• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oooo ben buyutmusum cnm sana göre bnm buyuk 8 kucuk 5.5 yasinda ALLAH BAGISLASIN CNM SENIN BI KIZ BI OgLAN ANLADIGIM KADARIYLA
aslinda evet oluyor ama o karnında buyudukce oynadikca azalıyor hele dogunca sanki yine ilk mis gibi oluyor ornegin ben kucuk oğlumda sabaha kadar uyuyamamis onu seyretmistim ilk oglum eşimin ailesi tarafından cok sevilen el ustunde tutulan bi torundu kayinbiraderlerim kardesi olunca biz aliyi kimseye degismeyiz ikinciyi bu kadar sevemeyiz dedilerdi ama kucugum ole sevdirdi ki kendini amcalari simdi gunluk arayip rapor alıyorlar
Ayy çok heyecanlaniyorum :) Rabbim sağlıkla atlatmayi nasip etsin şu günlerimi... oğlum hiç istemiyor kardes bakalım nasıl gececek :)

Maşallah nasıl cesaret edebildin 3. Vallahi nen ikinciye zor karar verdim:KK9:
Biz kalabalik ailelerde buyuyen bir ciftiz ve iyi birer ebeveyn olduğumuza inanıyoruz dunyada kardeşten daha guzel bi hediyede veremeyiz cocuklarimiza sanirim. Yapi olarakta sabırla bi insanim cok seviyorum cocuklari ayrica bir kizim olmasini cok istiyorum etken cok yani bnm icin bence eger eşiniz iyi bir baba ve es ise sizde mutlu cocuklar yetistirebiliyorsaniz 2 cocukla yetinmemek gerek

Biz kalabalik ailelerde buyurun bir ciktim ve iyi birer ebeveyn olduğumuzu inanıyoruz dunyada kardeşten daha guzel bi hediyede veremeyiz cocuklarimiza sanirim. Yapi olarakta sabırla bi insanin cok zeviyorum cocuklari ayrica bir kizim olmasini cok istiyorum etken cok yani bnm icin bence eger ediniz iyi bir baba ve es ise sizde mutlu cocuklar yetistirebiliyorsaniz 2 cocuklar yetinmemek gerek
:) bana kalsa futbol takımı kurarım. Ama eşim istemiyor :) nasip iki son deyip duruyor... bende o yüzden ikinciyi ikiz istiyordum ama olmadi... :)

Dr. Hangi vitaminleri kullanmanızı tavsiye etti kızlar balık yağı falan kullanan var mu kilo yapıyor mu acaba

Canım benim doktorum apikobal vitamin ve folik asit verdi ikisini içiyorum ben kilo olayını henüz bilmiyorum ☺️☺️

:) bana kalsa futbol takımı kurarım. Ama eşim istemiyor :) nasip iki son deyip duruyor... bende o yüzden ikinciyi ikiz istiyordum ama olmadi... :)
Es cok onemli cnm bnm arkamdaki en buyuk destekcim esim iki cocuk buyuttum diyemem buyuttuk cunku sagolsun her An yardimci oldu bana isten gelir yorgunum demez saatlerce ilgilenir oglanlarla gece ise gidicem erken kalkicam demez uyanır bakar cocuklara yoksa nerden cesaret edicem ben bu yasta 3 cocugun sorumluluğunu almaya

Benimde 2. Hamileliğim ama çok zorlanıyorum,3 yaşı biticek bi kızım var tuvalet eğitimini hala tamamlayamadık,günlerim hep yaptımı yapıcakmı korkuyla geçiyor,söylemiyor çünkü hep ben takip ediyorum,hiç tahammülüm kalmadı :( civcivcix sen istanbuldaymışsın bu arada hangi doktora gidiyorsun

Es cok onemli cnm bnm arkamdaki en buyuk destekcim esim iki cocuk buyuttum diyemem buyuttuk cunku sagolsun her An yardimci oldu bana isten gelir yorgunum demez saatlerce ilgilenir oglanlarla gece ise gidicem erken kalkicam demez uyanır bakar cocuklara yoksa nerden cesaret edicem ben bu yasta 3 cocugun sorumluluğunu almaya
Yok benim eşimde çok ilgili bir baba dir. Hakkını yemem. Ama eşim çok garantici. Gelecek kaygısı var. Atıyorum ileride hepsine bir şeyler bırakmak istiyor. Bense ileriyi düşünmem. Bugünü yaşarım. Kararlarımi da hep öyle veririm. Ikinci yi bile doktor önermese yapmayacakti :)

Benimde 2. Hamileliğim ama çok zorlanıyorum,3 yaşı biticek bi kızım var tuvalet eğitimini hala tamamlayamadık,günlerim hep yaptımı yapıcakmı korkuyla geçiyor,söylemiyor çünkü hep ben takip ediyorum,hiç tahammülüm kalmadı :KK43: civcivcix sen istanbuldaymışsın bu arada hangi doktora gidiyorsun
Ben medilife ta burcu hanima gidiyorum. Ama bende pek memnun değilim doktorundan. Açıklayıcı değil. Bende başka doktor arayışındayim. Sanırsam Avcılar hospitale gidicem birde. Bakicam artik

Bu arada çalışan hamilelere bir sorum olacak. En erken ne zaman doğum iznine ayrilabilir iz. Benim bu hamileliğim de sorunlu geçecek sanırım. Ve ben doğumdan sonra çıkmayı düşünüyorum. Çünkü bakacak kimse yok. Bu konuda da herhangi bir tazminat talebim olabiliyor mu?

Ben medilife ta burcu hanima gidiyorum. Ama bende pek memnun değilim doktorundan. Açıklayıcı değil. Bende başka doktor arayışındayim. Sanırsam Avcılar hospitale gidicem birde. Bakicam artik
Burcu hanımı duydum memnun olanda varmış olmayanda,bağcılar hospital için iyi yorumlar görmüştüm,bana o taraflar uzak olduğu için tercih edemiyorum.İlaç kullanıyormusun peki

Burcu hanımı duydum memnun olanda varmış olmayanda,bağcılar hospital için iyi yorumlar görmüştüm,bana o taraflar uzak olduğu için tercih edemiyorum.İlaç kullanıyormusun peki
Evet folik asit kullanıyordum. Lekelenmelerim ve bebeğin kesesi asagida olduğu düşük tehlikem var. Bu yüzden de progestan kullanıyorum. Birde hiç tahlil istemedi benden. Çıldıricam

Evet folik asit kullanıyordum. Lekelenmelerim ve bebeğin kesesi asagida olduğu düşük tehlikem var. Bu yüzden de progestan kullanıyorum. Birde hiç tahlil istemedi benden. Çıldıricam
Anladım canım,yormaman lazım kendini,inşaallah atlatırsın bir an evvel :nazar: kendin söyle istersen bazı doktor istiyor bazısı istemiyor,bende anlamadım bu işi.Ya çok iyi bi yer bulmak lazım yada üstüne basa basa söylemek lazım artık ama doktordan çekiniyor insan o hale geldik artık.Ben ne ilaç kullanıyorum ne bişey muayenem bile 5 saniye sürdü sürmedi hiçbişey anlamadım :)

Anladım canım,yormaman lazım kendini,inşaallah atlatırsın bir an evvel :nazar: kendin söyle istersen bazı doktor istiyor bazısı istemiyor,bende anlamadım bu işi.Ya çok iyi bi yer bulmak lazım yada üstüne basa basa söylemek lazım artık ama doktordan çekiniyor insan o hale geldik artık.Ben ne ilaç kullanıyorum ne bişey muayenem bile 5 saniye sürdü sürmedi hiçbişey anlamadım :)
Aynı benim lekelenmenin olduğu gün kontrolum vardı. Bunu belirttigim halde hiçbir öncelik sağlanmadı. Ve 4 kişi girdi benden önce bu yüzden beni çok rahatsız etti. Ve zaten o gün sürekli ağlıyordum. Muayene esnasında da ağladım ultrasonda ağlarken öyle yapmazsan daha iyi olur falan dedi. Çok sinir etti beni. Biraz rahatlat bakalım... yok ya bi de ultrason öncesi hersey insanlar için neden ağlıyorsun demez mi heh dedim gidiyo bebeğim. Allahtan bişey yok kalp atislarini falan duyduk. Ama ilgisizligi beni deli etti...

Aynı benim lekelenmenin olduğu gün kontrolum vardı. Bunu belirttigim halde hiçbir öncelik sağlanmadı. Ve 4 kişi girdi benden önce bu yüzden beni çok rahatsız etti. Ve zaten o gün sürekli ağlıyordum. Muayene esnasında da ağladım ultrasonda ağlarken öyle yapmazsan daha iyi olur falan dedi. Çok sinir etti beni. Biraz rahatlat bakalım... yok ya bi de ultrason öncesi hersey insanlar için neden ağlıyorsun demez mi heh dedim gidiyo bebeğim. Allahtan bişey yok kalp atislarini falan duyduk. Ama ilgisizligi beni deli etti...
Bu dönemde insan özel ilgi istiyor,haklısın tabi.İlgili doktorlarda var ama bulabilmek önemli.Sen stres yapma,bebeğini düşün umarım bundan sonraki doktorun iyi olur

Biz kalabalik ailelerde buyuyen bir ciftiz ve iyi birer ebeveyn olduğumuza inanıyoruz dunyada kardeşten daha guzel bi hediyede veremeyiz cocuklarimiza sanirim. Yapi olarakta sabırla bi insanim cok seviyorum cocuklari ayrica bir kizim olmasini cok istiyorum etken cok yani bnm icin bence eger eşiniz iyi bir baba ve es ise sizde mutlu cocuklar yetistirebiliyorsaniz 2 cocukla yetinmemek gerek
Aynen bizde kalabalık bir ailede büyüdük bende eşime güvendim yoksa tek başıma hayatta bakamam

Günaydın kızlar leblebilerini yedim yatakta öyle kendimi dinliyorum bulantım olcak mı diye kalkmaya korkuyorum vallahi çalışanların Allah yardımcıları olsun

Günaydın annisler oğlum bugün erkenden uyandır di sagolsun güne çok çok erken başladık ama mutluyuz :) :)

günaydın herkeze kalkıyorum ama uykuya doyamıyorum ya bide bi aksilik çıkmasa çok sevincem
kızlar birde ben oğlumu kreşe gönderiyorum 37 aylık küçükmü sizce çok istedi gitmeyi bende biraz sosyalleşsin diye gönderiyorum ama aklım onda kalıyo

Back