2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi gecmis olsun cnm korkma kanama cogu gebelikte oluyor eltim 3gebeligindede sakir sakir adet gordu
Bende buyuk oğlumda 13.haftada bayagi bildiğin adet gorur gibi kanama yasadim evet her zaman hayra yorulmaz ama kanama gebelikte sik gorulur oldu birde doktorum bana acik renkse kork ama kirli koyu renkli ise korkma demisti

Günaydın hanımlar,ben fenalardayım bulantılardan bütün tadım gidiyor ayakta zor duruyorum işte bile zor çalışıyorum arkası halsizlik ve uyku napıcam bilmiyorum bu bulantılar beni bitirdi

canım kalp atışını da mı 5+3 günlükken duydunuz ben 5+2 yim gidip gitmemekte kararsız kaldım kalp atışını duymazsam diye
Merhaba canım ben 5+5 günlüktü kalp atışlarını gördük normalde görülmüyormuş bizimkini erken bile görmüşüz ve çok zor anlaşılabiliyordu 1 hafta sonra gelirsen tam görürüz dedi dr. kalp atışlarını duyma işi 9.haftada oluyor kızımda öle olmuştu çünkü Şuan 7 haftanın içindeyiz 1,5 ay sonra çağırdı bir daha

Evet canım duyduk
yaaaa çok erken duymuşsunuz ne güzel maşallah bende cumartesi gitsemmi diyorum 5+4 oluyorum birde duyamazsam canım sıkılır artı ilçeden merkeze gidiyorum dr için eşimin işi çooook sıkı izin sorunları var tekrar çağırırsa ne yapsam bilemedim.

Salatalık ye bol bol baş ağrısına iyi geliyormuş

Bence acele etme canım her Dr duyamıyor bir hafta daha bekle tavsiyem

aynı duygu bende de var canım kızıma ihanet etmişim gibi sanki o 2. planda kalacak haksızlık olacak gibi garip bir duygu sonra Allahın gücüne gider diye kafamdan atmaya çalışıyorum bu düşünceleri

umarım iyi olur öyle heyecanlı mutuyduki bugün normalde sabah 8 30 da başlayıp 1 30 da bitiyo ama oğlumun öğretmeninin süt izni var saat 10 00 dan 12 00 ye kadar kalıyo ama şimdilik bi iki haftaya değişir diyorlar

Canım benim allah sana güç kuvvet versin zor çok zor ama inşallah geçsin ben de şu an ağrı yok olursa ne yaparım diye düşünüyorum allah herkese kolay hamilelik nasip etsin ki çocuğu olanlara daha zor valla. Ben hap içmemek için hep şu içtim bide buz aküsü koydum başıma hatta bagliyodum kafama biraz hafifletiyodu. Çok dayanilmicak gibi olursa minoset icebiliyosun canım sekiz saat te bir.

kayıt falan yaptırdık herşeyini de aldık kolay kolay hasta olmayan bi çocuk umarım iyi olur onun için

Çok büyük bir tesadüf allah gönlüne göre verir inşallah
evet canı bir arkadaşım vardı 21 nisanda evlenmişti bebek düşündüler 21 nisanda doğdu ilk çocuğu sonra korunuyorlardı hamile kalmış ve o çocuğuda 21 nisanda doğmuştu çok imrenmiştim benimde böyle tesadüf oldu Allahın takdiri hamile kalmayabilirdim inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin

Hosgeldiniz . Rabbim tamamina erdirir insaallah

Bence acele etme canım her Dr duyamıyor bir hafta daha bekle tavsiyem
öyle yapayım canım 1 hafta bekleyeyim şimdi duymazsam üzülürüm kızımda da dr anlamamıştı duymamıştı çok üzülmüştüm ertesi gün başka dra gittim keseyide kalp atışınıda görmüştük aynı şeyi yaşamak istemiyorum bir izin sıkıntısı var bende eşimde çalışıyoruz zor veriyolar izin üstelik devllette olmamıza rağmen

Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olacağım - ikinci kez anne oluyorum - inşallah,19 mayıs gözüküyor doğum tarihi ,Allah herkese tattırsın bu güzel duyguları.konunun en başındaki listeye nasıl kaydoluyoruz bilen var mı?

Birde listede aksaraylı ve benimle sat ı 11 ağustos olan arkadaşlar vardı sanırım, doktor konusunda bilgi alışverişi yapmak isterim doktorları pek tanımıyorum buraya geleli 1 yıl olmadı henüz

Selamlar arkadaşlar fazla yazamıyorum bu sıralar mide bulantısından dolayı hiç bişey yapamıyorum konuşurken dahi midem bulanıyor.. Ben de bugün dr.a gidicem inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bu arada listeye eklenmek isteyenler Yaş,Sat,Yaşadığınız Şehir,Beklenen Doğum Tarihlerinizi bu msjın altına yada bana özel mesaj ile yazarsanız listeye ekleyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…