yim gidip gitmemekte kararsız kaldım kalp atışını duymazsam diye5 hafta3günlültü gördüğümüzde kalp atışlarını da duyduk çok şükür
Günaydın canım baş ağrısı hele ki hamilelikte ah diyorum çeken anlar oğluma hamileyken çok çektim buz akuleri ile dolasirdim üç ay bittiğinde agridan eser kalmadı inşallah senin ki de hemen biter canimcnm ortamına bilemiyorum ama yarim GUN oyun Grubu gibi bir yere gidebilir ben 4 yasini doldurmadan cocuklarin tam gün evden aileden uzak kalmasini dogru bulmuyorum yinede eger evde yalnızca TV PC basinda kalıyorsa ruhsal sagligi icin yarim GUN kresei verilmeli bencede
oglunuzdaki degisim cok Hos cocuklar genelde duygularını saklayarak ve rüyalar davranmak bence güvenin o iyi bir abi olucak ama bebek dolunca ona prens gibi degilde kral gibi davranan ki bocalamasin yerinin saglam oldugundan emin olmali boylece cok harika bir abi olacagina eminim
cesaret mi hazir olmak mi yok cnm ne kadar beklerken bekle insan basina gelene kadar ne aska ne evliliğe nede cocuga hazir olamıyor bak bana 1yildir bebek plani yapiyorum ekimde korunmaya bırakacaktır ama ağustosta hamile kaldim ole sanirim bi tuhaflastim ki 1hafta mesul mesul gezdim kendi kendi ME Betul emin misin 27 yasinda 3cocuk annesi olacaksin dedim dolaştım ustelik bu kadar isterken velayeti asla hazir olamıyor insan sadece yapiyor iste
Gumaydinlar bu arada sabah 7.30 da kalktım suyumu icim esimi ise ve oglumu okula gönderdim evi toparladı simdi mutfağa girip buyuk oglum ve kendime kahvalti hazirlicam ne yesek diye dusunuyorum
Azicik bulantı var sanki sudan sanirim ama migreni hic gecmiyor cikdiricam bole ne kadar gider bu bilemiyorum
Hadi hayirli haberlerle gel inşallah :)Gunaydin kizlarr :)
Yarin kontrolumuz var, hem tedirginim, hem heyecanliyim..
Hadi hayirli haberlerle gel inşallah :)
Hadi hayirli haberlerle gel inşallah :)
Sabret canım hepimiz için zaman hiç geçmek bilmiyor offff offff
ege85 bunda yokmu bas agrin cnm?Günaydın canım baş ağrısı hele ki hamilelikte ah diyorum çeken anlar oğluma hamileyken çok çektim buz akuleri ile dolasirdim üç ay bittiğinde agridan eser kalmadı inşallah senin ki de hemen biter canim
Günaydın kızlar hepinize :) canımbenim oğlumda geçen yıl 38aylıkken başladı kreşe. Yarım gün gitti. Kişisel gelişimi açısından iyi oldu. Hergün yeni bir şey öğreniyordu. Sosyalleşti, arkadaşları oldu. Ama o kadar sık hastalandıki... 12-13 kutu antibiyotik bitirdik 1 yıl içinde. Hatta akciğer enfeksiyonu geçirdi, zatüre oldu. İlk iki ay düzenli bir şekilde gitti kreşe. Sonrasında 1 hafta gidiyor, 1 hafta gitmiyordu hastalıktan dolayı. O yıl kreşe başlayan diğer çocuklarda aynı şekildeydi. Öğretmenleri ilk yılları olduğu için, vücutları mikroba alışık değil, seneye bukadar sık hasta olmazlar dedi. Bu yıl yine gidiyor. Şimdilik bir sıkıntı yok fakat ben geçen yıl 3 yaşında verdiğim için pişman olmuştum keşke 1 yıl daha bekleseydim diye. Ben çalıştığım için verdim eğer çalışmıyorsan 4 yaşında vermeni tavsiye ederim.günaydın herkeze kalkıyorum ama uykuya doyamıyorum ya bide bi aksilik çıkmasa çok sevincem
kızlar birde ben oğlumu kreşe gönderiyorum 37 aylık küçükmü sizce çok istedi gitmeyi bende biraz sosyalleşsin diye gönderiyorum ama aklım onda kalıyo
Çok güldüm ya sen resmen evde küçük bir çaki ile yaşıyorsun tek gözün açık uyu12 yaşında uyumsuz paylaşmayı sevmeyen, kıskanç, kendinden başka çocuğa tahammül edemeyen, bir oğlum vardı. arkadaşlarının kardeşleri doğardı bende oğluma sanada kardeş yapayım derdim ısrarla istemezdi. hamile kalırsan karnına bıçak sokarım bu eve kardeş getirirsen onu öldürürüm bile derdi. o derece psikopattı kardeş konusunda. bende hamile kalınca ona söylemedim. bıçaklamak kadar ileri gitmez ama karnıma falan vurur diye korktum. ama biz konuşurken duymuş hamile olduğumu. bi sevgi bi ilgi bi heyecan elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor karnımı seviyor öpüyor. kardeşine oyuncaklar alıyor. bir çocuk nasıl bu kadar değişir hiç anlamıyorum. bu halleri beni korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?