• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah razı olsun canım benim
Basın sağolsun canım hasan ismi güzeldir benim esimin adı :) benim de bir oğlum var dedesinin ismi sabri şimdi kız olursa öykü erkek olursa ateş koymak istiyoruz hayırlısı bakalım :)

Basın sağolsun canım hasan ismi güzeldir benim esimin adı :) benim de bir oğlum var dedesinin ismi sabri şimdi kız olursa öykü erkek olursa ateş koymak istiyoruz hayırlısı bakalım :)
Erkek olursa ismi gibi dedecigimin kendine de benzer inş, mübarek mükemmel bir insandı, hayırlısı güzelim.
Bu arada birsey sorcam, her hareketiniZ her yaptığınız bebegimize acaba zarar verecek gibi geliyor mu sizede yaaa

Erkek olursa ismi gibi dedecigimin kendine de benzer inş, mübarek mükemmel bir insandı, hayırlısı güzelim.
Bu arada birsey sorcam, her hareketiniZ her yaptığınız bebegimize acaba zarar verecek gibi geliyor mu sizede yaaa
bana geliyor canım ne yesem acaba zararlı olurmu diye yiyemiyorum..mesela çalıştığım oda küçük ve 3 tane pc var hep camları açıyorum radyosyana maruz kalmayayım diye:)

bana geliyor canım ne yesem acaba zararlı olurmu diye yiyemiyorum..mesela çalıştığım oda küçük ve 3 tane pc var hep camları açıyorum radyosyana maruz kalmayayım diye:)
Ben de öyle, şunu yesemmi çok mu yürüdüm acaba, ay yataktan yanlış mı kalktım ki ben, sapitik durumdayım:110::KK17:

Poyraz çok güzel bayilirim oğluma çok istemiştim ama dedesinin ismi.oldu :)

Bende bendee :) Soyadimiz uzun oldugu icin ikinci isni kisa olsun dedik. Poyrazi bi baska begeniyorum, kocaminda ismini zamaninda Efe koyacaklarmis vazgecmisler bu yuzden Poyraz Efe :KK46:

Merhaba hanımlar kısmetse bende Mayıs annesi adayıyım. Sat 04 ağustos 11 Mayıs muhtemel doğum tarihimiz.cuma günü Dr a gidicem bakalım bebişimiz sağlıklı mı bu arada 2. Çocuk olacak ilki 3 yaşında bir erkek :) umarım bu sefer değişik olur

Son düzenleme:
bir tek bulantısı, kusması olmayan ben miyim kızlar ya? çok şaşırıyorum ben bu işe, normalde her şeyden midesi bulanıp kusan bir tipimdir, ama hamileliğimin en başından beri bir kere bulantım olmadı. hamile olduğumu hissedemiyorum ben.. anneme anlatıyorum, ne güzel işte rahat geçireceksin deli misin nesin diyor :)) her şey tamam ya bir bu kaldı kafama takacak herhalde :p

bir tek bulantısı, kusması olmayan ben miyim kızlar ya? çok şaşırıyorum ben bu işe, normalde her şeyden midesi bulanıp kusan bir tipimdir, ama hamileliğimin en başından beri bir kere bulantım olmadı. hamile olduğumu hissedemiyorum ben.. anneme anlatıyorum, ne güzel işte rahat geçireceksin deli misin nesin diyor :)) her şey tamam ya bir bu kaldı kafama takacak herhalde :p
Enteresan bir şekilde ben de de kusma yok henüz oğlumda 3,5 ay çekmiştim sadece hazımsızlık yaşıyorum umarım böyle devam eder tek derdimiz bu olsun :)

bende varim :) bence guzel bi nimet cok sukur

Merhaba hanımlar kısmetse bende Mayıs annesi adayıyım. Sat 04 ağustos 11 Mayıs muhtemel doğum tarihimiz.cuma günü Dr a gidicem bakalım bebişimiz sağlıklı mı bu arada 2. Çocuk olacak ilki 3 yaşında bir erkek :) umarım bu sefer değişik olur
Hoşgeldin canım hayırlı ugurlu olsun, hersey dilediginn gibi olsun inş

Bulantin yoksa erkek bebege işaret derler, sevinecegin yere rhtim diye, bunumu takiyorsun delirtme beni :D

ah ah inşallah canımm... ne zormuş anne olmak, resmen gün sayıyoruz ve daha yolun çok başındayız :)
Evet ama günler geçiyor keyfini sefasni sürelm kiz

benim sabahları değil tüm gün midem bulanıyor 5 gündür. ne zormuş sürekli kusma hissi, çok şeyden iğrenme. o_O bunun çözümü yok mu ay bunaldım.:KK62: çubuk kraker doldu içim.:KK1:

Kesen Kanaman varsa Sultanlar gibi yatacaksin, o ilacın faydası büyük, rahim duvarını kalinlastirip bebeğini koruyor üzülme elini karnına koyup yasin ölü

Canim Rabbim sana bu heyecanı tekrar yasatmis coksevindim herşey harika olacak güven bana

Oh oh harika pes peşe getirmissin, halsizlik olucek olucekkkkkk:)))

Korkmak yok aaaa herseyden korkup somurtmayin kızıyorum bak, duyucaksiniz tbiki herşey harika olacaaaaaaak!

Gunaydin annecim iyiyiz sen nasılsın :) :)

Stresi bebegimize yansıtmamak için pollyanna olup sürekli gülücük saciyoruz Tmm mi canim

Korkmak yok heyecan var mutluluk var tamam mı cnm korku üzüntü stres yasak

Dr un dediyse korkma Besmele çek bin uçaktada bolbol salavat çek, inince yavaşça yürü 10 dkda mikemmel olursun

Almazmiyiz aldık bile canım hosgeldinnnnnnnn

Belirgin olmadigindan vermemiştir en iyisini yapmış korkma tatlim

Maden suyu içeriğindeki minerallerle bebege faydali bile, korkmadan ic;)
Masallah canim herkese yetismisin ;) sukur kesemde kanama alani yok baska bir yerden gelmis olabilir dedi dr hakkimizda hayirlisi artik

Back