Dun kan testi yaptirdim 575 cikti karindan igne coraspirin folik asit vitamin verdi doktorum daha once iki dusugum var bnim karnim agriyo kizlar ya lekelenmem yok sukur bide bagirsaklarim acayp faal ya bide iki gundur idrardan sonra yanma ve agri basladi off baska hic sorunum yok bi bunlar iki haftaya yine gidicm hayirlisiyla
canım sen de bendensin.. benim de 2 düşüğüm var ve o kullandığın ilaçların hepsini hatta biraz daha fazlasını kullanıyorum.. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.. hoşgeldin..
canım sen de bendensin.. benim de 2 düşüğüm var ve o kullandığın ilaçların hepsini hatta biraz daha fazlasını kullanıyorum.. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.. hoşgeldin..
Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olacağım inşallah... Hepimiz sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmemiz ve bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almamız dileğiyle...
Bu arada ikinci defa anne olacağım ilk bebişim erkek ve 20.11.2009 doğumlu bu kadar ara vermemde sağlık problemlerimden kaynaklandı. Dr izin verdiği tarihte de ( çok beklemeden ve süpriz olarak) bebişime hamile kaldım. Allah'ım bütün evlat isteyenlere nasip etsin inşallah.
Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olacağım inşallah... Hepimiz sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmemiz ve bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza almamız dileğiyle...
Bu arada ikinci defa anne olacağım ilk bebişim erkek ve 20.11.2009 doğumlu bu kadar ara vermemde sağlık problemlerimden kaynaklandı. Dr izin verdiği tarihte de ( çok beklemeden ve süpriz olarak) bebişime hamile kaldım. Allah'ım bütün evlat isteyenlere nasip etsin inşallah.
Tşk ederim canım hoşbuldum.
sağlık problemimi atlattım ama ömür boyu kontrol devam... Ve hamilelikte de her 15 güne veya en geç ayda 1 mutlaka kan tahlili yaptırmam gerekiyor. Olsun bebişim ve ben sağlıklı olalım da gerisi boş.
Yok aralarında 7 değil ya 6,5 yaş olacak ben aslında iki çocuk arasında 2 maks 3 yaş düşünüyordum ama kısmet.
Merhaba canım :) Allah bağışlasın canım. benimde bir oğlum var 4 yaşında. Kardeşleri olacak yavrularımızın Allah izin verirse :) hayali bile güzel... :)
Merhaba canım :) Allah bağışlasın canım. benimde bir oğlum var 4 yaşında. Kardeşleri olacak yavrularımızın Allah izin verirse :) hayali bile güzel... :)
Çok güzel hemde Allah kimseyi arkasız kardeşsiz bırakmasın. Kardeşim yok diye ağlıyordu oğlum her defasında bakalım doğunca ne yapacak... Gezmeye gittiğimiz de gelmek istemiyordu evde tekim diye.....