• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın herkeze kalkıyorum ama uykuya doyamıyorum ya bide bi aksilik çıkmasa çok sevincem
kızlar birde ben oğlumu kreşe gönderiyorum 37 aylık küçükmü sizce çok istedi gitmeyi bende biraz sosyalleşsin diye gönderiyorum ama aklım onda kalıyo
günaydın herkese ama canım daha çok küçük kardeş gelince gitmez zaten uzmanlarda 4 yaşından önce önermiyor

Günaydın kızlar..:KK60:nasılsınız bugün? bende hafif hafif kramplar ve mide bulantısı mevcut ama hiç takmıyorum artık:KK47:

12 yaşında uyumsuz paylaşmayı sevmeyen, kıskanç, kendinden başka çocuğa tahammül edemeyen, bir oğlum vardı. arkadaşlarının kardeşleri doğardı bende oğluma sanada kardeş yapayım derdim ısrarla istemezdi. hamile kalırsan karnına bıçak sokarım bu eve kardeş getirirsen onu öldürürüm bile derdi. o derece psikopattı kardeş konusunda. bende hamile kalınca ona söylemedim. bıçaklamak kadar ileri gitmez ama karnıma falan vurur diye korktum. ama biz konuşurken duymuş hamile olduğumu. bi sevgi bi ilgi bi heyecan elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor karnımı seviyor öpüyor. kardeşine oyuncaklar alıyor. bir çocuk nasıl bu kadar değişir hiç anlamıyorum. bu halleri beni korkutuyor.

günaydın herkeze kalkıyorum ama uykuya doyamıyorum ya bide bi aksilik çıkmasa çok sevincem
kızlar birde ben oğlumu kreşe gönderiyorum 37 aylık küçükmü sizce çok istedi gitmeyi bende biraz sosyalleşsin diye gönderiyorum ama aklım onda kalıyo
Şimdi çocuklar çok akıllı ya iyi yapmışsınız bende kızımı 3 yaşında oyun grubuna yollamıştım çocuk evde ne yapıyor sanki bari orda yaşıtları var zaten oyun oynatıyorlar etkinlikler yaptırıyorlar sıkma canını iyi yapmışsınız

12 yaşında uyumsuz paylaşmayı sevmeyen, kıskanç, kendinden başka çocuğa tahammül edemeyen, bir oğlum vardı. arkadaşlarının kardeşleri doğardı bende oğluma sanada kardeş yapayım derdim ısrarla istemezdi. hamile kalırsan karnına bıçak sokarım bu eve kardeş getirirsen onu öldürürüm bile derdi. o derece psikopattı kardeş konusunda. bende hamile kalınca ona söylemedim. bıçaklamak kadar ileri gitmez ama karnıma falan vurur diye korktum. ama biz konuşurken duymuş hamile olduğumu. bi sevgi bi ilgi bi heyecan elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor karnımı seviyor öpüyor. kardeşine oyuncaklar alıyor. bir çocuk nasıl bu kadar değişir hiç anlamıyorum. bu halleri beni korkutuyor.
küçük de değilmiş sen yinede dikkatli ol bence

benim kızımda 5 yaşında daha söylemedim Sabiha paktuna keskin çocuğunuza hamile olduğunuzu söylemeyin

2.bebeğe karar verdiğimizde bunu çocuğunuza söylemeyin çocuklar soyut kavramları bilmez ancak5 duyu organıyla anlarlar olayları Dr kontrollerine yalnız gidin çok kardeş isteyen çocuklarda kardeş kıskançlığı başlamıştır bile çünkü çocuk anneyi paylaşmaz içten içe canı sıkılır. Bebek doğduğunda ilk gün annenin o perişan acı çeken halini de görmemeli korkar ve annesinin canını acıttığı için kardeşine öfke biriktirir bunlardan kardeşini sorumlu tutar der Prof.dr Sabiha paktuna keskin

:KK53:
Çok ara vermişsiniz 2. Çocuk için sanki 12 sene sonra bebek radikal bir karar bende 3 ay öncesine kadar tek çocuk diyordum çünkü manen hazır değildim enerjim yoktu bir bebek daha sonra dedim bencillik mi yapıyorum ya sonra keşke yapsaydım dermiyim diye kendimi yedim çok yaş farkındanda korktum sonuç hamileyim işte içten içe hala korkularım var aslında 2 çocuklu hayat nasıl olcak bilemiyorum

günlerimiz aynı sanırım siz kalp atışlarını duydunuzmu kontrol sıklıgı nasıl?
Evet 5 hafta 3 günlükdü kontrole gittiğimde daha 1 haftalık dü öğrendiğimde zaten ama 1ay sabrettim Dr. Gitmeyin alttan bakmasın diye ama bu hafta da bile alttan daha net olur dedi kalp atışlarını falan duyduk hamilelik testi için 5 6 tüp kan aldı benim Dr. 2hafta da bir çağırıyor

Günaydın,

Mayıs 2014 annesiyim, çok güzel bir grubumuz oldu, yüzyüze buluşmalar gerçekleşti ve güzel dostluklar kurduk. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldık. Umarım sizler de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza...
Aklınıza takılan birşeyler olursa grubumuza bekleriz:) iki çocuklu, üç çocuklu hatta şuanda tekrar 8 haftalık hamile olanımız bile var;)

Evet 5 hafta 3 günlükdü kontrole gittiğimde daha 1 haftalık dü öğrendiğimde zaten ama 1ay sabrettim Dr. Gitmeyin alttan bakmasın diye ama bu hafta da bile alttan daha net olur dedi kalp atışlarını falan duyduk hamilelik testi için 5 6 tüp kan aldı benim Dr. 2hafta da bir çağırıyor
benide 2 kere alttan muayene etti ..6+3 duydum kalp atısını kanlar alındı ama çok geç çağırıyuor bayramdan sonra gel dedi biraz sabırsızlanıyorum acaba benim doktordamı bişey var dedim :)

nasılsınız? :KK68:
Ben hiç iyi değilim:KK23:beta hcg değerim niye düşük çıktı? niye midem bulanmıyor? hamile miyim gerçekten? kafamda deli sorular :KK51::mad:
Insan anlıyor hamile olduğunu ya tek belirti mide bulanmıştı değildir ki bak benim 3 gün önce başladı kiminde hiç bulantı olmuyor kimi 9 ay kusuyor dua etse olmasın .ilk hafta kendim hissediyorum hamile olduğumu kan testi yaptırdım çıkmadı birde kan testinde hemen çıkar diyorlar ilk bebeğimde de böyle olmuştu.bir hafta daha bekledim idrar testinde çıktı silik şeklinde bebek çok küçük demek reglim geçti ertesi gün yaptım hamileyim küçük seninde daha sağlık ocakları ücretsiz yapıyor kan testini 1 gün sonra veriyor için rahat etsin bir daha yaptır allahım gönlüne göre versin

benide 2 kere alttan muayene etti ..6+3 duydum kalp atısını kanlar alındı ama çok geç çağırıyuor bayramdan sonra gel dedi biraz sabırsızlanıyorum acaba benim doktordamı bişey var dedim :)
Kimi Dr.ayda1 görüyor doğum yaklaştıkça 2 hafta da1 çağırıyor benim Dr.hergün her hafta neler değişiyor içerde görmem lazım diyor bilmiyorum ki vallahi bende merak ediyorum vallaha2 hafta da bir iyi oluyor

Canım bu kasik ağrısı normal yerleşiyor bebis ne tarafın ağrıyor sa o tarafa yerleşiyor :) benim ilk bebeğim de de ağrıdı şimdi de ağrıyor :) benim doktorum 3 ay yasakladi ilişkiyi :)
sağol canım bende öyle düşünüyorum bu gün yok mesela aman aman ilişki falan yok şu ilk dönem geçsin de. zaten çok aşırı beni zorlayan bir ağrı değildi böyle inceden sızı gibiydi leke kanama falan yok Allaha şükür olsun Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.

Günaydın,

Mayıs 2014 annesiyim, çok güzel bir grubumuz oldu, yüzyüze buluşmalar gerçekleşti ve güzel dostluklar kurduk. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldık. Umarım sizler de sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza...
Aklınıza takılan birşeyler olursa grubumuza bekleriz:) iki çocuklu, üç çocuklu hatta şuanda tekrar 8 haftalık hamile olanımız bile var:KK66:
Güzel dilekleriniz için sağolun Allah herkesin evladını bağışlansın vallahi bizim grup da da epey deneyimli anneler var çoğumuzun 2 bebek hatta3 bebeğine hamile olan bile var çocuklarımız 5 yaş 12 yaş 3 yaş her modelden var bizde bekleriz:KK5:

Kimi Dr.ayda1 görüyor doğum yaklaştıkça 2 hafta da1 çağırıyor benim Dr.hergün her hafta neler değişiyor içerde görmem lazım diyor bilmiyorum ki vallahi bende merak ediyorum vallaha2 hafta da bir iyi oluyor
ben doktorumu değiştireyim bari çok iyi tecrübeli ama çok kazıkçılar:) doğum fiyatını öğreneyim ona göre bırakayım:)her zamna ultrason iyi değil diyor

Back