2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydın kızlar benıde aksamları bir üsüme tutuyor gece yatınca oluyor genelde corap yorganla yatıyorum ben

Merhaba hamile bayanlar.Dün ben de hamile olduğumu öğrendim.Benim için sürpriz oldu,çünkü yeni evliydim ve vajinismusu henüz aşamadım.Ella isminde ertesi gün hapı almama rağmen hamile kalmışım.Ama çocuğu aldırmak istemiyorum.Şimdilik bir şey hissetmiyorum,yani bir garibim,ne mutlu ne mutsuz.Zamanla geçer mi bu duygu,sever miyim anne olmayı Bir de doktorum hastaneden erken ayrılınca acildeki doktora gösterdim 2-3 haftalık dedi.Ama son adet tarihim 7 ağustos.yani ben şimdi 3 haftalık mı 5 haftalık mı hamileyim

Kizlar cok kotuyum ((( gece hhafif bir kNamam oldu sabah dr u aradim kendisi yokmus hastanede ekibinden bir dr a yonlendirdi gittim.dr vajinal ultrasonda bakti kese buyumus ama icinde bisey yok((carsamba baska bir hastanede embrioyu gormustum simdi bos (carsamba kurtaj icin cagirdilar..nasil olur bu aklim almiyor vardi 4 gun once(((

Günaydın canim. Oncelikle hayirli ugurlu olsun bebegin. Demek ki olmasi gerekiyormus ki ertesi gun hapi ictigin halde gebe kalmissin. Ben 2 yil bekledim rabbim sonunda minik mucizemi bana bahşetti :) o yuzden ne kadar sukretsen azdir. Kan degerin kac cikti onu yazarsan anlayabiliriz az cok. Ben de labaratuardaki adama sordum 3 haftalik demisti ama adet tarihime ve kan sonucuna gore 5 haftalik oluyor. Doktorum da dogruladi 5 haftalik oldugunu. Bize hcg degerini ve son adet tarihini yaz tahminde bulunalim

Gecmis olsun canim baska doktora git. Bu doktorlar ne merakli ya kurtaja allahim ya. Baska doktora git iyice emin olalim ne oldugundan

Canım panik yapma başka doktora da git. Benim görümcemin ikinci çocuğunu alacaklardı kalp atışı yok diye. Bi kaç gün sonra başka doktora gitti duydu kalp atışını. Sakin ol hayırlısıysa bebeğin seninle kalacaktır allahın izniyle

soktayim resmen iki gozum iki cesme (pazrtesi baska bir dr a gidicem ins

şükretmem gerektiğini biliyorum,nankörlük yapmak istemiyorum o yüzden.hayırlısı olsun hakkımda artık :) böyle bir şey işte..

Eklentiler

• SAM_3244.JPG
    1,4 MB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…