Ben de dün gece titredim resmen canım battaniyeyle yattım, mide bulantısını hiç sorma her sabah çekiyorum :)
Yok cnm.zarar vermez.canm gun boyunca ensemde bi agri benmde tansiyonum cok dusuyor. maden suyu bebege zarar vermz deglmi. artk yedigim ictigm herseye dikkat ediyorum.
canima minnet :)) gitmem timam sinisiviyirimsipirgirlcanım o hiç belli olmuyor bildiğim kadarıyla.. bebişin gelişimine göre yapıyorlar sezeryanı.. ama sezeryan her türlü daha erken oluyor.. amaaa bu başlığa giriş var çıkış yok.. bırakmayız seni..
Aynen canım, sağlıklı olsunlar da bu günler hiç önemli değil :)Bulantilar cok zorluyo istahimi kapatiyor resmen ara ogun ve aksam yemegini rahat yiyorum. Suan donuyorum :))
Aynen canım, sağlıklı olsunlar da bu günler hiç önemli değil :)
Günaydın canım benimki de bes haftalik kan testi yaptırdın mi kaç çıkmıştıGünaydınlarrr canlarımm nasılsınız bugünn
Yaa sizlerde bulantı ne zaman başladı c tesi tandevum o zamana kadar çok korkuyorum daha keseyi görücem sonra kalp atışları için bekliycem inşallahh hepimiz için herşey yolunda gider bebişlerimizi sağ salim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız
Kesen Kanaman varsa Sultanlar gibi yatacaksin, o ilacın faydası büyük, rahim duvarını kalinlastirip bebeğini koruyor üzülme elini karnına koyup yasin ölükesende kanama alanı gözükmüyo dedi başka alanlarda olabilir dedi her ihtimale karşı iğne ve progestan verdi bide rapor yattım hep. çarşamba günü oldu lekelenme bidaha olmadı zaten. inşallah olmazda.
Canim Rabbim sana bu heyecanı tekrar yasatmis coksevindim herşey harika olacak güven banagünaydınlar..:) kimselerle paylaşamıyorum sizlerle paylaşayım en iyi siz anlarsınız...
geçen yıl ağustos ayında hamile kalmıştım nitekim ekim ayında da kalp atışı alamadık bebeğimizden ve kürtaj olmak zorunda kaldım,tahmin edersinizki tekrar aynı şeyi yaşama korkusundan dolayı tam bir yıl çocuk düşünmedim...en son 19 ağustosta regl oldum, normalde günümede daha vardı ama o kadar tuhaf belirtiler hissettim ki...dün gece yarısı saat 2.30'da bir uyandım nasıl midem bulanıyo nasıl kötü hissediyorum kendimi..hemen eşimi uyandırdım ve acile gittik idrarda çıkmıcanı bildiğim için kan testi yapmak istedim ve sonuç;68.55...sonucu görünce çok şaşırdım,evet korunmamıştık ve bir gebelik beklentim vardı-vardı ama daha bugün ayın 16 sı ve son reglim 19 ağustos...umarım bu kez de aynı şeyi yaşamam,benim için dua edin olur mu?
sağlıklı günler diliyorum bebişlerinizle size,Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin,sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..
Oh oh harika pes peşe getirmissin, halsizlik olucek olucekkkkkk:)))Merhabalar. Ben de mayis annesi adayiyim insallah. 23 aylik bir oglum var. Ayni zamanda universite 3. Sinif ogrencisiyim. Simdi ikincisi yolda hayirlisiyla. Ilk hamileligimden daha erken baslayan bulantilarimla biraz zor gecmekte. Halsizligi soylemiyorum bile.
Korkmak yok aaaa herseyden korkup somurtmayin kızıyorum bak, duyucaksiniz tbiki herşey harika olacaaaaaaak!RABBİM korusun inşallah... inşallah sağlıklı bi gebelik olur..bende çok korkuyorum kalp atısını duyamamaktan
Gunaydin annecim iyiyiz sen nasılsın :) :)Günaydın kızlar nasılsınız...
Stresi bebegimize yansıtmamak için pollyanna olup sürekli gülücük saciyoruz Tmm mi canimGünaydın :) ben bugün pek iyi değilim... Dün iş yerinde stresli sıkıntılı bir gün geçirdim. Düşündükçe karnıma ağrılar girdi... Bebeğime zarar vericem diye çok korktum...
Korkmak yok heyecan var mutluluk var tamam mı cnm korku üzüntü stres yasakGünaydın kızlar cumartesi günü kalp atışı duyma ümidiyle doktora gidicez çok heyecanlıyım ve de korkuyorum
Dr un dediyse korkma Besmele çek bin uçaktada bolbol salavat çek, inince yavaşça yürü 10 dkda mikemmel olursunkızlar bir şey danışacağım, hamileliğinde uçak yolculuğu yapan var mı? Benim yarın uçağa binmem gerekiyor sizce sıkıntısı olur mu, toplam uçuş 1 saat sürecek. doktorum sıkıntı yok dedi ama içim rahat değil yine de
Almazmiyiz aldık bile canım hosgeldinnnnnnnnMerhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim doktora henüz gitmedim sanırım beş haftalik beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
Belirgin olmadigindan vermemiştir en iyisini yapmış korkma tatlimselam bende geldım. :) çok mutlu ve tedırgınım kılzar 5 haftalık 3294 çıktı hcg bırde doktor ultrasonda gordu çok mınık ve belırgın degıl ama rahat buldu. ama bır laç vermedı sızce başka doktora gıdeyımmı ????
20 gun sonra gel kalp atışına bakarız bırde ılaç verırım dedı
Maden suyu içeriğindeki minerallerle bebege faydali bile, korkmadan iccanm gun boyunca ensemde bi agri benmde tansiyonum cok dusuyor. maden suyu bebege zarar vermz deglmi. artk yedigim ictigm herseye dikkat ediyorum.
Çok sevindim canım benim evet aynı heyecanı paylaşmak çok güzelDoktorum dan haber bekliyorum randevu için merak ediyorum dün kan testinde 3715 çıktı beş haftalik tir heralde herkeste aynı heyecan ne güzel :)
Allah inşallah hayirlisiyla o güzel sesi duymayi nasip etsin canım :)Bu ilaçlar sayesinde bu sabah zar zor uyandım vallahi kizlar:) sonra iştahım pek olmamasına rağmen kahvaltimi yapıp ilaç içtim, şimdi belimdeki agriya iyi gelsin diye uzaniyorum, bizlerde dua ettim kızlarpazartesi gelsinde Rabbimin izniyle yavrumun kalp atışlarını duyyim, bu arada hiç isim var mı aklinizdaaaaa?
Amin canım inşallah sağolasınAllah inşallah hayirlisiyla o güzel sesi duymayi nasip etsin canım :)
Gittin mi doktora ? Bence videoya cekin kalp atisini ben evde izledim annemlere yolladim..Bulantilar cok zorluyo istahimi kapatiyor resmen ara ogun ve aksam yemegini rahat yiyorum. Suan donuyorum :))
Hamileligimin 6. Ayinda 7 saatlik ucak yolculugu yapmistim. Ilk aylarda hele hicbir sorun olmaz.kızlar bir şey danışacağım, hamileliğinde uçak yolculuğu yapan var mı? Benim yarın uçağa binmem gerekiyor sizce sıkıntısı olur mu, toplam uçuş 1 saat sürecek. doktorum sıkıntı yok dedi ama içim rahat değil yine de
Günaydın canım benimki de bes haftalik kan testi yaptırdın mi kaç çıkmıştı
Canim kan testin çok iyi. Dr un folik asit vitamin de vermiş, büyük ihtimal yakinda düşüğü önlemek için progestan da verir. Karnin agrir korkma daha geçen gün sordum doktoruma ,daynmayacagin şekilde olmadıkça dert etme, yavrun seninle :)Dun kan testi yaptirdim 575 cikti karindan igne coraspirin folik asit vitamin verdi doktorum daha once iki dusugum var bnim karnim agriyo kizlar ya lekelenmem yok sukur bide bagirsaklarim acayp faal ya bide iki gundur idrardan sonra yanma ve agri basladi off baska hic sorunum yok bi bunlar iki haftaya yine gidicm hayirlisiyla
Progestanda verdi bi poset ilacim var ilac kolik olucam bu gidisle ins sag salim haretini hissedicegimiz gunler gelirCanim kan testin çok iyi. Dr un folik asit vitamin de vermiş, büyük ihtimal yakinda düşüğü önlemek için progestan da verir. Karnin agrir korkma daha geçen gün sordum doktoruma ,daynmayacagin şekilde olmadıkça dert etme, yavrun seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?