- 17 Eylül 2014
- 272
- 604
- 78
- 40
Evet canım duydukcanım kalp atışını da mı 5+3 günlükken duydunuz ben 5+2 yim gidip gitmemekte kararsız kaldım kalp atışını duymazsam diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım duydukcanım kalp atışını da mı 5+3 günlükken duydunuz ben 5+2 yim gidip gitmemekte kararsız kaldım kalp atışını duymazsam diye
canım benim de 2. gebeliğim 3.5 yaşında kızım var kızım 6 mayıs doğumlu ondada sat 12 ağustos du bunda da 12 ağustos bir aksilik olmaza aynı tarihte doğar diye düşünüyorum Allahım izin verirse hayırlısıyla inş.2.kere anne olacaklar varmı aranızda
Hadi gecmis olsun cnm korkma kanama cogu gebelikte oluyor eltim 3gebeligindede sakir sakir adet gordu3 gundur cok sukur lekem gelmiyor bugun bes bucukta randevum var midem hala bulandigindan bebegimi saglikli gorecegimden umutluyum. En son kalp atisini gormustuk 7 mm di 10 gun once. merakla bekliyorum :)
hep sabah beste uyanirdim bugun rekorla ikide uyandim. Ah bebis ah. Midem sirtim uykum. Su 4 hafta da gecse de ikinci doneme girip az rahat etsem. Dun lcw den bi pantalon aldim is icin ideal siyah asiri rahat erken degil gidin alin rahat edin. Internette de kargo 1 tl bu ara sanirim beden biliyosaniz.
Merhaba canım ben 5+5 günlüktü kalp atışlarını gördük normalde görülmüyormuş bizimkini erken bile görmüşüz ve çok zor anlaşılabiliyordu 1 hafta sonra gelirsen tam görürüz dedi dr. kalp atışlarını duyma işi 9.haftada oluyor kızımda öle olmuştu çünkü Şuan 7 haftanın içindeyiz 1,5 ay sonra çağırdı bir dahacanım kalp atışını da mı 5+3 günlükken duydunuz ben 5+2 yim gidip gitmemekte kararsız kaldım kalp atışını duymazsam diye
yaaaa çok erken duymuşsunuz ne güzel maşallah bende cumartesi gitsemmi diyorum 5+4 oluyorum birde duyamazsam canım sıkılır artı ilçeden merkeze gidiyorum dr için eşimin işi çooook sıkı izin sorunları var tekrar çağırırsa ne yapsam bilemedim.Evet canım duyduk
ege85 bunda yokmu bas agrin cnm?
Sagolun kizlar ya bnm ogullarimdada oldu zaten de onlarda aksam 7 de tutarda yapardım bu gece gündüz ara vermiyor ki bi azicik kendime geleyim ogullarimdada 5 Kilo verdim 4 ay surdu ama bunda daha kotu hep diyorum dislerim sikmayaicam bi bakiyorum gene cenemi kilitlemesim su içiyorum bol bol oda iyi geliyormuş ama etkisi yok hic dua edin bana nolur
Çok büyük bir tesadüf allah gönlüne göre verir inşallahcanım benim de 2. gebeliğim 3.5 yaşında kızım var kızım 6 mayıs doğumlu ondada sat 12 ağustos du bunda da 12 ağustos bir aksilik olmaza aynı tarihte doğar diye düşünüyorum Allahım izin verirse hayırlısıyla inş.
ya canm gönderdim bugün ama aklım hep onda gitmekte istedi kardeşide mayısta olur istemezse gitmesin seneyegünaydın herkese ama canım daha çok küçük kardeş gelince gitmez zaten uzmanlarda 4 yaşından önce önermiyor
Bence acele etme canım her Dr duyamıyor bir hafta daha bekle tavsiyemyaaaa çok erken duymuşsunuz ne güzel maşallah bende cumartesi gitsemmi diyorum 5+4 oluyorum birde duyamazsam canım sıkılır artı ilçeden merkeze gidiyorum dr için eşimin işi çooook sıkı izin sorunları var tekrar çağırırsa ne yapsam bilemedim.
aynı duygu bende de var canım kızıma ihanet etmişim gibi sanki o 2. planda kalacak haksızlık olacak gibi garip bir duygu sonra Allahın gücüne gider diye kafamdan atmaya çalışıyorum bu düşünceleriKızlar madem 3. Bekleyenlerde var bişey sorucam sizlere. Ikinci çocuğu beklerken sanki birinci kadar sevemiycekmissiniz gibi geliyormuydu size de. Birde iline haksızlık olacakmış gibi geliyor bana garip bir duygu gerçi düşük tehlikem var ama düşük tehlikesi ni düşünmeyince bu sorular geliyor aklıma :)
umarım iyi olur öyle heyecanlı mutuyduki bugün normalde sabah 8 30 da başlayıp 1 30 da bitiyo ama oğlumun öğretmeninin süt izni var saat 10 00 dan 12 00 ye kadar kalıyo ama şimdilik bi iki haftaya değişir diyorlarŞimdi çocuklar çok akıllı ya iyi yapmışsınız bende kızımı 3 yaşında oyun grubuna yollamıştım çocuk evde ne yapıyor sanki bari orda yaşıtları var zaten oyun oynatıyorlar etkinlikler yaptırıyorlar sıkma canını iyi yapmışsınız
Canım benim allah sana güç kuvvet versin zor çok zor ama inşallah geçsin ben de şu an ağrı yok olursa ne yaparım diye düşünüyorum allah herkese kolay hamilelik nasip etsin ki çocuğu olanlara daha zor valla. Ben hap içmemek için hep şu içtim bide buz aküsü koydum başıma hatta bagliyodum kafama biraz hafifletiyodu. Çok dayanilmicak gibi olursa minoset icebiliyosun canım sekiz saat te bir.ege85 bunda yokmu bas agrin cnm?
Sagolun kizlar ya bnm ogullarimdada oldu zaten de onlarda aksam 7 de tutarda yapardım bu gece gündüz ara vermiyor ki bi azicik kendime geleyim ogullarimdada 5 Kilo verdim 4 ay surdu ama bunda daha kotu hep diyorum dislerim sikmayaicam bi bakiyorum gene cenemi kilitlemesim su içiyorum bol bol oda iyi geliyormuş ama etkisi yok hic dua edin bana nolur
cnm ortamına bilemiyorum ama yarim GUN oyun Grubu gibi bir yere gidebilir ben 4 yasini doldurmadan cocuklarin tam gün evden aileden uzak kalmasini dogru bulmuyorum yinede eger evde yalnızca TV PC basinda kalıyorsa ruhsal sagligi icin yarim GUN kresei verilmeli bencede
canm bütün gün evde tv izliyo kreşte yarım gün 1 30 kadar ama aklım onda
kayıt falan yaptırdık herşeyini de aldık kolay kolay hasta olmayan bi çocuk umarım iyi olur onun içinGünaydın kızlar hepinize :) canımbenim oğlumda geçen yıl 38aylıkken başladı kreşe. Yarım gün gitti. Kişisel gelişimi açısından iyi oldu. Hergün yeni bir şey öğreniyordu. Sosyalleşti, arkadaşları oldu. Ama o kadar sık hastalandıki... 12-13 kutu antibiyotik bitirdik 1 yıl içinde. Hatta akciğer enfeksiyonu geçirdi, zatüre oldu. İlk iki ay düzenli bir şekilde gitti kreşe. Sonrasında 1 hafta gidiyor, 1 hafta gitmiyordu hastalıktan dolayı. O yıl kreşe başlayan diğer çocuklarda aynı şekildeydi. Öğretmenleri ilk yılları olduğu için, vücutları mikroba alışık değil, seneye bukadar sık hasta olmazlar dedi. Bu yıl yine gidiyor. Şimdilik bir sıkıntı yok fakat ben geçen yıl 3 yaşında verdiğim için pişman olmuştum keşke 1 yıl daha bekleseydim diye. Ben çalıştığım için verdim eğer çalışmıyorsan 4 yaşında vermeni tavsiye ederim.
evet canı bir arkadaşım vardı 21 nisanda evlenmişti bebek düşündüler 21 nisanda doğdu ilk çocuğu sonra korunuyorlardı hamile kalmış ve o çocuğuda 21 nisanda doğmuştu çok imrenmiştim benimde böyle tesadüf oldu Allahın takdiri hamile kalmayabilirdim inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versinÇok büyük bir tesadüf allah gönlüne göre verir inşallah
Hosgeldiniz . Rabbim tamamina erdirir insaallaharkadaşlar merhaba, bu konuyu görmeden eylülde hamiş kalanlar diye bi konu açmıştım bende :) şuan tahmini doğum 30 mayıs görünüyor, yani ucundan da olsa bu gruba katılmış oldum :) sadece tahlilde çıktı benimki, ama daha ultrasonla bakılmadı, 1 hafta sonra gidicem inş Allah tamamına erdirir de mutluluğumuz yarım kalmaz... beni de eklermisiniz??
öyle yapayım canım 1 hafta bekleyeyim şimdi duymazsam üzülürüm kızımda da dr anlamamıştı duymamıştı çok üzülmüştüm ertesi gün başka dra gittim keseyide kalp atışınıda görmüştük aynı şeyi yaşamak istemiyorum bir izin sıkıntısı var bende eşimde çalışıyoruz zor veriyolar izin üstelik devllette olmamıza rağmenBence acele etme canım her Dr duyamıyor bir hafta daha bekle tavsiyem