• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence de canım hiç bişey bebeğin den önemli değil o yüzden hiç kafana takma.. ben iyiyim 9 gün sonra doktor randevum var ama zaman geçmiyor cçok sıkılıyorum
İyi olmana sevindim canım:) evet vakit geçmiyor gerçekten benim randevumda taaa 11 ekimde... Aslında bu hamileliğimde vaktin çabuk geçmesini istemiyorum. Her anın tadını çıkarmak istiyorum. Sadece cinseyini çok merak ettiğim için zaman zaman " cinsiyetini öğreneceğim haftalar gelse" demekten kendimi alıkoyamıyorum :) ama zaman yine de normal seyrinde aksın. Bu günlerimizin ayrı bir güzelliği, anlamı olacak hayatımızda. Anın tadını çıkarmayı tavsiye ediyorum herkese :) ben oğlumda öyle yapamamıştım. Biran önce doğurup kucağıma almaya odaklandığım için hamileliğimden pek birşey anlamamıştım. Bu sefer daha farklı düşünüyorum.

Mayis 2014 annesiyim ben. Hepinize hayirli olsun arkadaslar. Saglikla kavusun bebeklerinize. Ozellikle tansiyon dusen arkadaslara ufak bir tavsiyem var. Gunde 1 tane maden suyu icin. Ben hala iciyorum. Her gununuzu dolu dolu yasayin. Cok guzel gunler cunku gebelik gunleri.
canm gun boyunca ensemde bi agri benmde tansiyonum cok dusuyor. maden suyu bebege zarar vermz deglmi. artk yedigim ictigm herseye dikkat ediyorum.

tabiki aliriz
hosgeldin tatlim :))

kizlar birsey sorcam benim normal olursa 13 mayis olcak demi. sezeryan olursam nisan sonu olcak degil mi . ben bilmiyorum da. bu durumda topik mi degistirsem neee :p
Verilen tarih son zaman oluyor canım eğer sezaryen olursa 38. Hafta da oluyor :) hayırlısı inşallah sağ salim :)

İyi olmana sevindim canım:) evet vakit geçmiyor gerçekten benim randevumda taaa 11 ekimde... Aslında bu hamileliğimde vaktin çabuk geçmesini istemiyorum. Her anın tadını çıkarmak istiyorum. Sadece cinseyini çok merak ettiğim için zaman zaman " cinsiyetini öğreneceğim haftalar gelse" demekten kendimi alıkoyamıyorum :) ama zaman yine de normal seyrinde aksın. Bu günlerimizin ayrı bir güzelliği, anlamı olacak hayatımızda. Anın tadını çıkarmayı tavsiye ediyorum herkese :) ben oğlumda öyle yapamamıştım. Biran önce doğurup kucağıma almaya odaklandığım için hamileliğimden pek birşey anlamamıştım. Bu sefer daha farklı düşünüyorum.

ben de hamile kalmadan önce öyle düşünüyodum canım ama şimdi korkularım yüzünden hep doktora gitmek istiyorum... aslında tadını çıkarmak lazımm

Aynen canım ben de ilk bebgim de hamileligimi hiç anlamamistim bir an önce olsun istedim inşallah bu sefer tadını çıkarmak istiyorum :)

Canım bence nisan sonu olmaz en erken mayısın 1 i 2 si gibi alırlar. İlk doğumum mecburi sezeryan olmuştu. Tahmini doğum tarihinden 1 hafta öncesine gün vermişti doktorum ama ben bazı bedenlerden dolayı 3 gün öne çekmek zorunda kaldım. Kısacası 10 gün önce doğdu oğlum. Anne karnında bebeğin fazladan kaldığı 1 gün bile çok değerli. Benimde doğumum 17 mayıs gözüküyor. İlk doğumum sezeryan olduğu için mecburen bu da öyle olacak ve herşey yolunda giderse 10 mayıs gibi alır diye düşünüyorum doktorum. Bizden kurtulamayacaksın yani:) mayıs annesi olursun bir terslik çıkmazsa :)
tek istediğim sağlıklı bi şekilde geçirebilmek bu günleri. bazı rahatsızlıklarım var ve bunlar beni hamilelikte çok zorlayacak biliyorum. inşallah sorunsuz rahat bi şekilde atlatabiliriz. sizden kurtulmaya hiç niyetim yok iş yerinde gün boyu bu sayfa açık yoğunluktan sürekli yazamasamda hep takipteyim

günaydınlar..:) kimselerle paylaşamıyorum sizlerle paylaşayım en iyi siz anlarsınız...
geçen yıl ağustos ayında hamile kalmıştım nitekim ekim ayında da kalp atışı alamadık bebeğimizden ve kürtaj olmak zorunda kaldım,tahmin edersinizki tekrar aynı şeyi yaşama korkusundan dolayı tam bir yıl çocuk düşünmedim...en son 19 ağustosta regl oldum, normalde günümede daha vardı ama o kadar tuhaf belirtiler hissettim ki...dün gece yarısı saat 2.30'da bir uyandım nasıl midem bulanıyo nasıl kötü hissediyorum kendimi..hemen eşimi uyandırdım ve acile gittik idrarda çıkmıcanı bildiğim için kan testi yapmak istedim ve sonuç;68.55...sonucu görünce çok şaşırdım,evet korunmamıştık ve bir gebelik beklentim vardı-vardı ama daha bugün ayın 16 sı ve son reglim 19 ağustos...umarım bu kez de aynı şeyi yaşamam,benim için dua edin olur mu?
sağlıklı günler diliyorum bebişlerinizle size,Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin,sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..
Allah'ım sağlıklı evlat nasip etsin sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah

Merhabalar. Ben de mayis annesi adayiyim insallah. 23 aylik bir oglum var. Ayni zamanda universite 3. Sinif ogrencisiyim. Simdi ikincisi yolda hayirlisiyla. Ilk hamileligimden daha erken baslayan bulantilarimla biraz zor gecmekte. Halsizligi soylemiyorum bile. :KK43:
Hoşgeldiniz, hem okul hem bebek nasıl olcak bakalım ben de şuan hem çalışıp hem okuyorum bakalım nasıl geçecek :)

günaydınlarrrr mayıs anneleri :KK36::KK36::KK36:
herkes iyidir ve herşey yolundadır umarım. biz iyiyiz mide bulantılar var ama oda miniğimin varlığının göstergesi. ne yalan söyleyim hiç iştahı kesilmeyen bulantı yaşamayan hamişlere özenmiyo değilim :cool: her gebelik farklı ne olursa olsun her günün tadını cıkartın ben ilk gebeliğimde bunu yapamadım Allah nasip ederse bunda hergünün kıymetini bilicem bu mucize kaç defa yaşanır :nazar::nazar::nazar:

Günaydınlar,

heycanımı ben de sizler gibi herkesle paylaşamıyorum bizi sanırım en iyi bizler anlayacağız, son adet tarihim 9 ağustostu geçen hafta kan testi yaptırdım 1160 çıktı o gün us de minişi göremedik bugün tekrar randevum var inşallah herşey yolundadır, sizlerinde beklediğiniz ggibi en hayırlı şekilde bir süreç geçirmenizi dilerim :)

tek istediğim sağlıklı bi şekilde geçirebilmek bu günleri. bazı rahatsızlıklarım var ve bunlar beni hamilelikte çok zorlayacak biliyorum. inşallah sorunsuz rahat bi şekilde atlatabiliriz. sizden kurtulmaya hiç niyetim yok iş yerinde gün boyu bu sayfa açık yoğunluktan sürekli yazamasamda hep takipteyim
Amin canım inşallah... Hamilelikte bağışıklık sistemi zayıfladığı için beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor yoksa bazı hastalıklara yakalanmamız daha kolay oluyor. Ben hiç bilmediğim rahatsızlıklarla karşılaştım ilk hamileliğimde. Umarım önemli, seni zorlayacak bir rahatsızlık değildir seninkisi..

günaydınlarrrr mayıs anneleri :KK36::KK36::KK36:
herkes iyidir ve herşey yolundadır umarım. biz iyiyiz mide bulantılar var ama oda miniğimin varlığının göstergesi. ne yalan söyleyim hiç iştahı kesilmeyen bulantı yaşamayan hamişlere özenmiyo değilim :cool: her gebelik farklı ne olursa olsun her günün tadını cıkartın ben ilk gebeliğimde bunu yapamadım Allah nasip ederse bunda hergünün kıymetini bilicem bu mucize kaç defa yaşanır :nazar::nazar::nazar:
Evet canım çok doğru söylüyorsun. İlkler insanın biraz acemiliğine geliyor. Ben ilkinde doğru düzgün fotoğraf bile çekilmemişim. Var resimlerim ama fazla değil. Birde ilkinde aldığım kiloları bile kafama takmıştım. Üstelik 52 kilo ile hamile kalıp 64 ile doğuma gittiğim halde. Sadece basketbol topu gibi önümde bir göbek vardı o kadar. Gayet formdaydım. Şimdi geçmişe dönüp baktığımda ne kadar saçma düşünmüşüm diyorum. Ama hamile psikolojisi işte..

Back