2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok yok böyle çok iyi olmuş bence , kontrollerini yap gerisi kolay canım benim

Meraba 6 hafta 5 günlük hamileyim . Bogazlarım çok agrıyo yemek yiyemiyorum canım istemiyo çok halsizim başım çok ama çok agrıyo napıcammmm ((

Meraba 6 hafta 5 günlük hamileyim . Bogazlarım çok agrıyo yemek yiyemiyorum canım istemiyo çok halsizim başım çok ama çok agrıyo napıcammmm ((
Herkesin hamileliği farklı geçiyor canım, ılık süt iç, yoğurt ekmek ye, ıhlamur iç içine Bebe biskuvisi fln batır yumusar rahat yutarsin, baş agrina da sessiz bir odaya geç gözünü kapa, meyvelerin ağrı kesici özelliği var, meyve ye kiraz bulursan kiraz ye, öptüm

Tşkkür ederim canım öptmm

Düşük onlesin diye igne vurulmaya gittim sağlık ocağında kayit alan doktor bu defa erkek geliyor dedi sağlıklı olsunda kizim var farklı olması güzel olur ama

Düşük onlesin diye igne vurulmaya gittim sağlık ocağında kayit alan doktor bu defa erkek geliyor dedi sağlıklı olsunda kizim var farklı olması güzel olur ama
Gonlunden gecen olsun insallah canim.. Doktor muayane edip mi gordu yoksa lekelenmen var diye mi boyle bir tahminde bulundu?.. Bi de o igne cok pis acitiyo di mi..

En önemlisi sağlıklı olmaları tabi ama Bende bir oğlum var bir tane de kızım olsun istiyorum. İnsan farklısını istiyor, haklısın :) Allah hayırlısını versin hepimize...

S a canlar bayadır takip edemiyorum sizleri inşallah herkez iyidir.benim aşırı bulantım var.midemde ekşime belimde ağrı falan filan :) 64 kg dan 61 e düşmüşüm bişi yemeyince.isim demişiniz
Kızım olursa Nurefsan
Oğlum olursa emir düşünüyorum bende
Rabbim izin verirse tabi

Hoşgeldin canım, iyiyiz çok şükür sende inş iyisindir ve kısa zamanda toparlanirsin, opuldun

arkadaşlar benim ayaklarım çok ağrıo önceden de vardı bu ağrı doktor sıcak yap demişti şimdide ayaklarıma sıcak su torbası gibi bişeyler koysam sorun olur mu acaba hani hamilelikte sıcağı pek önermiolar ya o yüzden tedirgin oldum biraz

Niye sadece kiz ismi canim ?
Çünkü erkek olursa adı kesin, nSan ayında kaybettigim beni büyüten baba olan, canım dedemin adını koyacağım hasan olacak

Canim havluya ütü baş oyle ayağını havluya koy sıcak su onermiyorlar ılık suyun içinde beklet kremler o bol bol ya Şafii tesbihi çek biseycigin kalms ins

Anladim canim basin sagolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…