• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gubaydin kizlar;) aramiza yeni katilanlar saglikla tamamlarlar insallah hamisligi..
Y yagmur4 Ravbim yardimcin ilsun. Dualarimiz seninle insallah pazartesi hayirli haberlerle donersin doktordan. Durxbakalim gecen hafta gördüyseniz belki simdi doktor gorememistir. Sabirla beklemekten baska care yok. Dinlen canim. Mumkun olduğunca dusunmemeye calis. Allahim sana ve bebise saglik versin

[QUO"kocasininpiremsesi, post: 36894029, member: 623232"]Insaallah iyi haber alirsin. Icini ferah tut. Pazartesiye kadar dinlen kendini yorma[/QUOTE]
Ins bakalim hayirlisiyla zaman bir gecse

Gubaydin kizlar:KK66: aramizaim yeni katilanlar saglikla tamamlarlar insallah hamisligi..
Y yagmur4 Ravbim yardimcin ilsun. Dualarimiz seninle insallah pazartesi hayirli haberlerle donersin doktordan. Durxbakalim gecen hafta gördüyseniz belki simdi doktor gorememistir. Sabirla beklemekten baska care yok. Dinlen canim. Mumkun olduğunca dusunmemeye calis. Allahim sana ve bebise saglik versin
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun..rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin gercekten cok aci..hayirlisi Allahtan ins

Günaydın canim. Oncelikle hayirli ugurlu olsun bebegin. Demek ki olmasi gerekiyormus ki ertesi gun hapi ictigin halde gebe kalmissin. Ben 2 yil bekledim rabbim sonunda minik mucizemi bana bahşetti
Allah tamamina erdirsin... bana da cok yakin bi duygu...onca olaylardan sonra bir kardelen misali... gercekten umudumuz o bizim... bi isiga ihtiyacinmiz vardi... cok cok sukurler olsun...:KK36:

yok cnm sıcak basmıyor yanlıs bi izl3nim uyandırmısım tersine sıtma tutuyor sık sık ben sıtma tutunca erkek oluyor d3nince üzüldümde yazdım cok heveslenmemeli insan bu sefer cok kaptırdım kendimi iyi etmiyorum aslında :KK43:
Hmm anladım şimdi:) onlar zaten hurafedir canım ya sıtma şu bu eskiler bişiler söylüyorlar inşallah hayırlısı olur hakkında zaten kaderimizde ne varsa onu göreceğiz herşey bahane Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.. canm gerçekten kendini kaptırma sonra Allah korusun durduk yerde depresyona girersin hormonlarda malum..

Allah tamamina erdirsin... bana da cok yakin bi duygu...onca olaylardan sonra bir kardelen misali... gercekten umudumuz o bizim... bi isiga ihtiyacinmiz vardi... cok cok sukurler olsun...:KK36:
Sen de benim gibi bekleyenlerdensin sanirim. Tedavi surecine falan girdin mi? Kac yil bekledin? Tebrik ederim bu arada. Hayirli olsun :)

Allah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :)

Merhaba kızlar. Üzülerek bende bugün doktordan aldığım haberi paylaşıyorum sizlerle.hem vajinal hem de karindan muayene oldum ve doktorum duzensiz bi kesen var dedi.Normalde alyans seklinde olması gerekirken benim ovalimsi. Düşük tehlikesi % 40 dedi. Kan tahlili istedi. Pazartesi günü tekrar kan tahlili yapıp kontrole gideceğim. Tek avantajımın akıntımın temiz olmasi ve gebeliğin çok erken olması. Bunları öğrenince moralim bozuldu ama hakkımızda hayırlısı. Rabbimden ne gelirse kabulüm.

Sen de benim gibi bekleyenlerdensin sanirim. Tedavi surecine falan girdin mi? Kac yil bekledin? Tebrik ederim bu arada. Hayirli olsun :)
Sana da can... ALLAH razi olun...3yil olucak kasimda evliliyimizin.. 6ay sonra dok.a gittim pek de ciddi bi sorun olmadi... yumurtlama falan gibi vardi..ama zamanla ovuyasiyonun gerceklesidgi de gozukuyodu amma olmuyodu... ara verdim tabi ben de... sonra yene 2013 kasimda doktor degistim... o da pek ciddi bi sorun gormedi...amma bazi seyler yazdi... esime ve ben 20gun falan tedavi aldik...ve 25 aralik cok kotu kaza gecirdi esim...is kazasi..((( kafasi bi aletin arasinda kalmis...beyin amelliyati oldu...cok zor gunler ve dualarla olumu atlatdi..((( yurume, konusma yoktu(motor afaziya)... 4aya yurudu...ve simdi de kusurlu ama konusuyo...cok sukur hayatda... 1eylulde de dedigim gibi icimize bi umut dustu...bunca sikinti insALLAH bu bebekle gider... unutdurur bize o aci gunleri...

Back