2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydınlarrr canlarımm nasılsınız bugünn
Yaa sizlerde bulantı ne zaman başladı c tesi tandevum o zamana kadar çok korkuyorum daha keseyi görücem sonra kalp atışları için bekliycem inşallahh hepimiz için herşey yolunda gider bebişlerimizi sağ salim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız

Ben de dün gece titredim resmen canım battaniyeyle yattım, mide bulantısını hiç sorma her sabah çekiyorum :)

Bulantilar cok zorluyo istahimi kapatiyor resmen ara ogun ve aksam yemegini rahat yiyorum. Suan donuyorum :))

canm gun boyunca ensemde bi agri benmde tansiyonum cok dusuyor. maden suyu bebege zarar vermz deglmi. artk yedigim ictigm herseye dikkat ediyorum.
Yok cnm.zarar vermez.
Ben hamileyken iciyrdum. Suanda uykusuzluktan dusuyr tansiyon. Yine iciyrm.

canima minnet :)) gitmem timam sinisiviyirimsipirgirl

Günaydın canım benimki de bes haftalik kan testi yaptırdın mi kaç çıkmıştı

kesende kanama alanı gözükmüyo dedi başka alanlarda olabilir dedi her ihtimale karşı iğne ve progestan verdi bide rapor yattım hep. çarşamba günü oldu lekelenme bidaha olmadı zaten. inşallah olmazda.
Kesen Kanaman varsa Sultanlar gibi yatacaksin, o ilacın faydası büyük, rahim duvarını kalinlastirip bebeğini koruyor üzülme elini karnına koyup yasin ölü
Canim Rabbim sana bu heyecanı tekrar yasatmis coksevindim herşey harika olacak güven bana

Oh oh harika pes peşe getirmissin, halsizlik olucek olucekkkkkk:)))

RABBİM korusun inşallah... inşallah sağlıklı bi gebelik olur..bende çok korkuyorum kalp atısını duyamamaktan
Korkmak yok aaaa herseyden korkup somurtmayin kızıyorum bak, duyucaksiniz tbiki herşey harika olacaaaaaaak!

Günaydın kızlar nasılsınız...
Gunaydin annecim iyiyiz sen nasılsın :) :)

Günaydın :) ben bugün pek iyi değilim... Dün iş yerinde stresli sıkıntılı bir gün geçirdim. Düşündükçe karnıma ağrılar girdi... Bebeğime zarar vericem diye çok korktum...
Stresi bebegimize yansıtmamak için pollyanna olup sürekli gülücük saciyoruz Tmm mi canim

Günaydın kızlar cumartesi günü kalp atışı duyma ümidiyle doktora gidicez çok heyecanlıyım ve de korkuyorum
Korkmak yok heyecan var mutluluk var tamam mı cnm korku üzüntü stres yasak
Dr un dediyse korkma Besmele çek bin uçaktada bolbol salavat çek, inince yavaşça yürü 10 dkda mikemmel olursun
Merhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim doktora henüz gitmedim sanırım beş haftalik beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
Almazmiyiz aldık bile canım hosgeldinnnnnnnn

Belirgin olmadigindan vermemiştir en iyisini yapmış korkma tatlim

canm gun boyunca ensemde bi agri benmde tansiyonum cok dusuyor. maden suyu bebege zarar vermz deglmi. artk yedigim ictigm herseye dikkat ediyorum.
Maden suyu içeriğindeki minerallerle bebege faydali bile, korkmadan ic

Doktorum dan haber bekliyorum randevu için merak ediyorum dün kan testinde 3715 çıktı beş haftalik tir heralde herkeste aynı heyecan ne güzel :)

Bu ilaçlar sayesinde bu sabah zar zor uyandım vallahi kizlar:) sonra iştahım pek olmamasına rağmen kahvaltimi yapıp ilaç içtim, şimdi belimdeki agriya iyi gelsin diye uzaniyorum, bizlerde dua ettim kızlar pazartesi gelsinde Rabbimin izniyle yavrumun kalp atışlarını duyyim, bu arada hiç isim var mı aklinizdaaaaa?

Allah inşallah hayirlisiyla o güzel sesi duymayi nasip etsin canım :)

Bulantilar cok zorluyo istahimi kapatiyor resmen ara ogun ve aksam yemegini rahat yiyorum. Suan donuyorum :))
Gittin mi doktora ? Bence videoya cekin kalp atisini ben evde izledim annemlere yolladim..

Hamileligimin 6. Ayinda 7 saatlik ucak yolculugu yapmistim. Ilk aylarda hele hicbir sorun olmaz.

Günaydın canım benimki de bes haftalik kan testi yaptırdın mi kaç çıkmıştı

En son tam 4 haftalıkken yaptırmıştım 247.6 çıkmıştı adet günümde inşallah herşey güzel olur canım yaa şu kotkulardan bi kurtulsak

Dun kan testi yaptirdim 575 cikti karindan igne coraspirin folik asit vitamin verdi doktorum daha once iki dusugum var bnim karnim agriyo kizlar ya lekelenmem yok sukur bide bagirsaklarim acayp faal ya bide iki gundur idrardan sonra yanma ve agri basladi off baska hic sorunum yok bi bunlar iki haftaya yine gidicm hayirlisiyla

Canim kan testin çok iyi. Dr un folik asit vitamin de vermiş, büyük ihtimal yakinda düşüğü önlemek için progestan da verir. Karnin agrir korkma daha geçen gün sordum doktoruma ,daynmayacagin şekilde olmadıkça dert etme, yavrun seninle :)

Kızlar ilk 3 ayı atlattıktan sonra çık daha rahat geçiyor hem endişeler azalıyor hem mide şikayetleri :)

Proges
Progestanda verdi bi poset ilacim var ilac kolik olucam bu gidisle ins sag salim haretini hissedicegimiz gunler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…